Jump to content

Προβλημα ADSL με τηλεφωνο

ELLiNaRaS

Recommended Posts

Ρε παιδες, τα τελευταια χρονια εχω ενα προβλημα με την συνδεση του ιντερνετ... Kαταρχην να πω οτι βρισκομαι ΗΠΑ. Δεν μπορω να λυσω το εξης προβλημα.... το σπιτι ειναι 2οροφο και εχω θεμα με το τηλεφωνο του κατου οροφου, οταν παμε να παρουμε τηλεφωνο ή οταν το σηκωνουμε για αν απαντησουμε, κοβεται η συνδεση μου για μερικα δευτερολεπτα. Ενω εχω βαλει φιλτρο, εχω αλλαξει και συσκευη το προβλημα παραμενει. Ξερουμε τιποτα???

Πόσο χρονών είναι η συσκευή; Επίσης μπορείς να δώσεις την τοπολογία της καλωδίωσης; Πού έρχεταιη κεντρική γραμμή. Στο πάνω διαμέρισμα ή στο κάτω; Είναι ενιαίο το δίκτυο ή απο splitter του πάνω ορόφου τραβάς καλώδιο και δίνεις στον κάτω;

η συσκευη τηλεφωνου ειναι καινουργια... 2-3 εβδομαδων! Τωρα για τα υπολοιπα (αν και να πω την αληθεια δεν πολυ καταλαβα τι εννοεις) δεν εχω ιδεα. Παιζει καθολου ρολο το DECT καθε τηλεφωνου?? π.χ. σχεδον ολα τα σημερινα ειναι 6.0

Όχι δεν έχει να κάνει. Αυτό που αναφέρεις συνήθως γίνεται απο φίλτρα σε συσκευές. Απο εκεί και πέρα μπορεί συσκευή να βραχυκυκλώνει τη γραμμή και τέλος αν έχεις πολλές συσκευές μπορεί να δημιουργούν μεγάλη χωρητικότητα και οταν ανοίγεις ακουστικό να σου ξεσυγχρονίζει.

Πάντως δοκίμασε μια μία τις συσκευες. Μόνο με trial & error θα βρείς τι παίζει χωρίς analyzer.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.