Jump to content

Που θα αλλαξω χρηματα;

FANISTELROOY

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γνωστος μου θελει να μετατρεψει κατι αγγλικες λιρες σε ευρω αλλα του ειπαν να μην παει σε τραπεζα καλυτερα. Ξερω οτι γινεται στο αεροδρομιο, αλλα φοβαμαι οτι εκει σου κρατανε πολλα.

Να του πείς να τις κρατήσει για λίγο καιρό ακόμα γιατι προβλέπω μεγάλο μακροβούτι του ευρώ εναντι της λίρας... :p

Αν ειναι πολλα, ας τα κρατησει για αργοτερα. Σε τραπεζα γιατι οχι?

Να κάνει μία έρευνα προτού αλλάξει. Εκτός από την ισοτιμία κάποιοι κρατάνε και προμήθεια για τη συναλλαγή. Αν πας στο Σύνταγμα (και δεν έχει επισόδια) θα βρεις αρκετά ανταλλακτήρια και τράπεζες. Καλύτερα όχι στο αεροδρόμιο, έχουν κακή ισοτιμία και κρατάνε σίγουρα προμήθεια.

στην αγγλια παντως καλητερο rate ειχαν τα ταχυδρομια... τωρα Ελλαδα σιγουρα οχι απο αεροδρομιο, σε τραπεζα αν τα βαλει κατευθειαν στο λογαριασμο του δεν ξερω τι παιζει

το ποσό που θέλει να αλλάξει παίζει ρόλο...

Συνήθως όσα παίρνουν ένα Χ ποσό προμήθεια έχουν καλύτερη ισοτιμία...οπότε πρέπει να υπολογίσει τι τον συμφέρει.

Εγώ στο εξωτερικό προτιμώ ανταλλακτήρια (γνωστά πάντα, όχι τρύπες) που έχουν σταθερό ποσό προμήθειας ανά συναλλαγή και αν είμαστε πολλά άτομα αλλάζουμε όλοι μαζί...

• 1 month later...

Γενικά δεν πειράζει πού αλλάζετε χρήματα αρκεί να μειώσετε τη προμήθεια. Στην αγορά συναλλάγματος υπάρχει μία ισοτιμία σε όλο το κόσμο, και μπορείτε να τη δείτε οποιαδήποτε στιγμή σε αυτή τη σελίδα. Από εκεί και πέρα αρκεί να υπολογίσετε πόσο μεγάλη είναι η προμήθεια που κρατάει το γραφείο. Τα γραφεία και οι τράπεζες εντός και εκτός της χώρας διαφέρουν πολύ στις προμήθειες που χρεώνουν.

Υπάρχουν συναλλακτήρια και στο Σύνταγμα αλλά και στην Ομόνοια που μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά και ίσως καλύτερα και από τράπεζα.Επειδή μπορεί και να μη σου κρατήσουν προμήθεια.

Εγώ στην Ομόνοια πηγαίνω και εξαργυρώνω δολάρια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.