Jump to content

αυριο αγορα ssd! την γνωμη σας παρακαλω (καθαρό)

d@mi@NOS

Recommended Posts

@JohnyMontana

145€ στον είχε!Αλλά και πάλι όπως και να'χει είναι πολύ καλή τιμή μιας και εγώ τον πήρα από newegg στα 170$ του τέστιν 125€-130€ μαζί με μεταφορικά!

Δεν αξίζει όπως και να'χει από Ελλάδα ακόμα και 15€ είναι λ7!

Καλα σιγουρα εαν κατσεις και το ψαξεις βρησκεις απεξω...Απλα μετα εαν γινει κατι μπλεχνεις με αποστολες...

• 3 weeks later...
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας όπως είπε και ο φίλος The One.Και εγώ με μητρική sata 2 είμαι και ssd με sata 3 και είμαι μια χαρά!Απλά είναι και μια αναβάθμιση που θα την έχω και με καινούριες μητρικές όταν και αν αγοράσω!;)

Δεν υπάρχει λόγος να πας σε sata 2 για μένα από την στιγμή που βγήκαν οι sata 3.

Επίσης ούτως ή άλλως αυτός που παρέθεσες είναι και αυτός sata 3!!!!!Οπότε...

Δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας όπως είπε και ο φίλος The One.Και εγώ με μητρική sata 2 είμαι και ssd με sata 3 και είμαι μια χαρά!Απλά είναι και μια αναβάθμιση που θα την έχω και με καινούριες μητρικές όταν και αν αγοράσω!;)

Δεν υπάρχει λόγος να πας σε sata 2 για μένα από την στιγμή που βγήκαν οι sata 3.

Επίσης ούτως ή άλλως αυτός που παρέθεσες είναι και αυτός sata 3!!!!!Οπότε...

^^ Όλα τα παραπάνω plus:

Corsair Force 3 120GB - SATA 2 - 81 days used/1.33TB writes [Windows 7]

cfs_sata2.png

Corsair Force 3 120 GB - SATA 3 - Clean/Fresh Installation [Windows 7]

cfs_sata3.jpg

Απ' τη στιγμή που κατέληξες σε Corsair για τους χ/ψ λόγους (π.χ. εγώ την επέλεξα

για την αξιοπιστία και το RMA της) στον GT να πας. Καλύτερη απόδοση και διαφορά

μόνο 10-15€. Και ο απλός πάντως μια χαρά είναι. =)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.