Jump to content

2 GTX 560 Ti 1GB Twin FrozR II/OC εντυπωσεις

Tarlac

Recommended Posts

Παιδια συγνωμμη δεν ειμαι καλα.....συγχωρεστε με!!!! 2gb ειναι!!! :fist:

Λοιπον ετρεξα το 3dmark11(πρωτη φορα που το χρησιμοποιω)σε 1920χ1080 και εκει που λεει advance πατησα reset to extreme level(δεν ξερω να το χειριζομαι το λεω για να μην με παρετε με τις ντοματες )Αν θελει καποιος εμπειρος να με βοηθησει ok,ακομα και για καποιο αλλο προγραμμα αν θελει να μου πει για να καλυτερευσω το review μου. ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

αν δε την δειχνει μπειτε εδω http://imageshack.us/photo/my-images/821/96417222.jpg/

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply
Μια χαρά τότε!

Για πες..Τις έχεις κλοκάρει καθόλου? Για δώσε πίεση :)

δεν τις εχω κλοκαρει,δεν ασχολουμαι με δαυτα!! :p

Επειδή review μέχρι στιγμής δεν είδαμε , είπα να ποστάρω μερικά Benchmarks απ΄τις καρτούλες για όποιον ενδιαφέρεται για τις επιδόσεις τους.

Να πω αρχικά ότι οι κάρτες δουλεύουν στα εξής ρολόγια :

gpuzb.png

τα οποία είναι 24/7 clocks και 100% stable.

- Unigine Heaven Default settings :

heavenh.png

- Unigine Heaven 8AA 16AF :

heaven8aa.png

3DMark 11 με τσιμπιμένα clocks :

- 3DMark11 Performance

3dmark11py.png

Link

-3DMark11 Extreme

3dmark11x.png

Link

- Battlefield 3 Operation Swordbreaker Full mission FPS chart :

bf3chart.png

Min: 29 , Max : 146 , Average : 84.39

2 deaths μεταξύ 577-625

- Crysis 2 Benchmark

crysis2f.png

ευχαριστουμε για τα σκορς φιλε μου και για τον χρονο σου

πολυ καλες οι καρτες :)

Παιδια συγνωμμη δεν ειμαι καλα.....συγχωρεστε με!!!! 2gb ειναι!!! :fist:

Λοιπον ετρεξα το 3dmark11(πρωτη φορα που το χρησιμοποιω)σε 1920χ1080 και εκει που λεει advance πατησα reset to extreme level(δεν ξερω να το χειριζομαι το λεω για να μην με παρετε με τις ντοματες )Αν θελει καποιος εμπειρος να με βοηθησει ok,ακομα και για καποιο αλλο προγραμμα αν θελει να μου πει για να καλυτερευσω το review μου. ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

αν δε την δειχνει μπειτε εδω ImageShack

να σε ρωτησω κατι φιλε μου με τι τροφοδοτικο εχεις σε sli???

εχω εχω 750 corsair θα τις σηκωνε?

Αν είναι TX750 v2 , HX750, AX750, ναι.

Το απλό ΤΧ750 (v1) αν δεν κάνω λάθος έχει μόνο 2 pci-e, οπότε οχι.

NA κανω μια ερωτηση κρισεως που με βασανιζει αν και θα δω το τροφοδοτικο μου ποιο ειναι το απογευμα..ακριβως..

2 καρτουλες απο αυτες σε sli φτανουν μια 6970... ????

εχω κολλήσει!!!! θελω να παρω μια καρτα αμεσα σε 2 μερες και εχω πιστοτικο απο πλαισιο..

ΑΛΛΑ δεν ξερω αν με καλυπτει μια 6970 τουλαχιστον προσωρινα...

ΕΧΩ i7 970 xtreme

2 καρτουλες απο αυτες σε sli φτανουν μια 6970... ????

Την ξεπερνούν κατά πολύ σε επιδόσεις αλλά κοστίζουν φυσικά 200-250 ευρώ παραπάνω.

ΑΛΛΑ δεν ξερω αν με καλυπτει μια 6970 τουλαχιστον προσωρινα...

Ούτε και γω ξέρω να σου πω αν δε μας πεις τι παιχνίδια παίζεις και τι απαιτήσεις έχεις γενικότερα σε γραφικά.

μια χαρα ειναι το 750αρι ρει,στο πολυ ανετο,οσο αναφορα το διπλο pci,αν εχεις μονο ενα διπλο,τσιμπας ενα ανταπτορακι για τα μολεξ,και εισαι τζετ..αν και εμενα ειχε η 6970 μεσα στην συσκευασια..

bf3 θελω να παιξω me ultra settings και cliffs of dover με ultra και εκει..

FSX εχω τρελα και γενικα flight sims και οτι καινουργιο βγαινει με ενδιαφερει σαν παιχνιδι, πχ τ νεο obblivion δεν το εχω βαλει γιατι θελω να αλλαξω καρτα γραφικων..

τωρα για να φανταστεις ειμαι με μια 5850 asus και το bf3 παιζει στην μεσαια σκαλα..απλα μου αρχισε κατι κουλα η καρτα και ειπα να την αλλαξω..

Την ξεπερνούν κατά πολύ σε επιδόσεις αλλά κοστίζουν φυσικά 200-250 ευρώ παραπάνω.

να δω αν καταλαβα καλα???

την 6970 ξεπερνουν πιστευα οτι αυτες θα ηταν οσο μια 6970

να δω αν καταλαβα καλα???

την 6970 ξεπερνουν πιστευα οτι αυτες θα ηταν οσο μια 6970

2x560 ειναι περιπου 40% ταχυτερες απο μια 580, και η τελευταια ειναι 10-20% ταχυτερη απο την 6970. Οποτε do the math...

Κοντα δεν ειναι σε καμια περιπτωση εκτος απο περιπτωσεις με τραγικο sli scaling

δηλαδη εσυ αν αγοραζες? θα επαιρνες 560 τι εε..? πρεπει να δω τι θα κανω σιγουρα...μια θα παρω και την αλλη μετα τις γιορτες..

αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει qbak εσυ τι προτηνεις?

Ναι αλλά αμα θέλεις ultra σε παιχνίδια όπως BF3, κοίτα η κάρτα/κάρτες που θα πάρεις να έχουν >=1,5GB μνήμης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.