backgman Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2004 Καλησπέρα, εχω ενα κουτι της Chieftech (το μεγάλο) και σκέφτομαι το καλοκαίρι μετα την εξεταστικη να κατσω να το φτιαξω λιγο (παραθυρο, κτλ). Έχω ενα προβλημα μόνο. Έχω 4 δισκους μπροστά και με ενοχλούν λιγάκι και πρακτικά και αισθητικά. Εχει κανείς καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω με τους δίσκους, ωστε και αισθητικά να είναι καλύτερο και χώρο να κάνω για το επερχόμενο watercooling !!! Ευχαριστώ
kostas578 Ιούνιος 21, 2004 #2 Ιούνιος 21, 2004 Μπορουν να μπουν σε 5.25 θεση , και ισως και πανω απο το τροφοδοτικο.Βαλε και κανεναν ανεμιστηρα γιατι 4 δισκοι θα ζεσταινονται αρκετα.Μια ιδεα μπορεις να παρεις απο εδω click
YDinopoulos Ιούνιος 21, 2004 #3 Ιούνιος 21, 2004 Επειδη εχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο κουτι, εχω αρχίσει τις επεμβάσεις, ως εξής...4 HDD & 1 DVDRW στα 5.25 φατνια. Στους δισκους εχω βαλει και τους Ζαλμαν ανεμιστήρες. Οπως κοιτας την φωτοφραφια, κατω δεξια, τα 2 μωβ πλαστικα βγαινουν! Εκει εχω ανοιξει τρυπα για να βαλω το 2ο ψυγειο που εχω παραγγειλει. Καλωδια IDE-SATA-PSU θα περαστουν απο πίσω.Εννοειται πως τα 2 φατνία των σκληρων θα εξαφανιστουν! Απο θεμα παραθυρου, εχω παρει μια σεγα και προσπαθω να το κοψω. Δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, απλα χρονοβόρο!
Κοπρίτης Ιούνιος 21, 2004 #5 Ιούνιος 21, 2004 check this out.... μεχρι στιγμης ψυχει τους Raptors και τους κρατα γυρω στους 32 βαθμους.... (απο μετρηση στο καλυμα της κεφαλης του σκληρου με τον θερμοσενσορα του πανελ της Akasa...) οι δυο εξαρηδες δεν ακουγονται σχεδον καθολου... (προφανως αφου υπερκαλυπτονται απο αλλα φανς...) η κατασκευη οπως ειχε πει και ο ΓιαγκΤ, μπορει να γινει και πιο απλα και φθηνα απο στραντζαριστη λαμαρινα.... σημ:Η θηκη παιρνει κανονικα 4 σκληρους απλα στις φωτο ο ενας 250αρης απουσιαζει.... σε εκπαιδευτικη εκδρομη στο αλλο πισι....
Spartiatis Ιούνιος 21, 2004 #6 Ιούνιος 21, 2004 Παράθεση Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 16:02] check this out.... μεχρι στιγμης ψυχει τους Raptors και τους κρατα γυρω στους 32 βαθμους.... (απο μετρηση στο καλυμα της κεφαλης του σκληρου με τον θερμοσενσορα του πανελ της Akasa...) οι δυο εξαρηδες δεν ακουγονται σχεδον καθολου... (προφανως αφου υπερκαλυπτονται απο αλλα φανς...) η κατασκευη οπως ειχε πει και ο ΓιαγκΤ, μπορει να γινει και πιο απλα και φθηνα απο στραντζαριστη λαμαρινα.... σημ:Η θηκη παιρνει κανονικα 4 σκληρους απλα στις φωτο ο ενας 250αρης απουσιαζει.... σε εκπαιδευτικη εκδρομη στο αλλο πισι.... Ωραια πουστια αυτο το κολπο !!! Μιλαμε για πατεντα μεγαλε... Μου εβαλες ιδεες..παλι...
backgman Ιούνιος 21, 2004 Author #7 Ιούνιος 21, 2004 "Κοπρίτη" το ειχα δει το threat και μου άρεσε παρα πολύ η moda.Αλλα να σας βαλω πιο δυσκολα !!!???Θα ήθελα το "κουτί" που θα έχει τους 4 δισκους να μπορεί να βγαίνει εύκολα, οπως ειναι περιπου τα racks που έχει το κουτί.Μπορείτε να βρείτε καμια πατεντα ??"chosen" το ειχα σκεφτεί να βάλω τους δίσκους στα 5 1/4 αλλα έχω μονο 2 ελευθερα και το καλοκαίρι θα παρω DVDRW μαλλον οπότε ειναι λιγο δύσκολο.Τελος σκεφτόμουνα οτι αν οι δίσκοι μπουν καπου στο πισω μερος με ανεμιστήρες δε θα δροσίζονται τοσο γιατι δε θα παίρνουν φρέσκο αέρα.
Κοπρίτης Ιούνιος 21, 2004 #8 Ιούνιος 21, 2004 Παράθεση Αρχική απάντηση από Spartiatis [Χθες, στις 21:16] Ωραια πουστια αυτο το κολπο !!! Μιλαμε για πατεντα μεγαλε... Μου εβαλες ιδεες..παλι... thanx!!! καλη επιτυχια....
Κοπρίτης Ιούνιος 21, 2004 #9 Ιούνιος 21, 2004 Παράθεση Αρχική απάντηση από backgman [Σήμερα, στις 00:00] "Κοπρίτη" το ειχα δει το threat και μου άρεσε παρα πολύ η moda. Αλλα να σας βαλω πιο δυσκολα !!!??? Θα ήθελα το "κουτί" που θα έχει τους 4 δισκους να μπορεί να βγαίνει εύκολα, οπως ειναι περιπου τα racks που έχει το κουτί. . ολο αυτο το κουτι που βλεπεις καταλαμβανει 3 θεσεις 5,25'' οποτε υποθετω οτι δεν σου κανει.....εφοσον τρεις εχεις ολες κι ολες.... παρολαυτα βγαινει και μπαινει κανονικα συρταρωτο... χωρις βιδες.... πανευκολα... αφου φυσικα εχεις αποσυνδεσει τους σκληρους... για κατι πιο απλο αλλα οχι τοσο κρυφο πας σε λυση τυπου LianLi.... καθετη τοποθετηση στο κατω τμημα του κουτιου σε ενα ενιαιο κουτι για τεσσερεις σκληρους βιδωτο με βιδες μισης στροφης πανω σε καποιου ειδους ραγες... παιρνει δροσερο αερακι απευθειας απο τα μπροστινα οκταρια fans και ειναι μια χαρα....
bleo8onhs Ιούνιος 22, 2004 #10 Ιούνιος 22, 2004 Και το δροσερό αεράκι γίνεται καυτός αέρας που περνάει πάνω από τη μητρική όμως...
Κοπρίτης Ιούνιος 22, 2004 #11 Ιούνιος 22, 2004 με θερμοκρασιες δωματιου γυρω στους 27 οι δισκοι εφτασαν τους 32...ο αερας που περναει και τους ψυχει ποσο λες να φτανει???δεν μπορει να ξεπερασει τους 32 παντως.....α! και αυτο ισχυει στο δικο μου στησιμο με 2 εξαρια να φυσανε και οχι δυο οκταρια.....anyway...δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα...καπου πρεπει να γινει καποιος συμβιβασμος....εξαλλου ανεφερα μια προταση δοκιμασμενη που οσο να'ναι καποια βαση θα εχει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.