unseen Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2004 Λεω να δοκιμασω και με athlon64 δευτερη φορα... Θελω να μου προτεινετε μια καλη μητρικη που να αντεχει το κρυο και να εχει mods. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 22, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Μα καλα βρε γαιδουρια κανενας δεν φιλοτιμηθηκε? Amd σου λεει μετα. Ουτε υποστηριξη στα φορουμ δεν εχει πλεον. Ετσι παρηγγειλα ξανα asus P4c800-e Deluxe (η εκτη αν θυμαμε καλα)και εναν 3,2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Χεχε, lol @ γαϊδούρια.... Οι μητρικές, ακόμα και έξω, είναι φρέσκιες και δεν έχουν ταλαιπωρηθεί καταλλήλως, γι'αυτό μάλλον δεν πήρες απάντηση... Καλή τύχη με το asus, αν και πρέπει να έχεις παραγνωριστεί με αυτά τα mobos, Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 22, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 thanks root ελεγα να επερνα abit αλλα το μετανιωσα. ισως να ειναι η εβδομη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 ....αντε καλοριζικα ρε unseen......αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο να εχεις παρει 7 φορες την ιδια μητρικη......δεν εχεις την αναγκη για μια αλλαγη ρε παιδι μου ...για κατι διαφορετικο???!!Εγω 3 διαφορετικες εχω αλλαξει στον 3αρι μου και παλι θελω κατι αλλο......αλλα μαλλον θα περιμενω για 939...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 22, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Ειναι κατα τη γνωμη μου η καλυτερη με διαφορα απο οποιες κυκλοφορουν σε 875. Και τις εχω δοκιμασει σχεδον ολες λογω δουλειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 ......συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ειναι οτι καλυτερο παιζει σε 875 ...γιατι και εγω σε αυτο κατεληξα... αφου και εγω λογο δουλειας εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα (εκτος απο dfi μονο).........αλλα εγω ας πουμε τους βαρεθηκα λιγο τους P4 ...για αυτο το λεω περισσοτερο..... ......τεσπα....αντε να δουμε τι θα κανει ο 3.2...????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 lol καλά έκανες unseen και πήγες σε intelα δεν είσαι εσύ για AMD, είσαι πλασμένος για τα πολλά Ghz Η 7η ASUS καλά οι άλλες τι πάθανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από mortisboyαλλα δεν καταλαβαινω τον λογο να εχεις παρει 7 φορες την ιδια μητρικη...... Μαζεύει τα mosfet... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 LOL σωστός αυτό το είχα ξεχάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Μαζεύει τα mosfet... :D :) Μαζί με αρκετούς ακόμα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 22, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Μαζεύει τα mosfet... :D Μωρε αυτο ειναι ευκολο , το να περασει η γυμνη απο μοσφετ μητρικη εγγυηση ειναι δυσκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 22, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Μωρε αυτο ειναι ευκολο , το να περασει η γυμνη απο μοσφετ μητρικη εγγυηση ειναι δυσκολο... Καλά το έχω υπολογίσει και αυτο ! Βάζεις ίδιου μεγέθους άσχετα Mosfet απο το εμπόριο. Έχω βρει ίδιο μέγεθος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 23, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Oxi rma μου της περασαν ολες.... Τωρα αμα σας πω οτι μου ηρθε ενας 3,2 με full cap θα ζηλεψετε? 3,98 με μαμα ψυκτρα και 1,55 απο bios. Oχι σταθερα βεβαια αλλα με νερακι και mods θα στρωσει. Και ακαυτος ετσι.... στο dry ice ποσο θα παει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 23, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Δεν μένει παρά να τον δοκιμάσεις και να δούμε !! Καλά αποτελέσματα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 23, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.