tragikos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2011 Έχω εδώ και καιρό δει την συσκευή Roomba, αλλά δεν θεωρούσα ότι μου είναι αναγκαία, καθώς την έβρισκα και ακριβή. Πρόσφατα αναφέρθηκε πάλι σε μια παρέα και είπα να το ξαναψάξω. Βλέπω πως στο forum έχουν υπάρξει κατά καιρούς αναφορές (αναζήτηση), αλλά εκτός του ότι τα θέματα είναι παλιά, δεν βλέπω πουθενά εντυπώσεις. Ενδιαφέρομαι λοιπόν για την αγορά της συσκευής, μόνο αν όντως κάνει αυτό που υπόσχεται και δεν κοστίζει πολύ ακριβά. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε και τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων. Υπάρχει official σελίδα φυσικά, με δυνατότητα compare μάλιστα, αλλά θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει τι είναι κάθε χαρακτηριστικό να μας πει την άποψη του. Επίσης αυτά τα μοντέλα δεν βρίσκω να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Εκτός αν συστήνεται αγορά μόνο από το εξωτερικό... Περιμένω λοιπόν από προηγούμενους (και μη) ενδιαφερόμενους πχ. [MENTION=4652]_K_Marios_[/MENTION], [MENTION=1061]spc[/MENTION], [MENTION=403]crmaris[/MENTION] να μας ενημερώσουν! Και για να προλάβω κάποιους που θα πουν "καλά να δώσεις τόσα λεφτά για κάτι τέτοιο" κτλ κτλ, να πω ότι έχω μία μικρή αλλεργία στη σκόνη και θεωρώ ότι το να καθαρίζεται το σπίτι καθημερινά θα βοηθήσει αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Η βοήθεια μου στο θέμα τελειώνει σε αυτό το επικό βίντεο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 9, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Χρήσιμο το video σου! Απ' ότι φαίνεται κάνει θόρυβο ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Νοέμβριος 9, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Δες και το review του insomnia για να παρεις μια ακομη ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Νοέμβριος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Αν θελεις, μπορεις να την δεις σε λειτουργια στο Media Markt στο Μαρουσι. Εγω απο εκει αγορασα μια Scooba προ 2-3 μηνων και μπορω να πω οτι ειμαι τοσο ευχαριστημενος που μολις με πεισει για την αξιοπιστια της, θα παρω και μια Roomba. Κανει αρκετο θορυβο, αλλα φροντιζω να μην ειμαι στο χωρο που καθαριζει ή ακομα καλυτερα να λειπω απο το σπιτι :dance3: Τις πρωτες φορες χρειαστηκε να ανοιξω/φτιαξω καποιους διαδροομους για να μην κολλλαει σε καλωδια/επιπλα/εμποδια και απο τοτε ολα οκ. Ελπιζω να βοηθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 9, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 [MENTION=3206]cptkoulis[/MENTION] ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Θεωρώ το σφουγγάρισμα από τα πιο εύκολα πράγματα στον κόσμο. Για ένα διαμέρισμα μάλιστα 65τμ το σφουγγάρισμα είναι πολύ γρήγορο. Από την άλλη το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα είναι (για μένα πάντα) βαρετή διαδικασία και το άλλαγμα της σακούλας της σκούπας εκνευριστικό. Απορώ βέβαια στην περίπτωση σου, το σκούπισμα το κάνεις εσύ και μετά σφουγγαρίζει η Scooba; Γιατί να σφουγγαρίζει μόνο, χωρίς να έχεις σκουπίσει δεν ξέρω πόσο καλά αποτελέσματα έχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Νοέμβριος 10, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2011 Η Scooba ριχνει ενα ελαφρυ σκουπισμα/ρουφηγμα πριν σφουγγαρισει.Αν δεν εχεις τπτ θηρια στο πατωμα,θα τα μαζεψει. Επελεξα Scooba, γιατι με εξαιρεση τα σημεια που υπαρχουν στρωμενα χαλια, κανει πληρη καθαρισμο 2 σταδιων (light σκουπισμα + σφουγγαρισμα) σε παρκε,πλακακια,μαρμαρα...