Blackdemon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2011 παιδια εχω το συστημα της υπογραφης και πριν 2 μερες αγορασα το game εχω περασμενους τους drivers 11.10 preview 3 και το online gameplay ειναι αθλιο εχω φαει καποια freeze, συμπεριφερεται σαν να lagαρει ενω παιζω σε server με 40-50 ms ping, ενω μετα απο το πολυ 10-15 λεπτα παιχνιδιου crashαρει και παιρνω το συνημενο παραθυρο με τις εξης λεπτομεριες του προβληματος: Υπογραφή προβλήματος: Όνομα συμβάντος προβλήματος: APPCRASH Όνομα εφαρμογής: bf3.exe Έκδοση εφαρμογής: 1.0.0.0 Χρονική σήμανση εφαρμογής: 4e9d3315 Όνομα ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: bf3.exe Έκδοση ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: 1.0.0.0 Χρονική σήμανση ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: 4e9d3315 Κωδικός εξαίρεσης: c0000005 Μετατόπιση εξαίρεσης: 00108160 Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032 Πρόσθετες πληροφορίες 1: 0a9e Πρόσθετες πληροφορίες 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Πρόσθετες πληροφορίες 3: 0a9e Πρόσθετες πληροφορίες 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Ανάγνωση της δήλωσής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ είστε συνδεδεμένοι: Windows 7 Privacy Statement - Microsoft Windows Εάν η ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου δεν είναι διαθέσιμη, διαβάστε τη δήλωση απορρήτου χωρίς σύνδεση: C:\Windows\system32\el-GR\erofflps.txt πιστευεται οτι ειναι θεμα driver η παιχνιδιου;;; :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Εχεις πειραξει/ελαττωσει το paging file(virtual memory)?Αν οχι, ξεκλοκαρισε τον επεξεργαστη για αρχη και δοκιμασε και σε χαμηλoτερα settings....Και μιας και θα μπεις στο τριπακι να βρεις τι φταιει, ριξε και ενα memtest....Αν και πριν απο ολα θα δοκιμαζα uninstall τους ati drivers με atiman uninstaller και install ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 8, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 έχω και εγώ το ίδιο θέμαυπάρχουν πάρα πολλά θέματα στο ίντερνετ γύρο από αυτό το πρόβλημαδιάφορες θεωρίες και διάφορες λύσειςκαμία μέχρι στιγμής δεν έχει βοηθήσει εμένατα περισσότερα καταλήγουν για αναμονή του επόμενού update Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Νοέμβριος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Μωρε ειτε ATI , είτε Nvidia , κρασαρει στο ξεκάρφωτο αμα του κάτσει . Ευτυχώς εμένα είτε κρασάρει στην αρχή οταν πατάω join server ,είτε δεν κρασάρει καθόλου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 8, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Το μονο που αντιμετωπισα με το παιχνιδι στην αρχη ηταν οτι εμενε απο μνημη λογω οτι ειχα κλεισει τελειως το paging file. Μολις το ρυθμισα στα 2giga, τα προβληματα μου λυθηκαν. Τωρα πια τρεχει νερακι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackdemon Νοέμβριος 8, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 τελικα μαγκες ηταν το oc του επεξεργαστη..... :hang3: ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Νοέμβριος 8, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Το μονο που αντιμετωπισα με το παιχνιδι στην αρχη ηταν οτι εμενε απο μνημη λογω οτι ειχα κλεισει τελειως το paging file. Μολις το ρυθμισα στα 2giga, τα προβληματα μου λυθηκαν. Τωρα πια τρεχει νερακι.....