Jump to content

2 GTX 560 Ti 1GB Twin FrozR II/OC εντυπωσεις

Tarlac

Recommended Posts

Παιδια τις αγορασα 2 απο δαυτες και πραγματικα επαιζα crysis 2 full ολα και εκτος απο το οτι δεν μου εκαναν κανενα κολιμα, μετα απο 3+ ωρες παιχνιδι η μεγαλυτερη θερμοκρασια ηταν 58 βαθμους!!!!!! Δεν το πιστευα!!!:smoke:

Πραγματικα ειμαι πολθ ευχαριστημενος και μπραβο μου για την επιλογη μ :p....Θα παιξω προσεχως και το battlefield 3 και θα σας πω....

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

εκανες θεμα για να μας πεις αυτο ?

Κανε μας ενα reviewαδακι με τις καρτουλες, με μετρησεις να δουμε....

Ελπιζω το νεο ποστ σου στο θεμα σου να μην ειναι : Παιδια επαιξα Battlefield 3 και παει σφαίρα!

Γιατι θα σου πω χαίρω πολυ χαιροπουλος...

Παιδια τις αγορασα 2 απο δαυτες και πραγματικα επαιζα crysis 2 full ολα και εκτος απο το οτι δεν μου εκαναν κανενα κολιμα, μετα απο 3+ ωρες παιχνιδι η μεγαλυτερη θερμοκρασια ηταν 58 βαθμους!!!!!! Δεν το πιστευα!!!:smoke:

Πραγματικα ειμαι πολθ ευχαριστημενος και μπραβο μου για την επιλογη μ :p....Θα παιξω προσεχως και το battlefield 3 και θα σας πω....

Ριξε μια ματια και εδω 560ti SLI Performance - Electronic Arts UK Community ετσι ωστε να μας τα πεις οπως πρεπει.

Ρε μαγκες θα κανω.....Με φαγατε!!!:shout: απλα δεν ειχα χρονο χτες και το ανοιξα επειτηδες για να αναγκαστω να κανω review,μην το αφηνω συνεχεια... θα ανεβασω και photos.....be patient my friends

Mε τι CPU τις οδηγεις?

Εαν σου παιζει το Crysis2 καλα το ΒF3 θα πηγαινει καλυτερα.

Edit: Crysis2 τρεχεις με DX11 full ΗR pack η DX10 stock?

επειδη το εχω κατεβασμενο ψαχνω να βρω το patch για τα 11 κατεβασα μια εφαρμογη που σε αφηνει να

φτιαξεις τα settings οπως θες εσυ(εννοω shadows, to vsync on-off κτλ,γιατι μεσα στο παιχνιδι δε τα ειχε)

θα κανω ενα good review απλα δεν εχω χρονο τωρα θα το κανω σκ!!!

Τι εννοεις ψαχνεις να το βρεις? Δεν μπορει να το κατεβασεις απο το επισημο site?

Oτι χρειαζεσαι ειναι εκει:

• Patch v1.9
  • DX11 Ultra Upgrade
  • High Res Textures pack

Οταν περασεις ολα αυτα, θα ενεργοποιηθουν και ολες αυτες οι επιλογες μεσα απο το παιχνιδι.

Vsync κανεις και μεσα απο τον Forceware, στην καρτελα manage 3D settings.

Επι της ευκαιριας περνα και τον καινουργιο beta που ανεβηκε σημερα 285.79

φιλε μ σε αυχαριστω για το beta,απλα το crysis το εχω κατεβασμενο,γι'αυτο εννοω το ψαχνω....

Σε τι ανάλυση παίζεις?

Αν είσαι σε 1080p η σκέφτεσαι να πας εκεί μελλοντικά , θα σε περιορίσει κάπως το 1GB και είναι κρίμα γιατί οι καρτούλες αυτές έχουν αρκετή ισχύ. Δε θα μπορείς να τις εκμεταλευτείς στο έπακρο.

Το ξέρω ότι δεν είναι αυτό που θέλεις ν'ακούσεις αυτή τη στιγμή, αλλά έτσι την πάτησα και γω, είχα πάρει αρχικά εκδόσεις των 1GB και όταν είδα ότι δε μπορούσα να περάσω ούτε ένα texture pack για το Crysis λόγω μνήμης και το battlefield 3 κολούσε, τότε τις πούλησα και πήρα τις εκδόσεις των 2GB. Είχα χασούρα όμως.

Γνώμη μου , άλλαξε τις με εκδόσεις των 2GB όσο είσαι στην περίοδο των 20 ημερών που θα τις δεκτούν πίσω.

Το ξέρω ότι δεν είναι αυτό που θέλεις ν'ακούσεις αυτή τη στιγμή, αλλά έτσι την πάτησα και γω, είχα πάρει αρχικά εκδόσεις των 1GB και όταν είδα ότι δε μπορούσα να περάσω ούτε ένα texture pack για το Crysis λόγω μνήμης και το battlefield 3 κολούσε, τότε τις πούλησα και πήρα τις εκδόσεις των 2GB. Είχα χασούρα όμως.

Γνώμη μου , άλλαξε τις με εκδόσεις των 2GB όσο είσαι στην περίοδο των 20 ημερών που θα τις δεκτούν πίσω.

Ενδιαφερον.

Εισαι σιγουρος οτι τα κολληματα δεν ηταν απο κατι αλλο ;

Τωρα δλδ με τα 2GB no problem σε crysis kai bf3 ;

Ενδιαφερον.

Εισαι σιγουρος οτι τα κολληματα δεν ηταν απο κατι αλλο ;

Τωρα δλδ με τα 2GB no problem σε crysis kai bf3 ;

Ναι είμαι σίγουρος καθώς είχα ανοιχτά στατιστικά απ΄το afterburner και η χρήση της μνήμης όταν είχα τα κολλήματα ήταν σταθερά στα 1000-1024mb.

Να πω ενδεικτικά ότι το Crysis (το πρώτο) το τρέχω με High res textures Mod + High resolution foliage mod όλα τα setti ngs στο full με 8xQ AA μέσα απ'το παιχνίδι και 2x Supersampling απ΄το control panel (για AA στο foliage) και η μνήμη που χρησιμοποιείται κυμαίνεται στα 1200-1700 MB ανάλογα το επίπεδο.

Για το BF3 νομίζω είναι γνωστό ότι έχει απαιτήσεις σε VRam

Σε τι ανάλυση παίζεις?

Αν είσαι σε 1080p η σκέφτεσαι να πας εκεί μελλοντικά , θα σε περιορίσει κάπως το 1GB και είναι κρίμα γιατί οι καρτούλες αυτές έχουν αρκετή ισχύ. Δε θα μπορείς να τις εκμεταλευτείς στο έπακρο.

Καλησπερα...αυτες που εχω ειναι των 2gb η μια!!!! ειναι αυτες εδω MSI GTX 560 TiTwin FrozR II (PCI Express , DDR5 , 2GB ) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.