τα παντα ολα. Στα αρνητικα της Scooba, οτι πρεπει να αδειασεις το βρωμικο νερο και να συμπληρωσεις καθαρο και πρεπει να την βαλεις μονος σου να φορτισει, ενω η Roomba επιστρεφει μονη της για φορτιση και δεν εχει αναλωσιμα. Αφου δεν σε πειραζει το σφουγγαρισμα πας για Roomba Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 10, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2011 τι λες ρε παιδάκι μου; σκάλες, να υποθέσω δεν καθαρίζουν αυτά τα μαραφέτια; Όχι, ε; Καλά το είχα υποψιαστεί και πόσο κάνει αυτή η scooba καπετάν-Καραταΐδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Νοέμβριος 10, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2011 τι λες ρε παιδάκι μου; σκάλες, να υποθέσω δεν καθαρίζουν αυτά τα μαραφέτια; Όχι, ε; Καλά το είχα υποψιαστεί και πόσο κάνει αυτή η scooba καπετάν-Καραταΐδη; iRobot UK: The Official iRobot Store For ROOMBA and SCOOBA Robots, Accessories and Spares Αστα να πάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 10, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2011 Η Scooba ριχνει ενα ελαφρυ σκουπισμα/ρουφηγμα πριν σφουγγαρισει.Αν δεν εχεις τπτ θηρια στο πατωμα,θα τα μαζεψει.Επελεξα Scooba, γιατι με εξαιρεση τα σημεια που υπαρχουν στρωμενα χαλια, κανει πληρη καθαρισμο 2 σταδιων (light σκουπισμα + σφουγγαρισμα) σε παρκε,πλακακια,μαρμαρα...τα παντα ολα. Στα αρνητικα της Scooba, οτι πρεπει να αδειασεις το βρωμικο νερο και να συμπληρωσεις καθαρο και πρεπει να την βαλεις μονος σου να φορτισει, ενω η Roomba επιστρεφει μονη της για φορτιση και δεν εχει αναλωσιμα. Αφου δεν σε πειραζει το σφουγγαρισμα πας για Roomba Ανάμεσα στους λόγους που έψαξα για κάτι τέτοιο, ήταν γιατί στην συζήτηση αναφέρθηκε ο αυτοματισμός τους. Τα βάζεις δηλαδή να καθαρίζουν κάθε μέρα στις 11 που θα λείπεις πχ από το σπίτι και δεν καταλαβαίνεις τίποτα πέρα από την καθαριότητα των πατωμάτων σου. Εκτός από την όποια συντήρηση μπορεί να χρειάζονται ανά βδομάδα δηλαδή, δεν θέλω να ασχοληθώ περισσότερο. Μία scooba σαφώς και δεν θα με ενδιέφερε δηλαδή τι λες ρε παιδάκι μου; σκάλες, να υποθέσω δεν καθαρίζουν αυτά τα μαραφέτια; Όχι, ε; Καλά το είχα υποψιαστεί και πόσο κάνει αυτή η scooba καπετάν-Καραταΐδη; Κοιτούσα για τέτοιες τιμές και αυτές οριακά και με τον 14ο μισθό. Το θέμα είναι αν αυτά τα μοντέλα κάνουν δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 12, 2011 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 Neato XV-15 Gadget review - Trusted Reviews Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 12, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 [MENTION=15353]liakjim[/MENTION] το είδα και αυτό, έχω δει και συγκριτικά, αλλά η τιμή του ξεφεύγει απ' όσα είμαι διατεθειμένος να δώσω (τουλάχιστον στην παρούσα φάση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 3, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Όπως φαίνεται έφερε ο Κωτσόβολος Roomba:Σκούπες Ρομπότ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 3, 2012 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 αφού θα καταστραφούμε κάποια στιγμή μέχρι τις 31/12 για ένα μήνα δεν αγοράζω σκούπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 3, 2012 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Με αυτά τα λεφτά παίρνω το μισό Ανατολικό μπλόκ να μου καθαρίζει για κάνα χρόνο και να βλέπω και κάνα τώλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.