f117 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2011 Καλησπέρεςςς! Είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός Kingston SSDNOW V100 64gb :D Συγκριτικά με τον μηχανικό υπάρχουν εμφανέστατες διαφορές! τα ξέρεται...... τώρα.... Είπα να τρέξω μερικά benchmarks έτσι για να δώ αλλά τα νουμεράκια που πήρα μου φαίνονται χαμηλά Σας λέω από την αρχή ότι είναι φρέσκια εγκατάσταση win7 64bit ult και έχω βάλει: AHCI από το bios Disable indexing Enable Write Caching Defragmentation off και του τελευταίους Intel rapid storage drivers. any ideas? thanks στον jax7480 για την μέχρι τώρα βοήθεια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 απο ολους τους ssd αυτον βρηκες να παρεις ρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 σουτ! ήτανε δώροοοοο!!!! :fun::fun::fun::fun::magic::magic::magic::magic::magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Νοέμβριος 9, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 έχω τον ίδιο από rma ενός x25v στο eshop. μια χαρά είναι τα νούμερά σου.περίπου τα ίδια έχω κι εγώ. δεν είναι και για πολλά πολλά bench το δισκάκι.για κανα laptop καλό είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Απ'οσο θυμάμαι πάντως, την αίσθηση πως έχεις SSD πάνω στο μηχάνημα σου τη δίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Νοέμβριος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Απ'οσο θυμάμαι πάντως, την αίσθηση πως έχεις SSD πάνω στο μηχάνημα σου τη δίνει.ναι εννοείται. δεν είναι και τόσο χάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.