Jump to content

αυριο αγορα ssd! την γνωμη σας παρακαλω (καθαρό)

d@mi@NOS

Recommended Posts

@rYuv@dV8e

Χ25Μ 250MB/s read - 100MB/s write

Force GT 555MB/s read - 515MB/s write

Ακομα και αν παντα οι SandForce δεν κρατανε τα νουμερα που δινει ο κατασκευαστης ακομα και 400-400 να ειναι παλι η διαφορα ειναι τεραστια.

εγώ σύμφωνα με αυτό SSD RoundUp 2011: The Battle Is On - ( HWBOX ) O/C on first boot κρατάω την τελευταία παράγραφο ''Ο τριών ετών Postville ακόμα καλά κρατεί και "βάζει τα γυαλιά" στις random 4K εγγραφές σε όλα τα drives του συγκριτικού εκτός του Vertex 3, που όμως είναι μπροστά για μερικά KB/s.'', παρότι αναφέρεται στον 80/άρι , και λέω:

160 gb στα 200 ευρώ αξίζει από τα 120 gb στα 240 ευρώ, εκτός πιά αν δεν σε νοιάζουν τα +40 gb και τα -40 ευρώ, οπότε πάς για τον πιό καινούργιο τεχνολογικά vertex 3!!! :T:

ΥΣ. Οχι με ταχύτητες ''Force GT 555MB/s read - 515MB/s write'' αλλά περίπου λίγο πάνω από τις μισές. 240-300 MB/s.

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Α,από άλλα φόρουμ!ΟΚ!Απλά εδώ δεν έβρισκα και λέω και γω!Γενικά οκ!Πάω πάσω guys!:T:

Η ερώτησή μου πριν ήταν με εντελώς φιλικό τρόπο και όχι με ειρωνικό και σαρκαστικό!:)

edit

[MENTION=21584]rYuv@dV8e[/MENTION]

Εγώ παρήγγειλά έναν corsair force series gt βασικά ήδη και απλά τον αναμένο μέσα στον μήνα!

Αν είναι όταν τον παραάβω λέω εντυπώσεις και αποτελέσματα.Εκτός αν τον βιάζεσαι και ψάχνεις για άμεση αγορά!

Α,από άλλα φόρουμ!ΟΚ!Απλά εδώ δεν έβρισκα και λέω και γω!Γενικά οκ!Πάω πάσω guys!:T:

Η ερώτησή μου πριν ήταν με εντελώς φιλικό τρόπο και όχι με ειρωνικό και σαρκαστικό!:)

edit

[MENTION=21584]rYuv@dV8e[/MENTION]

Εγώ παρήγγειλά έναν corsair force series gt βασικά ήδη και απλά τον αναμένο μέσα στον μήνα!

Αν είναι όταν τον παραάβω λέω εντυπώσεις και αποτελέσματα.Εκτός αν τον βιάζεσαι και ψάχνεις για άμεση αγορά!

Και πολύ καλά κάνεις αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι για αγορά...:p

Γιατι διυλιζουμε τον κωνωπα για ακομη μια φορα δεν καταλαβα. Το έχουμε πει πολλες φορες οτι για καθημερινή χρήση ολοι οι ssds ειναι εξίσου καλοί. Τωρα οποιος θελει να ξοδευτει, μπορει να παρει και τον Revodrive 3.

Λοιπον εγω θελω sata 3 ετσι κιαλλιος... και τον πιο σταθερο (σε συγκριση σταθεροτητας - ταχυτητας ) ...

Οποτε πιστευω ο vertex ειναι ο καλητερος για αγορα....σωστα??:magic:

Vertex 3 MAX IOPS.

Samsung 830.

Crucial M4.

Διαλέγεις έναν από τους 3. Διαφορές με το μάτι δεν πρόκειται να δεις. Μόνο στα benchmarks.

Λοιπον εγω θελω sata 3 ετσι κιαλλιος... και τον πιο σταθερο (σε συγκριση σταθεροτητας - ταχυτητας ) ...

Οποτε πιστευω ο vertex ειναι ο καλητερος για αγορα....σωστα??:magic:

Ότι είπε ο jax7480...

