Pieros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2011 Οπως το διαβασατεΠοιος μπορει να βοηθησει κ θα πληρωθει !!! Συναντιομαστε κ του δινω το caseεχω το παρακατω συστημα κ δεν δουλευει σωστα κ μου κολαει οποτε του καπνισεικοιταχτε εδωhttp://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/apo-ti-mou-pagwnei-to-pc-100938.htmlcpu i7 - μαμα ψυχτραvga msi 5870m/b foxconram 6gb corsair 2100psu Thermaltake-Toughpower-1350Whdd 1tb seagate barracudaποιος μπορει να μου το φτιαξει κ τι λεφτα θελει αλλιως θα το πουλησω κ θα μεινω με λαπτοπεχω πεταξει ενα καρο λεφτα κ pc ακομα δεν εχωσορρυ για το 2πλο ποστ αλλα ειναι λιγο διαφορετικο
Jumex Νοέμβριος 9, 2011 #2 Νοέμβριος 9, 2011 με τις μαντικές μου ικανότητες (ή αλλιώς system check through web) 99% φταίει η μητρική... *αν όντως είναι μητρική με κερνάς σουβλάκια
Pieros Νοέμβριος 9, 2011 Author #4 Νοέμβριος 9, 2011 με τις μαντικές μου ικανότητες (ή αλλιώς system check through web) 99% φταίει η μητρική...*αν όντως είναι μητρική με κερνάς σουβλάκια την αλλαξα πριν 4 μηνες κ με την παλιοτερη τα ιδια εκανε λες να ειναι συμπτωση ? αυτο που δεν αλλαξα ειναι το κουτι κ το dvdrom
Pieros Νοέμβριος 9, 2011 Author #5 Νοέμβριος 9, 2011 Τροφοδοτικο δοκιμασες και με αλλο η μονο με αυτο ?ναι αλλαξα ειχα antec true power trio 650w k πηρα Thermaltake-Toughpower-1350Wπαμε ποιος ειναι προθυμος να ασχοληθει κ ποσα λεφτα θελει ληπυθειτε με !!!!!!!!
Servo1980 Νοέμβριος 9, 2011 #6 Νοέμβριος 9, 2011 και σου εκανε τα ιδια με το Antec ?Θερμοκρασιες επεξεργαστη εχεις τσεκαρει ποτε ?Σκληρο δισκο ?Πολλα μπορουν να παιζουν.
billpeppas Νοέμβριος 9, 2011 #7 Νοέμβριος 9, 2011 Δεν χρειάζονται ούτε λεφτά, ούτε τίποτα. Έλα μια σπίτι μου με το hardware σου, και λύνουμε και δένουμε και βρίσκουμε τι φταίει σε λίγες ωρούλες
Pieros Νοέμβριος 9, 2011 Author #10 Νοέμβριος 9, 2011 Δεν χρειάζονται ούτε λεφτά, ούτε τίποτα.Έλα μια σπίτι μου με το hardware σου, και λύνουμε και δένουμε και βρίσκουμε τι φταίει σε λίγες ωρούλες bill σε ευχαριστω αλλα σε λιγες ωρες δεν βγαζεις ακρη εκει που κολαει πολλες φορες ειναι σε download απο cryptload ειτε παγωνει ειτε βγαζει μπλε οθονη μετα απο 2-3 ωρες σημερα ειχα winmetest se 2 dimmakia k ειχε φτασει πχ 200% κ αφου το σταματησα κ εβαλα to windowsmedia player παγωσε . αφου δεν το εσπασα ειμαι τυχερος οποτε θα χρειαστει παραπανω χρονος γοαυτο κ θελω να πληρωσω να μην εχω κ τυψεις
billpeppas Νοέμβριος 9, 2011 #11 Νοέμβριος 9, 2011 Αν θες σώνει και καλά να πληρώσεις, βρες κάποιον που εμπιστεύεσαι και κανονίστε το.Εγω επί πληρωμή δεν θέλω να αναλάβω.Αν δεν βρείς κάποιον στο αναλαμβάνω, πληρωμή δεν δέχομαι, στην καλύτερη σε αφήνω να κεράσεις ένα σουβλάκι ή ένα καφεδάκι φεύγοντας.
mchls Νοέμβριος 9, 2011 #12 Νοέμβριος 9, 2011 Piero ειρηνη υμιν...Κατ' αρχας σε θεμα H/W σκεψου ποια κομματια αλλαξες και ποια εμειναν σταθερα...Αν ειναι H/W, θα φταιει κατι απο τα σταθερα...Εκτος αν εισαι τοσο God Damn Is! ! !
Pieros Νοέμβριος 9, 2011 Author #13 Νοέμβριος 9, 2011 αυτα που δεν εχω αλλαξει ειναι το dvdromto floppy δεν το εχω συνδεσειτο κουτι κ οπως παει θα αλλαξω κ σπιτι ...................!!!
mchls Νοέμβριος 9, 2011 #14 Νοέμβριος 9, 2011 Μα τι σκατα φταιει και ο υπολογιστης παγωνει; Αλλαξες και σκληρο, αρα εγινε ενα ''ατυπο'' φορματ, αρα και λογισμικο να ηταν, παπαλα... Αγορινα μου, εισαι σπαζοκεφαλια...
Pieros Νοέμβριος 9, 2011 Author #15 Νοέμβριος 9, 2011 εχω αλλακει xpsp1 x86xpsp1 x64vista ultimatewin7 x86 + x64 - κ με sp1 κατι παιζει .... ποιος θελει να βγαλει χαρτζιλικι .....!!!!!! ?????????
Jumex Νοέμβριος 9, 2011 #16 Νοέμβριος 9, 2011 την αλλαξα πριν 4 μηνες κ με την παλιοτερη τα ιδια εκανε λες να ειναι συμπτωση ?αυτο που δεν αλλαξα ειναι το κουτι κ το dvdromκαι η προηγούμενη foxconn ήταν?
Pieros Νοέμβριος 9, 2011 Author #18 Νοέμβριος 9, 2011 και η προηγούμενη foxconn ήταν?αλλο μ/b με αλλο cpu
Pieros Νοέμβριος 9, 2011 Author #20 Νοέμβριος 9, 2011 Πάλι Foxconn;παλιοτερα ειχαcpu Intel core 2 duo 6700 (καλό stepping) + cooler shuriken (αθορυβο)m/b asus P5B Deluxe
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.