Jump to content

Call Of Duty : Black Ops II

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply
Φαση εχει το single.

Γρηγορο, μπολικο πιου πιου ,ωραια μουσικουλα,συμπαθητικα γραφικα.

Ξερω οτι κανεναν δεν τον ενδιαφερει το single,απλα το λεω:hug:

Καλα κανεις...και μεις μονο sp θα δοκιμασουμε..

Άντε ρε παιδιά όλος ο κόσμος έχει λιώσει..

Δεν το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

Πάρα πολύ καλό single play, απαρχαιωμένο mutiplayer ΑΛΛΑ αρκετά καλό το CoD Zombie, αλλά και ΠΑΛΙ το Left For Dead 2 είναι μακράν καλύτερο ,σε gameplay και σε ποικιλία εχθρών.

Τα γραφικά του είναι μετριότατα, στο max όλα.

Να πω την αλήθεια, το μεράκι βρίσκεται πλέον σε μικρές παραγωγές/ομάδες.

Σε σύγκριση με το multiplayer κομμάτι του RAVAGED και του ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ Natural Selection 2, θα του έβαζα ένα 4/10.

Αχα δηλαδή δεν αξίζει να το αγοράσουμε δηλαδη?

Προσωπική μου άποψη, εάν έχεις το BF3 μείνε στο BF3 και αγόρασε το Natural Selection 2, έχει το ένα τρίτο της τιμής του CoD και μακράν καλύτερο gameplay.

Ή κατέβασε το free to play Black Light Retribution.

Εάν τώρα είσαι φανατικός της σειράς, πάρτο

Y.Γ Επίσης περίμενε και στις 20/11 που κυκλοφορεί το BF3 killer, Planetside 2

Προσωπική μου άποψη, εάν έχεις το BF3 μείνε στο BF3 και αγόρασε το Natural Selection 2, έχει το ένα τρίτο της τιμής του CoD και μακράν καλύτερο gameplay.

Ή κατέβασε το free to play Black Light Retribution.

Εάν τώρα είσαι φανατικός της σειράς, πάρτο

Y.Γ Επίσης περίμενε και στις 20/11 που κυκλοφορεί το BF3 killer, Planetside 2

Νταξει για τα γραφικα πρεπει να εισα λιγο υπερβολικος, χωρια οτι δεν εχεις keppler να δεις το TXAA εν δραση

Ακουω απο τους αρχι-γκρινιαρηδες του hardforum οτι ειναι παναλαφρο ( yeap, ακομα πιο ελαφρυ απτην τωρινη εκδοση του πρωτου black ops ) και αρκετα ομορφο ταυτοχρονα

Για το gameplay, οταν το βρω σε καμια προσφορα ( 45 ευρω και κατω, εχω πολυυυυ καιρο να δωσω παραπανω σε PC game, ακομα και η collectors του mafia 2 43 ευρω μου ειχε κοστισει ) ειμαι σιγουρος πως θα εχω διαφορετικη αποψη, καλως ή κακως την ενταση του SnD και τον χαβαλε του TDM δυσκολα τα βρισκεις σε αλλα games.

Οσο για το planetside, και αυτο και το BF3 ειναι "battlefield killer" το καθενα με τον τροπο του, οποιος καταλαβε καταλαβε :D

Νταξει για τα γραφικα πρεπει να εισα λιγο υπερβολικος, χωρια οτι δεν εχεις keppler να δεις το TXAA εν δραση

Ακουω απο τους αρχι-γκρινιαρηδες του hardforum οτι ειναι παναλαφρο ( yeap, ακομα πιο ελαφρυ απτην τωρινη εκδοση του πρωτου black ops ) και αρκετα ομορφο ταυτοχρονα

Για το gameplay, οταν το βρω σε καμια προσφορα ( 45 ευρω και κατω, εχω πολυυυυ καιρο να δωσω παραπανω σε PC game, ακομα και η collectors του mafia 2 43 ευρω μου ειχε κοστισει ) ειμαι σιγουρος πως θα εχω διαφορετικη αποψη, καλως ή κακως την ενταση του SnD και τον χαβαλε του TDM δυσκολα τα βρισκεις σε αλλα games.

Οσο για το planetside, και αυτο και το BF3 ειναι "battlefield killer" το καθενα με τον τροπο του, οποιος καταλαβε καταλαβε :D

Έχω αλλάξει, εχθές , την κάρτα σε 660Ti, πάει η 6850...και μπορώ να πω ότι δεν με εντυπωσίασε, μετριότατα γραφικά, αλλά είμαι τύπος που βρήκε τα γραφικά του Darkness 2 ανώτερα από του τωρινού CoD...δηλαδή ανώμαλος

Την ένταση , την στρατηγική του Natural Selection 2, δεν την έχει που να βαρά την κεφαλή του κάτω.

Καλό είναι το CoD για να περνάς χαβαλέ κανα δύο ωρίτσες την εβδομάδα, μέχρι εκεί.

χαχαχαχαχαχα

το video με το παλικαρι ειναι ολα τα λεφτα

Αν ημουν εγω θα το πηγενα πισω και θα περνα τα λεφτα μου πισω,περιμενω με μεγαλη αγωνια να δω απαντηση απο την εταιρια! :haha::haha:

Πραγματικα δεν θελω ουτε να σκεφτομαι τι μαστιγωμα τρωει αυτη τη στιγμη ο κινεζος στο εργοστασιο στην Κινα, που στη βαρδια του εγινε η π@π@ριά αυτη....

Και καλα ME2... Σκεφτειτε να ελεγε BF3 το 2ο δισκακι...:jump:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VqjrgfPOoOY&feature=g-all-u]Black Ops 2 First Impressions - Surprisingly Amazing (Gameplay/Commentary) - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tnVqQXlTMkw&feature=g-all-u]Black Ops 2 - First Impressions (Black Ops 2 Gameplay/Commentary) - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.