Jump to content

Τοποθετηση sleeves????

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια πως βαζω τα sleeves απο το μολεξ προς τα μεσα????....δεν ανοιγουν τοσο πολυ.....Εσεις πως τα εχετε βαλει???εβγαλα κανα δυο μολεξ να τα περασω αλλα εκει που χωριζουν τα καλλωδια δεν μπορω να τα περασω,πρεπει να τα κοψω κατα μηκος???:help:

Πρεπει να βγαλεις τα μεταλλικα απο το molex και μετα να περασεις τα sleeves...

Tα αρσενικα βγαινουν....αλλα τα θυληκα(πχ αυτα που ειναι στο μολεξ που παει στην μητρικη????)????

περνανε, παρα πολυ δυσκολα, αλλα περνανε

για ονομα, μην τα κοψεις κατα μηκος

Αρχική απάντηση από .38-.45

περνανε, παρα πολυ δυσκολα, αλλα περνανε

για ονομα, μην τα κοψεις κατα μηκος

:)

σηκωσε λιγακι τα πλαστικα που βλεπεις στη φωτο

και αμεσως τα καλωδια με τα μεταλλικα τους πινακια θα γλιστρυσουν πανευκολα....

οταν ξαναβαλειςτα καλωδια, απλα σηκωσε ελαφρα το σιδερακι απο τα πινακια τους ωστε να σκαλωσουν στο πλαστικο που σηκωσες πριν για να τα βγαλεις.....

post-166-1416071025,4275_thumb.jpg

ρε παιδια θα σας φανεί χαζό αλλα μπορείτε να μου πείτε (η photo) τι είναι τα molex και τι τα sleeves??

Ευχαριστώ.

τα ασπρα 4πινα βυσματα ειναι τα molex, το μαυρο που περιβαλει τα καλωδια ειναι τα sleeves.

αναθεωρω : πρεπει να βγαλεις τα molex, τουλαχιστο σε μενα δεν περνουσαν. το 20πινο της μητρικης περασε. :o

post-9-1416071025,5486_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από backgman [Σήμερα, στις 00:37]

ρε παιδια θα σας φανεί χαζό αλλα μπορείτε να μου πείτε (η photo) τι είναι τα molex και τι τα sleeves??

Ευχαριστώ.

το καθε καλωδιο ξεκινα και καταληγει απο/σε ενα μεταλικο πινακι το οποιο με τη σειρα του βρισκει θεση σε μια πλαστικη υποδοχη παρεα με τα υπολοιπα...

το πλαστικο αυτο ειναι το μολεξ

το sleeve ειναι το πλεχτο ναϋλον πουκαμισακι που φοραμε στα καλωδια για να μαζευονται και να φαινονται πιο ομορφα.....

θα βρεις κι αλλα αναλυτικα threads στο forum γιαυτο το θεμα....;)

post-166-1416071025,5622_thumb.jpg

Λοιπον το τελειωσα....βγηκε λιγο κουλο αλλα εμενα μ'αρεσει....κοπριττη τα τετραπινα τα βγαζω πανευκολα....αλλα το μικρο που ηταν για την δισκετα κ το 20πινο,ουτε μπορεσα να τα βγαλω ουτε να περασω το πουκαμισακι(ειδικα στο 20πινο).....

προσπαθησε να λυγισεις το καλωδιο (για το 20πινο μιλαω) παραλληλα με το βυσμα, και βαλε το απο το πλαι, και οχι κατα το πλατος του βυσματος. σε μενα ετσι, μπηκε πολυ ανετα, οσο και να το φοβηθηκα.

για τα σημεια που λες, κανεις οτι και για το υπολοιπο. βγαζεις τα μολεξ, βαζεις sleeve, βαζεις το μολεξ, το επομενο sleeve, το επομενο μολεξ και εισαι ετοιμος

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 01:16]

προσπαθησε να λυγισεις το καλωδιο (για το 20πινο μιλαω) παραλληλα με το βυσμα, και βαλε το απο το πλαι, και οχι κατα το πλατος του βυσματος. σε μενα ετσι, μπηκε πολυ ανετα, οσο και να το φοβηθηκα.

Δικιο εχεισ.......Πω,πω αυτο δεν το σκεφτηκα με τιποτα....τι χαζος που ειμαι......δεν πειραζει...στο επομενο sleeving θα το κανω.....:whistling

Σημερα ηταν sleeving day για μενα....ξυπνησα στις 9,εβγαλα το τροφοδοτικο απο το κουτι εβγαλα ολα τα σκ@τ@ τοποθετημενα sleeves κ αρχισα απο την αρχη.....εβαλα ρουχα στα καλλωδια του τροφοδοτικου,της ψυκτρας,των καθοδικων....κ γενικα οπυ υπηρχε καλλωδιο ντυθηκε στα πορτοκαλι φωσφοριζε!!!!!!!!..........9 με 13.30 μου εφυγε η μεση να καθομαι στο πατωμα κ να σλιβαρω......παρ'ολα αυτα το αποτελεσμα ηταν ωραιο....!!!

Κ κατι αλλο....λετε να ειμαι ανωμαλος???ολο λεμε να συμμαζεψουμε καλλωδια τα οποια κοντευουν να φανε το κουτι κ τωρα που τα εντυσα μ'αρεσει πιο πολυ η εικονα των χυμα πορτοκαλι καλλωδιων......ειναι σαν εργο αφηρημενης τεχνης με πολλα φιδια μπλεγμενα μεταξυ τους.....παντως πορτοκαλι με μαυρο κανει πολυ αντιθεση κ μ'αρεσει πολυ....ετσι θα το αφησω...το αποφασισα....

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 18:34]

Κ κατι αλλο....λετε να ειμαι ανωμαλος???ολο λεμε να συμμαζεψουμε καλλωδια τα οποια κοντευουν να φανε το κουτι κ τωρα που τα εντυσα μ'αρεσει πιο πολυ η εικονα των χυμα πορτοκαλι καλλωδιων......ειναι σαν εργο αφηρημενης τεχνης με πολλα φιδια μπλεγμενα μεταξυ τους.....παντως πορτοκαλι με μαυρο κανει πολυ αντιθεση κ μ'αρεσει πολυ....ετσι θα το αφησω...το αποφασισα....

το thelab.gr ξυπνα σε πολλους απο εμας την καλλιτεχνικη τους πλευρα οπως θα διαπιστωσατε... :D

βασιλη μολις μας δωσεις photo θα προσπαθησω να καταλαβω σε ποιο ακριβως καλλιτεχνικο ρευμα ανηκεις... :tomato:

ενδιαφερουσες συμβουλες! :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.