Jump to content

P4 3.0C SL6WU

JiMk

Recommended Posts

To unbuffered test (και το αντίστοιχο bandwidth που δίνει) μετρά την καθαρή απόδοση του memory bus χωρίς prefetch buffers και αλγόριθμους, όπως μετράει το buffered.

Αποτελέσματα δλδ πιο κοντά στην real life απόδοση της μνήμης.

Και το bandwidth που δείχνει το memtest, είναι και αυτό unbuffered.

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

To unbuffered test (και το αντίστοιχο bandwidth που δίνει) μετρά την καθαρή απόδοση του memory bus χωρίς prefetch buffers και αλγόριθμους, όπως μετράει το buffered.

Αποτελέσματα δλδ πιο κοντά στην real life απόδοση της μνήμης.

Και το bandwidth που δείχνει το memtest, είναι και αυτό unbuffered.

thnks Φανη:T:

βέβαια παίζουν κι άλλα μάλλον μέσα στην απόδοση της μνήμης γιατί ο A64 σε SC βγάζει τα μισά unbaff αλλά στο bench που είναι band depended τα πάει καλύτερα από DC P4C.

με 1:1 δε πάνε οι μνήμες πάνω απο 252 σε bench.... άρα? η μόνη λύση είναι ο 3.2? :p

Αρχική απάντηση από JiMk

Για το 34 ... 4050mhz θέλω?????

Nope..... Περιπου 4100.... με 5/4 ή 4030 με 1:1

Για το 1:1 δεν ειμαι σιγκουρος καρντια μου)....

BARTON ειναι...οσο χωνεις τοσο ανεβαινει....μεχρι να μην αναψει ποτε....

Εγω σε αυτον τον επεξεργαστη δεν εδωσα τοσα απο το BIOS ακομα και με το προμι...

βεβαια..... η υδροψυξη του Τζιμακου ειναι και απο τις κορυφαιες.....30 σελιδες thread ειχαμε κανει για την βελτιστοποιηση της.....

Μόνο για το bench δε νομίζω να πάθει τπτ.... εξάλου μη ξεχνάνε και το undervoltage... το πολύ 1.75 να έφαγε πιστεύω.

Μπραβο το ηξερα οτι κατι τετοιο θα απαντουσες...Αντε και σε καινουριο επεξεργαστη γιατι δεν βλεπω να ζει πολυ αυτος...

Αρχική απάντηση από icy20

Μπραβο το ηξερα οτι κατι τετοιο θα απαντουσες...Αντε και σε καινουριο επεξεργαστη γιατι δεν βλεπω να ζει πολυ αυτος...

Σωστοοοοοοοοοοοοςςςςςςςς

Jim, μπράβο ρε, μην τους ακούς, ζηλέψανε με τα σκοράκια και στην λένε :p

Αρχική απάντηση από RootX

Jim, μπράβο ρε, μην τους ακούς, ζηλέψανε με τα σκοράκια και στην λένε :p

Μαριε και Βουδα, μας καταλαβανε ρε.....

Και το καρφι αμεσως να το πει....εισαι και admin.....ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ six hundred and sixty six, ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ six hundred and sixty six

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.