και απο που το ρυθμιζουμε αυτο,να το κοιταξω κιολας,αν και δεν εχω πειραξει τπτ τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 8, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 για εμενα δούλεψε χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα με αυτό τον τρόποOpen Task ManagerRight Click on the Origin.exe ProcessSelect Set AffinityDe-Select all cores except CPU-1Login and Enjoyκαι όταν τρεχει το παιχνίδι (bf3.exe) είναι και αυτο σε 1 coreέχω ήδη ανοιχτό το task και κανω το bf3.exe σε all cores γιατί με ένα core σέρνεταικαι για όσους τους ενδιαφέρει κυρίως single mode. τότε απλά το origin το γυρνάς σε offline mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Νοέμβριος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 ασχετο με το θεμα που συζητατε...αλλα πως μετρατε το ping σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackdemon Νοέμβριος 9, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 τελικα ακυρο, σημερα κανει παλι τα ιδια.... το paging file δεν το πειραξα το memtest εγινε επιτυχως ο cpu παιζει στα 3.3 και οι drivers απεγκατασταθηκαν (κανονικα, χωρις atiman, αλλα τωρα θα το δοκιμασω κι αυτο) οι 11.10 και μπηκαν οι 11.10 preview 3 και τα settings μπηκαν στο low και δοκιμασα ακομα και window mode.... αλλη μια φορα ξενερωνω που πληρωσα κατι official γιατι απ'οτι φαινεται ειναι θεμα του παιχνιδιου οπως ηταν και το bad company, και απ'οτι φαινεται μονο με update θα λυθει....ασχετο με το θεμα που συζητατε...αλλα πως μετρατε το ping σαςτο ping φιλε αντρεα στο γραφει στην τελευταια στηλη οταν διαλεγεις server.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Νοέμβριος 16, 2011 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Να επαναφερω λιγο το ποστ.Μετα απο 10-20 λεπτα παιχνιδιου κολλαει το pc και ακουγεται ενας συνεχομενος ηχος απο τα ηχεια και επανερχεται μονο με restart.Εχω δοκιμασει με 1 πυρηνα ,default clocks και εξτρα ρευμα στην καρτα γραφικων αλλα παλι το ιδιο σε τυχαιο χρονο.Μεχρι να κολλησει το παιχνιδι παει νερο ακομα και σε αρκετα καλες λεπτομεριες.Απο το amninistrator tools καθε φορα στα errors βγαζει unexpected error.Καμια ιδεα κανεις?ακομα και αν υπαρχει τροπος να εντοπισω το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 16, 2011 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Για κοιτα μηπως αυτο http://www.thelab.gr/1063120323-post2664.html κανει δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 16, 2011 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Να επαναφερω λιγο το ποστ.Μετα απο 10-20 λεπτα παιχνιδιου κολλαει το pc και ακουγεται ενας συνεχομενος ηχος απο τα ηχεια και επανερχεται μονο με restart.Εχω δοκιμασει με 1 πυρηνα ,default clocks και εξτρα ρευμα στην καρτα γραφικων αλλα παλι το ιδιο σε τυχαιο χρονο.Μεχρι να κολλησει το παιχνιδι παει νερο ακομα και σε αρκετα καλες λεπτομεριες.Απο το amninistrator tools καθε φορα στα errors βγαζει unexpected error.Καμια ιδεα κανεις?ακομα και αν υπαρχει τροπος να εντοπισω το προβλημα.Το παθα και εγω αυτο χθες αφου εκανα συνεχη alt tab .Εχουμε ιδια mobo χα!λες?με onboard εισαι ή καποια αλλη καρτα ηχου?Ο ηχος επανερχεται πιο απλα.Πας στο Device Manager κανεις disable την καρτα ηχου και ξανα enable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Νοέμβριος 16, 2011 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Ειμαι με την onboard καρτα ηχου την realtek αλλα εκανα αυτο που λεει ο Zpaf χωρις κατι αλλο Αν θες λοιπον να παιξεις το BF3 σε server με punkbuster on βγες στο command prompt (start run cmd) και δωσε την εντολη sfc /scannow Οταν τελειωσει κανε restart τα windows τρεξε παλι το παιχνιδι και πες μου αν εχεις προβλημα. και επαιξα 20-30 λεπτακια χωρις προβλημα.Δεν προλαβα να παιξω παραπανω . Θα δοκιμασω περισσοτερο και θα σας πω.Αν παντως εχω παλι προβλημα θα απενεργοποιησω την καρτα ηχου και θα δοκιμασω Συμπληρωνω οτι εδω και 1 30 ωρα δεν εχει κολλησει παντως... zpaf με εσωσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Νοέμβριος 24, 2011 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 αντε παλι εδω.