Jump to content

Λεω να δοκιμασω την τυχη μου με Athlon 64...

unseen

Recommended Posts

Μα καλα βρε γαιδουρια κανενας δεν φιλοτιμηθηκε? Amd σου λεει μετα. Ουτε υποστηριξη στα φορουμ δεν εχει πλεον. Ετσι παρηγγειλα ξανα asus P4c800-e Deluxe (η εκτη αν θυμαμε καλα)και εναν 3,2

Χεχε, lol @ γαϊδούρια....

Οι μητρικές, ακόμα και έξω, είναι φρέσκιες και δεν έχουν ταλαιπωρηθεί καταλλήλως, γι'αυτό μάλλον δεν πήρες απάντηση...

Καλή τύχη με το asus, αν και πρέπει να έχεις παραγνωριστεί με αυτά τα mobos, :)

....αντε καλοριζικα ρε unseen......αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο να εχεις παρει 7 φορες την ιδια μητρικη......δεν εχεις την αναγκη για μια αλλαγη ρε παιδι μου ...για κατι διαφορετικο???!!

Εγω 3 διαφορετικες εχω αλλαξει στον 3αρι μου και παλι θελω κατι αλλο......αλλα μαλλον θα περιμενω για 939......

......συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ειναι οτι καλυτερο παιζει σε 875 ...γιατι και εγω σε αυτο κατεληξα:D... αφου και εγω λογο δουλειας εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα (εκτος απο dfi μονο).........αλλα εγω ας πουμε τους βαρεθηκα λιγο τους P4 ...για αυτο το λεω περισσοτερο.....;) ......τεσπα....αντε να δουμε τι θα κανει ο 3.2...?????:D

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Μωρε αυτο ειναι ευκολο , το να περασει η γυμνη απο μοσφετ μητρικη εγγυηση ειναι δυσκολο...

Καλά το έχω υπολογίσει και αυτο ! Βάζεις ίδιου μεγέθους άσχετα Mosfet απο το εμπόριο. Έχω βρει ίδιο μέγεθος !!

Oxi rma μου της περασαν ολες.... Τωρα αμα σας πω οτι μου ηρθε ενας 3,2 με full cap θα ζηλεψετε? 3,98 με μαμα ψυκτρα και 1,55 απο bios. Oχι σταθερα βεβαια αλλα με νερακι και mods θα στρωσει. Και ακαυτος ετσι.... στο dry ice ποσο θα παει?? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.