FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2011 Γνωστος μου θελει να μετατρεψει κατι αγγλικες λιρες σε ευρω αλλα του ειπαν να μην παει σε τραπεζα καλυτερα. Ξερω οτι γινεται στο αεροδρομιο, αλλα φοβαμαι οτι εκει σου κρατανε πολλα.
LevelOne Νοέμβριος 9, 2011 #2 Νοέμβριος 9, 2011 Να του πείς να τις κρατήσει για λίγο καιρό ακόμα γιατι προβλέπω μεγάλο μακροβούτι του ευρώ εναντι της λίρας...
dimitris_s Νοέμβριος 9, 2011 #4 Νοέμβριος 9, 2011 Και μετα που να τις αλλαξει;Σε συναλλακτήρια ή σε τράπεζες.
FANISTELROOY Νοέμβριος 9, 2011 Author #5 Νοέμβριος 9, 2011 Συναλλακτηριο στην Αθηνα που θα βρω; ο γουγλης δεν βγαζει τπτ...
narta Νοέμβριος 9, 2011 #6 Νοέμβριος 9, 2011 Αν ειναι πολλα, ας τα κρατησει για αργοτερα. Σε τραπεζα γιατι οχι?
deninho Νοέμβριος 9, 2011 #7 Νοέμβριος 9, 2011 Ψάξε το σαν "ανταλλακτήρια συναλλάγματος" όχι συναλλακτήρια
trendy Νοέμβριος 11, 2011 #9 Νοέμβριος 11, 2011 Να κάνει μία έρευνα προτού αλλάξει. Εκτός από την ισοτιμία κάποιοι κρατάνε και προμήθεια για τη συναλλαγή. Αν πας στο Σύνταγμα (και δεν έχει επισόδια) θα βρεις αρκετά ανταλλακτήρια και τράπεζες. Καλύτερα όχι στο αεροδρόμιο, έχουν κακή ισοτιμία και κρατάνε σίγουρα προμήθεια.
uNick Νοέμβριος 15, 2011 #10 Νοέμβριος 15, 2011 στην αγγλια παντως καλητερο rate ειχαν τα ταχυδρομια... τωρα Ελλαδα σιγουρα οχι απο αεροδρομιο, σε τραπεζα αν τα βαλει κατευθειαν στο λογαριασμο του δεν ξερω τι παιζει
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 17, 2011 #11 Νοέμβριος 17, 2011 Η προμηθεια στο Ελ Βελ ειναι κοντα στα 5-6€
Dr.Paneas Νοέμβριος 20, 2011 #12 Νοέμβριος 20, 2011 Στην Τράπεζα Ελλάδος θα πας.3 ευρώ μου πηραν εμενα περισυ.
oxide Νοέμβριος 22, 2011 #13 Νοέμβριος 22, 2011 το ποσό που θέλει να αλλάξει παίζει ρόλο...Συνήθως όσα παίρνουν ένα Χ ποσό προμήθεια έχουν καλύτερη ισοτιμία...οπότε πρέπει να υπολογίσει τι τον συμφέρει.Εγώ στο εξωτερικό προτιμώ ανταλλακτήρια (γνωστά πάντα, όχι τρύπες) που έχουν σταθερό ποσό προμήθειας ανά συναλλαγή και αν είμαστε πολλά άτομα αλλάζουμε όλοι μαζί...
eurotrader Ιανουάριος 9, 2012 #14 Ιανουάριος 9, 2012 Γενικά δεν πειράζει πού αλλάζετε χρήματα αρκεί να μειώσετε τη προμήθεια. Στην αγορά συναλλάγματος υπάρχει μία ισοτιμία σε όλο το κόσμο, και μπορείτε να τη δείτε οποιαδήποτε στιγμή σε αυτή τη σελίδα. Από εκεί και πέρα αρκεί να υπολογίσετε πόσο μεγάλη είναι η προμήθεια που κρατάει το γραφείο. Τα γραφεία και οι τράπεζες εντός και εκτός της χώρας διαφέρουν πολύ στις προμήθειες που χρεώνουν.
venom7 Ιανουάριος 10, 2012 #15 Ιανουάριος 10, 2012 Υπάρχουν συναλλακτήρια και στο Σύνταγμα αλλά και στην Ομόνοια που μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά και ίσως καλύτερα και από τράπεζα.Επειδή μπορεί και να μη σου κρατήσουν προμήθεια.Εγώ στην Ομόνοια πηγαίνω και εξαργυρώνω δολάρια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.