Jump to content

Sapphire 6950 Dirt 3 edition προβλημα

batsinilas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπεριζω τους συμφορουμιτες. Θα θελα ρε παιδια τη γνωμη σας σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω. Πριν κανα 2 μερες αγορασα την Sapphire 6950 Dirt3 edition , και την εβαλα. Ολα κανονικα, εγκατασταση κανονικη, ουτε ενα προβληματακι, αλλα οταν παιζω παιχνιδια σερνεται στη κυριολεξια. Κ μαλιστα σερνεται χειροτερα απο τη παλια μου καρτα που ειχα, μια pallit gtx-275. Tι μπορει να φταιει? Το pc μου ειναι Intel i7 920 ,motherboard : Assus rampage 2 extreme, μνημη 6gb ddr3 1333 tripple channel, τροφοδοτικο coolermaster 1000 watt, κ σκληρους δισκους εναν ραπτορ 350 gb και εναν sata3 2tb. Mηπως με ενα format ισιωσει? Μηπως ειναι ελλατωματικη η καρτα? Πως θα καταφερω να το διαπιστωσω ?

Kαλύτερα να δοκιμάσεις να τους ξηλώσεις με το Driver Sweeper από safe mode.

Εκανα αυτο με το driversweeper, τα περναω απ την αρχη κ χειροτερεψε... Εκτος του format μπορω να κανω τιποτα αλλο?

Χειροτέρεψε ???

Βάζεις τους τελευταίους driver έτσι ??

ATI Radeon

Πέρνα μια φορά την σουίτα του dx μπας και, μια φορά είχα ένα τέτοιο θέμα σε αλλαγή κάρτας αλλά σε βλέπω για format. :getlost:

Εννοειται βαζω τους τελευταιους. Το ερωτημα μου πλεον δεν ειναι αν γλιτωνω η οχι το φορματ. Αλλα εαν κ με το φορματ συνεχιζεται η ιδια ιστορια. Αν ηταν hardwariko προβλημα δε θα βαραγαν τα τελια με μπλε οθονες κ τα σχετικα?

Εννοειται βαζω τους τελευταιους. Το ερωτημα μου πλεον δεν ειναι αν γλιτωνω η οχι το φορματ. Αλλα εαν κ με το φορματ συνεχιζεται η ιδια ιστορια. Αν ηταν hardwariko προβλημα δε θα βαραγαν τα τελια με μπλε οθονες κ τα σχετικα?

Όχι απαραίτητα.

Είδες αν σου ανεβάζει περίεργες θερμοκρασίες όταν ειναι σε full load;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.