Jump to content

Ασύρματο Δίκτυο με StraightCore...

Iraklis Dimosthenis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του thelab.gr

Θέλω να φτιάξω ενα δίκτυο σε αποστάση 650μ σε ευθεία και βρήκα το PTP-116VE της straightCore το οποίο είναι ένα σετ 2 κεραιών στα -100db και maximum εκπομπή στα 30dbmW που στέλνει το σήμα μέχρι και στα 12km!!!!!!

Αξίζει η αγορά του????:hmm::hmm:Θα μου κάνει την δουλειά μου??:hmm::hmm:Πρέπει να έχουν οπτική επαφή οι δύο κεραιές????:hmm:(ανάμεσα τους υπαρχει ένα σπίτι και μερικά δεντρά)

Θέλω να μεταφέρω το σήμα της DSL στο σπίτι μου για να έχω Internet γιατό το κόστος για κολωνες είναι πααααααααααρα πολυ!!!

Τα χαρακτηριστηκά του συστήματος είναι τα εξής:

Χαρακτηριστικά GWP-116VE:

• Modulation: 802.11b: CCK@11/5.5Mbps, DQPSK@2Mbps DBPSK@1Mbps / 802.11g: BPSK,SPSK,16QAM,64QAM.
  • Ρυθμός μετάδοσης: 54/48/36/24/18/12/11/9/6/5.5/2/1 Mbps.
  • Θύρες: 1x Ethernet RJ-45.
  • Λυχνίες ένδειξης: Τροφοδοσία, Ζεύξη, Κίνηση.
  • Τροφοδοσία: PoE.
  • Θερμοκρασία λειτουργίας: -35°C~65°C
  • Εκπομπή: Max 29.8 dBmW (FCC) /19.8 dBmW (CE).
  • Μετάδοση: IEEE 802.11b (DSSS), ΙΕΕΕ 802.11g (OFDM) 2.4GHz.
  • Αρχιτεκτονική Δικτύου: PC/Client/Bridge/Repeater.
  • TCP/IP modes: Bridge/NAT/Static routing.
  • Αδιαβροχοποίηση: IP 65.
  • Κεραία: Integrated flat panel 14dB 18°V/20°H
  • Κρυπτογράφηση: WEP 64/128bit, WPA/WPA2.
  • Συχνότητα λειτουργίας: 2.400~2.4835GHz (ISM band).
  • Προδιαγραφές: FCC, CE.

Χαρακτηριστικά PSW-001:

• Θύρες: 2 Ethernet ports (not switched).
  • PoE: 4,5 - GND - 7,8 DC +
  • Τροφοδοσία: 7,5-18V DC (Passive).

Λίγη βοήθεια παιδιά γιατί καίγομα!!!!!:fist::fist::fist::fist:

Πρεπει να υπαρχει οπτικη επαφη των 2 συσκευων. Σε ιδια αποσταση εχω χρησιμοποιησει ubiquity nanostation. Αν δεν εχεις οπτικη επαφη καλη, αλλα λιγο, ισως σου παιξει με δυο ubiquity bullet+πιατο.

Τσεκαρε την οπτικη επαφη απο ιστους στις ταρατσες.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

γιατί δεν αξίζει????έχεις κάτι καλύτερο να προτίνεις????:nothing:

ναι εχω στα 5.x GHz

1)Aerial.net :: 5.x GHz MikroTik 15dBi StationBox Mikro Bundle - MiMo

2) Aerial.net :: 5.x GHz MikroTik 15dBi StationBox Mikro Bundle - SiSo

3)Aerial.net :: 5.x GHz MikroTik 20dBi StationBox Bundle - SiSo

έχει και στα 2,4 αν θες ...

ορισμένες εικόνες post-3658-1416075615,1707_thumb.jpg

είναι αδιάβροχα είναι ποε έχουν λειτουργικό δεν μπλέκεις με καλώδια ρεύματος τοποθετείτε και 100 μέτρα μακριά ...

τι άλλο θέλεις..?

post-3658-1416075613,5898_thumb.jpg

Συμφωνω και γω για mikrotik και για 5GHz, δεν ηξερα οτι ειχε βγαλει τετοια μηχανακια, ειχα μεινει στα κλασικα routerboards. Να ξερεις βεβαια οτι ειναι πιο δυσκολο να τα σεταρεις αν δεν εχεις καθολου ιδεα, το nanostation θα το ρυθμισεις πιο ευκολα.

πολύ καλή λύση!!Τελικά βρέθηκε ταράτσα με οπτική επαφη αλλα με πάει στα 800μ και κάτι!!!Με αυτά θα κάνω δουλειά???:hm:

Θέλω αν γίνεται να ρίξω την DSL πάνω του και στο σπίτι μου να συνδεθούν 1PC, 1PS3 και πιό μετά ένα laptop...:...:

Μήπως πρέπει να αγοράσω και κάτι αλλό????

Συγνώμη που γίνομαι κουραστικός...:nothing:

Θα παίζει μια χαρά, απλώς μη βάζεις πολύ δυνατή ισχύ (δε χρειάζεται για τόσο μικρή απόσταση) και ψάξε προσεκτικά για ελεύθερα κανάλια (να μην πατήσεις πάνω σε κάποιον άλλο).

παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοηθειά σας!!!:clap::clap:Αν μπορείτε να μου πείτε ΤΙ ακριβώς χρειάζομαι για να κάνω σωστή παραγγελία για το Miktronik...:p

Θέλω όλη η DSL να έρχεται στο σπίτι και να μοιράζεται σε 3 συσκευές(2 wired,1 wi-fi).:hm::hm:

καταρχήν δες αν έχεις οπτική επαφή: από το μπαλκόνι, την ταράτσα ....

άκυρο δεν είδα παραπάνω μήνυμα.

έχεις κάνα ρουτερ από τον οτε ή Forthnet

έχω ένα του ΟΤΕ και ένα ASUS WL600G....

ο εξοπλισμός αλλάζει αν δεν έχω καλή επαφή? Θα το βάλω πάνω σε ταράτσα που έχει κάτι ατσαλόβεργες και θα το σηκώσω ακόμη 1 με 1,5 μέτρο οπότε δεν πιστέυω να έχω πρόβλημα οπτικής επαφής!!!

τελικά στράβωσε η δουλειά:getlost: και θα πάω στο εργαστηριάκι του παππού και θα το σηκώσω με έναν σωλήνα αλλά 2 μέτρα απο την ταράτσα του!!πιστεύω πως θα γίνει η δουλειά!!

οπτική επαφή υπάρχει απο του παππού αλλά όχι τόσο καλή!:fist:

η καλύτερη επιλογή είναι, πλεονέκτημα του η υποστήριξη και σε N ,

Aerial.net :: 5.x GHz MikroTik 15dBi StationBox Mikro Bundle - MiMo

Τα υπόλοιπα είναι τα ίδια σχεδόν με διαφορά ότι δεν έχουν το ν,

Το ένα από το ζευγαρι θα το έχεις bridge και το άλλο client

μπορείς να διαβάσεις από εδώ http://balco31.dyndns.org/wordpress/?p=46 μια ιδέα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.