pikat Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 Καλησπερα παιδια! Ανακαλυψα το εκπληκτικο φορουμ σας στην τυχη ψαχνοντας κατι για modem.Οποτε ειπα να κανω εγγραφη κ να σας πω το προβλημα μου μηπως κ μπορειτε να με βοηθησετε.Λοιπον, προσφατα μετακομισαμε κ εκανα νεα συνδεση στον ΟΤΕ. Μου εστειλαν ενα modem της bauntec (ή καπως ετσι..)..Τα προβληματα που αντιμετωπιζω ειναι δυο...Πρωτο (κ οχι τοσο βασικο) το γεγονος οτι δεν εχει την εμβελεια που θελω... Μικρο το κακο καθως παιρνω ενα δυνατοτερο.Το δευτερο ειναι οτι πολλες φορες (μη πω συνεχεια) τα παντα κολλανε. Δηλαδη παω να ανοιξω μια σελιδα στο νετ κ σερνεται. Φορτωνει κανα 10λεπτο. (Το παθαινω κυριως οταν απομακρυνομαι απ το modem παρολο που το pc μου δειχνει οτι εχω σημα φουλ)Αποφασισα λοιπον να αλλαξω modem-router. Στην αρχη μου ειπαν να παρω ενα καλυτερο router κ να το βαλω απο πανω... Δεν θελω να το ρισκαρω ομως γτ δοκιμασα την τυχη μου κ με αναμεταδοτες σηματος κ ολα τα συναφη κ παντα το προβλημα παρεμενε... Οποτε λεω να πεταξω τελειως το bauntec. Συμφωνειτε?Λεω να παρω αυτο:Belkin Belkin Wireless Modemrouter N600 Dualband - Ασύρματα Modem Router - plaisio.grΤι λετε? Καλη επιλογη...? Ελπιζω να εχει δυνατο σημα-μη την ξαναπατησω...Κ κατι ακομα... Πως γινεται να μην ειναι ADSL2+ το συγκεκριμενο? Αλλα φθηνοτερα κ ειναι. Το ADSL2+ τι παραπανω προσφερει?Αυτα. Σας ευχαριστω κ καλως σας βρηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Νοέμβριος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 δες αυτο καλυτερα....Netgear Wireless ADSL Modem/Router N 300Mbps Annex A DGN2200 - Ασύρματα Modem Router - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Νοέμβριος 5, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 οντως το netgear ειναι πολυ καλυτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Νοέμβριος 5, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Σε άλλα καταστήματα παίζει 10Ε φθηνότερα, κοίταξε το αν σε ενδιαφέρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikat Νοέμβριος 5, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας! Μπορω να μαθω γιατι ολοι προτιματε το netgear?Tι στο καλο? Το αλλο ειναι απ τα καλυτερα στο site της belkin.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Νοέμβριος 6, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2011 Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας! Μπορω να μαθω γιατι ολοι προτιματε το netgear?Tι στο καλο? Το αλλο ειναι απ τα καλυτερα στο site της belkin....netgear και tp link ειναι τα καλυτερα, εκτος αυτου, το παρον με 2 καιρεες που δουλευουν παραλληλα θα σου δωσουν καλυτερο σημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 6, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2011 Ελπιζω να μην εννοειτε οτι τα tplink και τα netgear ειναι τα καλυτερα modem router γιατι παω για αυτοκτονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 6, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2011 Ελπιζω να μην εννοειτε οτι τα tplink και τα netgear ειναι τα καλυτερα modem router γιατι παω για αυτοκτονια...Όχι ρε συ Μάριε, είναι ΑΠΟ ΤΑ καλύτερα σε θέμα τιμής/απόδοσης. Υπάρχουν και καλύτερα απο τα Netgear με το αναλογο κόστος βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.