Λοιπον ολα παιζανε τελεια μεχρι που ετρεξα το patch.Απο την μερα που το εβαλα παει να φορτωσει και εχω μαυρη οθονη ενω απο πισω ακουγεται ο ηχος απο το παιχνιδι.Εβαλα και last drivers αλλα το ιδιο.ΝΑ δουμε πως θα παιζουμε τα παιχνιδια της EA χωρις προβλημα.Ακομα και το star wars να μου αρεσει με ολα αυτα θα το σκεφτω πολυ αν το αγορασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 24, 2011 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 αντε παλι εδω.Λοιπον ολα παιζανε τελεια μεχρι που ετρεξα το patch.Απο την μερα που το εβαλα παει να φορτωσει και εχω μαυρη οθονη ενω απο πισω ακουγεται ο ηχος απο το παιχνιδι.Εβαλα και last drivers αλλα το ιδιο.ΝΑ δουμε πως θα παιζουμε τα παιχνιδια της EA χωρις προβλημα.Ακομα και το star wars να μου αρεσει με ολα αυτα θα το σκεφτω πολυ αν το αγορασω...Για οσους εχουν θεμα με μαυρη οθονη, προφανως παιζουν με ρωσικο key και πρεπει να κατευασουν και τα updated αρχεια μετατροπης γλωσσας.Κατεβαστε απο εδω: BF3 Rus to Eng patch 1.1.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Νοέμβριος 24, 2011 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Ωραιος zpaf το βρηκα και εγω ψαχνοντας στο google.Ειναι οκ τωρα. thx παντως για την γρηγορη απαντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Νοέμβριος 24, 2011 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Απο την πρωτη μερα που πηρα το παιχνιδι μου εκανε διαφορα κουλα οπως crash πριν ξεκινησει η στο τελος του γυρου κλπ.Εμαθα να κανω υπομονη και να παιζω με αυτα.Απτην ημερα ομως που κατεβασα στο μαμημενο το patch με το που μπαινω σε εναν οποιονδηποτε σερβερ σκαει το παιχνιδι με αυτο το error reportΥπογραφή προβλήματος: Όνομα συμβάντος προβλήματος: APPCRASH Όνομα εφαρμογής: bf3.exe Έκδοση εφαρμογής: 1.0.0.0 Χρονική σήμανση εφαρμογής: 4ec142d8 Όνομα ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: bf3.exe Έκδοση ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: 1.0.0.0 Χρονική σήμανση ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: 4ec142d8 Κωδικός εξαίρεσης: c0000005 Μετατόπιση εξαίρεσης: 00107c30 Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032 Πρόσθετες πληροφορίες 1: 0a9e Πρόσθετες πληροφορίες 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Πρόσθετες πληροφορίες 3: 0a9e Πρόσθετες πληροφορίες 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Ανάγνωση της δήλωσής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ είστε συνδεδεμένοι: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0408Εάν η ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου δεν είναι διαθέσιμη, διαβάστε τη δήλωση απορρήτου χωρίς σύνδεση: C:\Windows\system32\el-GR\erofflps.txtΔοκιμασα να αλλαξω τα settings στο low,κατεβασα drivers,εκανα unistall τους παλιους με το ATIman unistaller,εκανα unistall το παιχνιδι και μετα παλι install δεν εγινε τιποτα,το μονο που δεν δοκιμασα ειναι το format και να προσθεσω μvημη.Γενικα πολλοι λενε οτι εχουν αυτο το προβλημα μετα το patch.Καμια γνωμη καποιος τι μπορω να κανω εκτος απο το να τα ξυλωσω ολα και να τα πεταξω απο το παραθυρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Νοέμβριος 24, 2011 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Τα εχεις ολα στα default?Αν εχει clockαρει δοκιμασε default Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Νοέμβριος 25, 2011 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Δεν εχω κλοκαρει τιποτα ειναι "μαμα" ολα.Δεν ξερω τι μπορει να φταιει αλλα ειναι εκνευριστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.