Sata 3 SSD για την ASUS M3A32-MVP DELUXE/WIFI ???

• 2 weeks later...

Παίδες το ανέφερα και σε ένα άλλο thread και το αναφέρω και σε εσάς σε αυτό...

Πρόκειται για την προσωπική μου πλέον εμπειρία σε αλλαγή ssd από ocz vertex 2 60gb(sata 2) σε corsair force series gt 90gb(sata 3).

Να επισημάνω ότι και οι δύο δίσκοι δοκιμάστηκαν πάνω στην μητρική μου με sata 2.

Τα βασικά...

vertex 2 με firmware 1.35...

ssdvertex260gb135fw.jpg

και corsair force series gt...

ssdcorsairgt90gb.jpg

Όπως βλέπετε παρόλλο που είναι sata3 δίσκος πάνω σε sata2 θύρα,τα αποτελέσματα που δίνει είναι πάρα πολύ καλά και όχι χειρότερα από sata2 σε sata2 αν με πιάνεται!;)

Οπότε τώρα βλέπετε έναν ακόμη δίσκο sata3 σε sata2 πως συμπεριφέρεται αλλά και από θέμα ταχύτητας αλλά και σταθερότητας(αν θέλετε ανεβάζω και αποτελέσματα μετά την εγκατάσταση με τα οποία δεν έχει μεταβληθεί σχεδόν καθόλου η απόδοση\ταχύτητά του!).

Με νοίαζει και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας μάγκες και σχόλιά σας επί του θέματος καθώς και αν θέλετε να ανοίξουμε και ένα θεματάκι για τον συγκεκριμένο ssd(corsair force series gt) για benches,συγκριτικά,για ssd sata3 σε sata2 και άλλα διάφορα.:)

Παίδες το ανέφερα και σε ένα άλλο thread και το αναφέρω και σε εσάς σε αυτό...

Πρόκειται για την προσωπική μου πλέον εμπειρία σε αλλαγή ssd από ocz vertex 2 60gb(sata 2) σε corsair force series gt 90gb(sata 3).

Να επισημάνω ότι και οι δύο δίσκοι δοκιμάστηκαν πάνω στην μητρική μου με sata 2.

Τα βασικά...

vertex 2 με firmware 1.35...

ssdvertex260gb135fw.jpg

και corsair force series gt...

ssdcorsairgt90gb.jpg

Όπως βλέπετε παρόλλο που είναι sata3 δίσκος πάνω σε sata2 θύρα,τα αποτελέσματα που δίνει είναι πάρα πολύ καλά και όχι χειρότερα από sata2 σε sata2 αν με πιάνεται!;)

Οπότε τώρα βλέπετε έναν ακόμη δίσκο sata3 σε sata2 πως συμπεριφέρεται αλλά και από θέμα ταχύτητας αλλά και σταθερότητας(αν θέλετε ανεβάζω και αποτελέσματα μετά την εγκατάσταση με τα οποία δεν έχει μεταβληθεί σχεδόν καθόλου η απόδοση\ταχύτητά του!).

Με νοίαζει και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας μάγκες και σχόλιά σας επί του θέματος καθώς και αν θέλετε να ανοίξουμε και ένα θεματάκι για τον συγκεκριμένο ssd(corsair force series gt) για benches,συγκριτικά,για ssd sata3 σε sata2 και άλλα διάφορα.:)

Και εγω αυτον αγορασα και μου βγαζει ταχυτητες ,σχεδον γεματος στα 75% 450 read speed! ,μεχρι τωρα ειμαι ευχαριστημενος απλα χθες ειδα οτι εβγαλε το eshop προσφορα τον 90αρη 135ε και εγω πηρα τον 60 τοσο και ξενερωσα...:getlost:

[MENTION=21546]JohnyMontana[/MENTION]

145€ στον είχε!Αλλά και πάλι όπως και να'χει είναι πολύ καλή τιμή μιας και εγώ τον πήρα από newegg στα 170$ του τέστιν 125€-130€ μαζί με μεταφορικά!

Δεν αξίζει όπως και να'χει από Ελλάδα ακόμα και 15€ είναι λ7!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.