ea6gka Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2011 γεια, θελω να πειραξω το bios μιας GTX260 και να βαλω εγω ποσες στροφες θα δινει σε συγκεκριμενες θερμοκρασιες κλπ. Συνοπτικα μπορει καποιος να μου πει1.ποιο προγραμμα χρειαζομαι2.διαδικασιαή αν βαριεται εναν ετοιμο οδηγο απο καποιον αλλοtara!
billpeppas Νοέμβριος 9, 2011 #2 Νοέμβριος 9, 2011 1.NiBiToR ( την νεότερη έκδοση κατά προτίμηση )2. Δεν θυμάμαι ακριβώς, πάει καιρός που έχω κάνει κάτι τέτοιο, αν θυμάμαι καλά πάντως είναι πανεύκολο.Έχει σε ένα tab ( καρτέλα ) του προγράμματος Fan Settings, και σου έχει αριστερά να ορίσεις το εύρος των θερμοκρασιών ( π.χ. 30C to 50C ) και δεξιά στην ίδια γραμμή βάζεις που θες να παίζει το fan, κλπ κλπ.Λόγος να κάνεις BIOS edit δεν υπάρχει, αφού το ίδιο πετυχαίνεις πανεύκολα με το MSI Afterburner.
billpeppas Νοέμβριος 9, 2011 #4 Νοέμβριος 9, 2011 Δεν χρειάζεται να έχεις MSI Freeware είναι το proggie, και λειτουργεί για όλες τις κάρτες, ανεξαρτήτως κατασκευαστή.
dangar Νοέμβριος 11, 2011 #5 Νοέμβριος 11, 2011 Με rivatuner δεν καλύπτεσαι; Ή όπως είπε και ο πιο πάνω φίλος με το Afterburner.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.