nobig Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2004 Θέλω να αγοράσω αυτή τη μητρική ABIT KD7 RAID. Πόσω πάει ρε παιδά περίπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Aυτή είναι παλιά σχετικά μητρική (με το KT400) αν την πάρεις κοίτα καλύτερη για μεταχειρισμένη... (υπάρχει σε 2 εκδόσεις KD7-S και KD7-G) Για κάτι καινούργιο και σχετικά φτηνό σου προτείνω το KV7 με ΚΤ600... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 21, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Το ξέρω ότι είναι σχετικά παλιά ψάχνω για PATA RAID γιατί πριν 2 βδομάδες πήρα 2 PATA και αν πάρω SATA controller θα τους βάλω...Έχουν ακουστεί προβλήματα με την συγκεκριμένη μητρική; Καμιά τιμούλα. Μου την δίνει κάποιος 55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Μπορείς να πάρεις έναν ATA RAID Controller σε PCI και έτσι να χρησιμοποιήσεις τους δίσκους σου σε οποιαδήποτε μητρική.Για παράδειγμα κοίτα αυτόν: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=90&Nav_Section_Id=90&Catalog_Id=1&Product_Id=150130&Merchant_Id=1&sts_cid=3 (τον είχα δει και σε χαμηλότερη τιμή στο www.e-shop.gr πριν λίγο καιρό)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Kαι μια Abit nforce2 και είσαι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.