Picard Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2011 Γεια χαρα,αγορασα μια καρτα tv-tuner η οποια ομως δεν εχει καποιο προγραμμα στο cd εγκαταστασης,θα ηθελα εαν γνωριζει καποιος να μου προτεινει ενα καλο προγραμματακι freeware ευκολοχρηστο για να εχω τηλεοραση στο pc μεσω της καρτας,υποστηριζει και δορυφορικη ληψη η καρτα.
YDinopoulos Νοέμβριος 9, 2011 #3 Νοέμβριος 9, 2011 Ποια καρτα ειναι? Πολυ περιεργο να μην εχει software....
Picard Νοέμβριος 9, 2011 Author #5 Νοέμβριος 9, 2011 Ποια καρτα ειναι? Πολυ περιεργο να μην εχει software....HAUPPAUGE 3300, υπαρχει λυση???
sdim Νοέμβριος 9, 2011 #6 Νοέμβριος 9, 2011 Για τα ψηφιακά κανάλια το Progdvb κάνει μια χαρά δουλειά.Προσωπικά για το hybrid TV tuner της toshiba που έχω χρησιμοποιώ στα windows 7 x64 το BlazeDTV 3.5 που είχε δώρο η κάρτα για δορυφορική TV. Παραδόξως είναι το μοναδικό πρόγραμμα που βλέπει το συγκεκριμένο tuner σε 7 x64.
TZANNSPY Νοέμβριος 9, 2011 #7 Νοέμβριος 9, 2011 Τι λειτουργικό έχεις; Για κοίταξε στα features και στα notes: Hauppauge Computer Works Ltd : WinTV-HVR-3300
Jeronemo Νοέμβριος 9, 2011 #8 Νοέμβριος 9, 2011 Μπορεις να αγορασεις το Wintv v7 hd installation cd rom απο εδωSoftware upgrade (ή να το ψαξεις στα καταγωγια του internet (torrents /rapidshare e.t.c.))Για αλλα προγραμματα το Windows Media Center των Windows πρεπει να σε καλυπτει λογικα .
partsa Νοέμβριος 25, 2011 #10 Νοέμβριος 25, 2011 Ειναι απο τα καλυτερα και αυτο. Το ειχα χρησιμοποιησει στο παρελθον για αρκετο καιρο
Picard Νοέμβριος 26, 2011 Author #11 Νοέμβριος 26, 2011 Ειναι απο τα καλυτερα και αυτο. Το ειχα χρησιμοποιησει στο παρελθον για αρκετο καιροΦιλε το windows media center επειδη το ανεφερες πιο πανω ειναι ψηλοβλακεια και την πηρα την καρτα χωρις να δω οτι δεν παρεχει λογισμικο,μετα διαπιστωσα οτι βασιζεται στο windows media player,ευτυχως βρηκα το powercinema και ειναι πολυ καλυτερο,προσφερει καθαροτερη εικονα,γρηγορη ρυθμιση και καλυτερη οργανωση καναλιων,ειναι ευκολοχρηστο......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.