blade_pan Ιούνιος 21, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 09:39] εγω 2, 2600+ mobile που πιασαν τα χερια μου εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. με αερα και οι 2 πανο απο τα 2,5ghz zyx μηπως σε αυτους ειναι και ο δικος μου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούνιος 21, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan zyx μηπως σε αυτους ειναι και ο δικος μου??? ναι φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 21, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από SlotKiller Μπορω να φερω 2 ή 3 κομματια με τα ιδια εξοδα αποστολης ή εστω λιγο αυξημενα? Εχω 2 φιλους που το σκεφτοντε! Jogi με NF7 εισαι? ΤΟ AN7 το δοκιμασες καθολου? Είμαι με nf7-s και με dfi lanparty, πάνε πάνω κάτω το ίδιο με την dfi να είναι ελαφρά πιο γρήγορη στα ίδια mhz (έτσι και αλλιώς πάνω απο 1,9 volt δύσκολα τα δέχεται -> απότομα restart) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.