Jump to content

Αγορά κάρτας γραφικών 100-150 ευρώ

performer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παίδες. Σήμερα τα κακάρωσε η 9800gt. θέλω να αγοράσω καινούργια μέχρι 150e.

θα παίζω σε ανάλυση 1920x1080. δε με νοιάζει αν θα παίζει τέρμα όλες τις ρυθμίσεις κλπ.

επίσης έχω τη δυνατότητα να δώσω και 200 αλλά να το αξίζει πραγματικά..

το σύστημα μου είναι:q6600, 8gb ddr2, 500w, 64αρια windows 7

Αν είναι να δώσεις 200€ ψάξε για μεταχειρισμένη 6950 που να ξεκλειδώνει, πιστεύω το αξίζει γιατί θα έχεις επιδόσεις 6970.

Αν μείνεις στο 150αρι πάρε μεταχειρισμένη 5870.

ΥΓ. Αν θες καινούρια ότι είπε ο φίλος από πάνω

παίδες είμαι ανάμεσα στη 6870 που αναφέρει από πάνω ο [MENTION=21733]Servo1980[/MENTION] και στην asus 6850 v2

δε στέκομαι στη διαφορά χρημάτων αλλά στα συστήματα ψύξης τους.. τι λέτε?

Αν και σαν υλοποιηση δεν μαρεσει αυτη η 6870 και θα πηγαινα χαλαρα στην 560 αν εισαι κολλημενος αναμεσα σε αυτες τις 2 τοτε πηγαινε στην 6870.

H 6870 ειναι η καλυτερη επιλογη για καινουρια καρτα φιλε μου σε αυτα τα λεφτα

πολυ δυνατη καρτα

εαν κοιτας και απο μεταχειρισμενα ψαξε καμια 5870 οπου ειναι εως 7% πιο δυνατη απο την 6870

αλλα εαν βαλεις 2 καρτες η σειρα 6 εχει καλυτερο scalling οποτε πιθανος 2χ6870= η > απο 2χ 5870

την καλυτερη επιλογη εκανες με γιες !!

εμενα παντως δεν με εχει απογοητευσει σε ουτε ενα παιχνιδι :)

εγω εχω αυτην που σε εδειξε ο χρηστης cabdik στο link

την Sapphire

δεν πιστευω να χεις κανενα προβλημα

Με 150ε παιρνεις κ μια 5870..την ειχα την καρτουλα μεχρι πριν κανα 5μηνο κ ημουν πολυ ευχαριστημενος!

Εdit:τωρα ειδα οτι κατεληξες οποτε καλοδουλευτη μαν..

Όλα κομπλέ. η κάρτα είναι πολύ καλή. έτρεξα και furmark για να δω τι παίζει με θερμοκρασίες και με 20% του fan βαράει max 69 βαθμούς..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.