mchls Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2011 Καλησπερα παιδες και παιδουλες...Θα θελα να μου προτεινετε ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προγραμματα γνωριζετε, σχετικα με το να μετατρεπω δισκακια DVD ή CD σε εικονα .ISO...Αν μπορουσατε να λεγατε και το ΓΙΑΤΙ μου το προτεινετε θα ημουν υποχρεος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Νοέμβριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Καλησπερα παιδες και παιδουλες...Θα θελα να μου προτεινετε ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προγραμματα γνωριζετε, σχετικα με το να μετατρεπω δισκακια DVD ή CD σε εικονα .ISO...Αν μπορουσατε να λεγατε και το ΓΙΑΤΙ μου το προτεινετε θα ημουν υποχρεος...alcohol 120%, εγω αυτο χρησιμοποιω.Κανει καλη δουλεια.Επισης magic iso, deamon tools. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 8, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Magic ISO. Γιατι δεν εχει τυχει να δοκιμασω κατι αλλο. Και πολυ απλο στην χρηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Νοέμβριος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Έχω δοκιμάσειUltraISOPowerISOWinISOπιο πολύ με βολεύει το UltraISOΘέμα συνήθειας είναι. Δοκίμασε τα και όποιο σε αρέσει.Όλα την ίδια δουλειά κάνουν απλώς κάποια έχουν και έξτρα λειτουργίες. πχ. μετατροπή από .iso σε άλλου τύπου εικόνων, *.bin και το ανάποδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Νοέμβριος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Και το NERO κανει εγγραφη σε Image drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Νοέμβριος 10, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2011 Λοιπον, παιδες να ειστε καλα για τις προτασεις σας, θα τα δοκιμασω και θα αποφασισω ποιο με βολευει και μου χρησιμευει καλυτερα ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Νοέμβριος 10, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2011 Αν μπορουσατε να λεγατε και το ΓΙΑΤΙ μου το προτεινετε θα ημουν υποχρεος... ImageBurn ΓΙΑΤΙ είναι free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.