spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2011 Ποσο περιπου κανει να φτασει? Στο site λεει 4 μερες, αλλα εχει περασει ηδη μια βδομαδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Νοέμβριος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Ποσο περιπου κανει να φτασει? Στο site λεει 4 μερες, αλλα εχει περασει ηδη μια βδομαδα.. Με Deutche Post τα στέλνει, οπότε απ' τη στιγμή που το πιάσουν τα ΕΛΤΑ στο χέρι τους θα το κάνουν βόλτα Καστελόριζο-Πειραιά-Καβάλα-Αθήνα πριν στο φέρουν. Όμως όπως είχε πει και ο greekfragma παλιά με την ιστορική ατάκα: Εάν είναι να τα πάρεις στρωμένα χαλάλι... edit: Πέραν της "πλάκας", νομίζω πως [MENTION=51]jax7480[/MENTION] και [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] έχουν παραγγείλει από mdpc στο παρελθόν, oπότε πιθανώς να γνωρίζουν να σου πουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Νοέμβριος 7, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Αν στείλεις ένα e-mail στον Nils, θα σου δώσει το tracking number και θα λύσεις όλες σου τις απορίες.Όσο είναι έξω, ψάχνεις στο www.dhl.deΌταν έρθει στην Ελλάδα, ψάχνεις είτε στο www.dhl.gr είτε στο ΕΛΤΑ tracking (τα γερμανικά ταχυδρομεία χρησιμοποιούν και τις 2 υπηρεσίες στην Ελλάδα, τυχαία και πρέπει να ψάχνεις και στα 2 να δεις με τι θα έρθει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Νοέμβριος 7, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Εμενα εκανε περιπου 1 βδομαδα (6 εργασιμες ηταν)Το θεμα ειναι οτι τα ελτα εχουν προβλημα προσωπικου σε ολη την Ελλαδα τελειωσαν συμβασεις εποχειακων και αργει αρκετα η παραδοση - συνφωνα με τα λεγομενα τους παντα - Γραμμα απο Αθηνα για Θεσσαλονικη εκανε κοντα στις 3 βδομαδεςPS 4 εργασιμες μερες πρεπει να εννοει Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Νοέμβριος 7, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Έχε υπόψιν σου ότι τώρα τελευταία η dhl.de εκτός απο ελληνικά ταχυδρομεία έχει και συνεργασία με tnt courier. Έτσι μου ήρθε χθές ένα δέμα απο τα γερμανικά ταχυδρομεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Νοέμβριος 7, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Οντως 4 εργασιμες.. Δε μου εκοψε.. Οποτε προς το παρον ειμαι ok Δευτερα βραδυ εγινε η παραγγελια, Τριτη ειχαν αργια λογω Halloween, σκ μετα, αρα εχουμε ακομα 1-2 μερες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Νοέμβριος 8, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Και μολις ηρθε 4 εργασιμες ακριβως, jet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.