Anonymous Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2011 καλησπερα...ενας φίλος θελει να κανει αναβαθμιση cpu... εχει χ58 σύστημα... και πολυσκεφτεται 980χ/990χ...τωρα που θα βγουνε οι SB-E θα πέσουνε οι τιμες σε 990χ για να να περιμένει ή μπααααα?PS: ξέρω δεν είναι πολύ ορθολογικο να παει σε 990χ αλλα του εχει κολλησει...thanks
evolution Νοέμβριος 7, 2011 #2 Νοέμβριος 7, 2011 καλησπερα...ενας φίλος θελει να κανει αναβαθμιση cpu... εχει χ58 σύστημα... και πολυσκεφτεται 980χ/990χ...τωρα που θα βγουνε οι SB-E θα πέσουνε οι τιμες σε 990χ για να να περιμένει ή μπααααα?PS: ξέρω δεν είναι πολύ ορθολογικο να παει σε 990χ αλλα του εχει κολλησει...thanksΓια καινουριο λει ? η μεταχειρισμενο?Σε κανουριο δεν νομιζω να δει διαφορα , ισως βρει καμια καλη ευκερια απο καποιον που θελει να αλλαξει πλατφορμα
Anonymous Νοέμβριος 7, 2011 Author #3 Νοέμβριος 7, 2011 πιο πολυ για καινουργιο... εκτος και αν βρεθει καπια ευκαιρια... σε αγγελια απο καποιον αξιοπιστο χρηστη εδω η στο hwbox πχ... γιατι οταν δινεις τοσα λεφτα λες καλυτερα να δωσω καπια παραπανω για καινουριο...(καινουριο γλιτωνει και το ΦΠΑ οποτε η διαφορα με μεταχειρισμενο μικραινει ακομα πιο πολυ...)
evolution Νοέμβριος 7, 2011 #4 Νοέμβριος 7, 2011 πιο πολυ για καινουργιο... εκτος και αν βρεθει καπια ευκαιρια... σε αγγελια απο καποιον αξιοπιστο χρηστη εδω η στο hwbox πχ... γιατι οταν δινεις τοσα λεφτα λες καλυτερα να δωσω καπια παραπανω για καινουριο...(καινουριο γλιτωνει και το ΦΠΑ οποτε η διαφορα με μεταχειρισμενο μικραινει ακομα πιο πολυ...)Η τιμη καινουριου δεν νομιζω να πεσει ετσι και αλλιως τα μαγαζια σε τετοια κοματια δεν κρατανε stock ωστε αν βγει νεος xtreme να πουνε να τον δωσουν φτηνοτερα μπας και τον αγορασει κανειςΚαι αμα ειναι να δωσει 1000 για τον 990 ας δωσει μητρικη απο x58 και να παει σε χ79 μαζι με τον νεο xtreme πιο ακριβη λυση αλλα κερδιζει σε επιδοσεις και γενικοτερα το χ58 παλιωσε για να δωσει 1000 ευρω για xtreme τωρα (εγω η μονη αλλαγη που σκεφτομε στο συστημα μου ειναι ενα 970/980(οχι extreme edition) ωστε να γλυτωσω την αλλαγη στο χ79 Μιας και δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα σε real time χρηση και σε gaming
zpaf Νοέμβριος 7, 2011 #5 Νοέμβριος 7, 2011 καλησπερα...ενας φίλος θελει να κανει αναβαθμιση cpu... εχει χ58 σύστημα... και πολυσκεφτεται 980χ/990χ...τωρα που θα βγουνε οι SB-E θα πέσουνε οι τιμες σε 990χ για να να περιμένει ή μπααααα?PS: ξέρω δεν είναι πολύ ορθολογικο να παει σε 990χ αλλα του εχει κολλησει...thanksΠες του να ριξει μια ματια εδω http://www.thelab.gr/intel-epeksergastes/i7-970-a-90973.html πρωτα και μετα ας κανει οτι του εχει κολλησει.
evolution Νοέμβριος 8, 2011 #8 Νοέμβριος 8, 2011 για κοιτα εδω (504 €)Λιγο παραπανω προσοχη σε αυτα που λει το θεμα δεν θα εβλαπτε 980x/990x λει τους ξεκλειδωτους αυτος που βαζεις ειναι κλειδωμενος παρομοιος με αυτον που προτεινε ο zpaf(970) απλα λιγο πιο ψιλα χρονισμενος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.