batsinilas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2011 Καλησπεριζω τους συμφορουμιτες. Θα θελα ρε παιδια τη γνωμη σας σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω. Πριν κανα 2 μερες αγορασα την Sapphire 6950 Dirt3 edition , και την εβαλα. Ολα κανονικα, εγκατασταση κανονικη, ουτε ενα προβληματακι, αλλα οταν παιζω παιχνιδια σερνεται στη κυριολεξια. Κ μαλιστα σερνεται χειροτερα απο τη παλια μου καρτα που ειχα, μια pallit gtx-275. Tι μπορει να φταιει? Το pc μου ειναι Intel i7 920 ,motherboard : Assus rampage 2 extreme, μνημη 6gb ddr3 1333 tripple channel, τροφοδοτικο coolermaster 1000 watt, κ σκληρους δισκους εναν ραπτορ 350 gb και εναν sata3 2tb. Mηπως με ενα format ισιωσει? Μηπως ειναι ελλατωματικη η καρτα? Πως θα καταφερω να το διαπιστωσω ?
SirDiman Νοέμβριος 8, 2011 #2 Νοέμβριος 8, 2011 Εκανες φορματ ή απλα απεγκατεστησες τους drivers της αλλης σου καρτας?
batsinilas Νοέμβριος 8, 2011 Author #3 Νοέμβριος 8, 2011 Απεγκατεστησα απο το add remove , τα drivers της nvidia.
wesker Νοέμβριος 9, 2011 #4 Νοέμβριος 9, 2011 Kαλύτερα να δοκιμάσεις να τους ξηλώσεις με το Driver Sweeper από safe mode.
batsinilas Νοέμβριος 9, 2011 Author #6 Νοέμβριος 9, 2011 Εκανα αυτο με το driversweeper, τα περναω απ την αρχη κ χειροτερεψε... Εκτος του format μπορω να κανω τιποτα αλλο?
adpanos Νοέμβριος 9, 2011 #7 Νοέμβριος 9, 2011 Χειροτέρεψε ??? Βάζεις τους τελευταίους driver έτσι ?? ATI Radeon Πέρνα μια φορά την σουίτα του dx μπας και, μια φορά είχα ένα τέτοιο θέμα σε αλλαγή κάρτας αλλά σε βλέπω για format.
batsinilas Νοέμβριος 9, 2011 Author #9 Νοέμβριος 9, 2011 Εννοειται βαζω τους τελευταιους. Το ερωτημα μου πλεον δεν ειναι αν γλιτωνω η οχι το φορματ. Αλλα εαν κ με το φορματ συνεχιζεται η ιδια ιστορια. Αν ηταν hardwariko προβλημα δε θα βαραγαν τα τελια με μπλε οθονες κ τα σχετικα?
wesker Νοέμβριος 9, 2011 #10 Νοέμβριος 9, 2011 Εννοειται βαζω τους τελευταιους. Το ερωτημα μου πλεον δεν ειναι αν γλιτωνω η οχι το φορματ. Αλλα εαν κ με το φορματ συνεχιζεται η ιδια ιστορια. Αν ηταν hardwariko προβλημα δε θα βαραγαν τα τελια με μπλε οθονες κ τα σχετικα?Όχι απαραίτητα.
batsinilas Νοέμβριος 9, 2011 Author #11 Νοέμβριος 9, 2011 Περαν του φορματ δεν υπαρχει αλλος τροπος να δω αν εχει η καρτα το προβλημα?
wesker Νοέμβριος 9, 2011 #12 Νοέμβριος 9, 2011 Είδες αν σου ανεβάζει περίεργες θερμοκρασίες όταν ειναι σε full load;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.