ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2011 πάλι τον πίνει η 4net edit έχει προβλήματα προς το εξωτερικό είναι ότι να ναι τι έπαθε τον τελευταίο μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Νοέμβριος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 Χρωστάνε της μιχαλούς, και συχνά πυκνά τους κόβουνε γραμμές οι έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 5, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Μόλις άλλαξα τους DNS Servers, σε OpenDNS (208.67.222.222 & 208.67.220.220) βελτιώθηκαν τα πράγματα κάπως (ή έτσι μου φαίνεται ) Όταν, δε, μπαίνω από το vpn της σχολής, είναι άριστο το browsing (στα torrents μας τα χαλάνε λίγο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Νοέμβριος 5, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Ποσες μέρες το εχετε παρατηρήσει αυτό? εγώ νομίζω οτι εγινε και προχτές το βράδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 5, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Ποσες μέρες το εχετε παρατηρήσει αυτό? εγώ νομίζω οτι εγινε και προχτές το βράδυδεν το κάνει όλες τις μέρες τις δύο τελευταίες παρασκευές το έχει κάνει και της 28 Οκτωβρίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 5, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 κι εδώ πάνω τα ίδια.. χτες και προχτές το βράδυ δεν είχα καν ιντερνετ για μερικές ώρες συνήθως μεταξύ 11 και 1-2 το βράδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 5, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Τοσα χρονια εσεις με forthnet ολο παραπονιέστε Αληθεια, γιατι δεν αλλάζετε παροχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 5, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Τοσα χρονια εσεις με forthnet ολο παραπονιέστε Αληθεια, γιατι δεν αλλάζετε παροχο? ban now from this post και σε αυτόν* που έκανε** like εγώ έχω παραπονεθεί τρεις φορές όλες κιολες, αυτές τις φορές ήτανε μέσα σε διάστημα 30 ημερών αλλά εδώ και 5 χρόνια πέρα από τις 30 τελευταίες μέρες δεν είχα προβλήματα εδιτ αυτούς* έκαναν** Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Νοέμβριος 5, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 και εγω ειχα προβλημα χτες ειδικα στα καλα του καθουμενουν DNS σερβερ δεν αποκρεινεται στην μαπα κατευθειαν.Tωρα που λες να αλλαξουμε παροχο και σε ποιον να παμε στον οτε?που ειναι κλεφτης?..πανακριβος ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 5, 2011 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 και εγω ειχα προβλημα χτες ειδικα στα καλα του καθουμενουν DNS σερβερ δεν αποκρεινεται στην μαπα κατευθειαν.Tωρα που λες να αλλαξουμε παροχο και σε ποιον να παμε στον οτε?που ειναι κλεφτης?..πανακριβος ειναι.Ίσως. Εγώ είχα HoL πριν τον οτε. Όποτε είχα βλάβη η αποκατάσταση της HoL ήταν το min 3 μέρες. Με τον ΟΤΕ μερικές ώρες. Οπότε καλύτερα να δίνω μερικά φράγκα παραπάνω και να εχω και το κεφάλι μου ησυχο. Αν θες κατι φτηνό κοίτα και προς CYTA μεριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 5, 2011 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 προσωπικά για τα ~330 ευρώ που δίνω όλο το χρόνο double play πακέτο και sync στα 16mbit (επιδότηση+) δεν έχω παράπονο, ας πέφτει και μερικές φορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Νοέμβριος 5, 2011 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Τοσα χρονια εσεις με forthnet ολο παραπονιέστε Αληθεια, γιατι δεν αλλάζετε παροχο? Ευτυχως δεν εχω 4net, αλλα στην Ελλαδα[τουλαχιστον] ετσι ειναι τα πραγματα... Η παλαι ποτε μοδα του 2007/2008, με την καραμελα πως η 4net μετραει και η τοτε Tellas [αλλη καραμελομενη καραμελα] ειναι μπελλας, κραταει ακομα. . .Που να αλλαξουν παροχο ρε αδερφε;Ποναει το αποτομο ''ξυπνημα''. . . [Σαφως δεν μιλαω για ολους τους πελατες της 4net, αλλα μιλαω ειδικα για καποια περιστατικα αρρωστα, που απο οσο βλεπω πολλαπλασιαζονται. . .] Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Νοέμβριος 5, 2011 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 ναι συμφωνων οτι ο ΟΤΕ ειναι σε πολλα πραγματα καλυτερος αλλα ειναι και πιο ακριβος(λογικο) το θεμα ειναι να εχεις την καλυτερη δυνατη γραμμη επισης οχι μονο για το ιντερνετ αλλα και για τορρεντς. Οποτε η cyta δεν ειναι πολυ δυνατη ακομη αλλα ειναι καινουργια στον χωρο αυτο με νεες εγκαταστασεις που ισως βοηθησει αυτο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 5, 2011 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 ναι συμφωνων οτι ο ΟΤΕ ειναι σε πολλα πραγματα καλυτερος αλλα ειναι και πιο ακριβος(λογικο) το θεμα ειναι να εχεις την καλυτερη δυνατη γραμμη επισης οχι μονο για το ιντερνετ αλλα και για τορρεντς. Οποτε η cyta δεν ειναι πολυ δυνατη ακομη αλλα ειναι καινουργια στον χωρο αυτο με νεες εγκαταστασεις που ισως βοηθησει αυτο . Γιατι με τον ΟΤΕ ποιος σου λεει οτι δεν θα έχεις την καλύτερη δυνατή γραμμή; Εγώ με τον ΟΤΕ 4 χρόνια τώρα δεν ειχα κανενα παράπονο, και η γραμμή μου ειναι και απο τις πιο "δύσκολες" λόγω μεγάλης απόστασης από το Α.Κ. Εκτός αν το λες για το οτι ο ΟΤΕ σου ρίχνει τον συγχρονισμό για να έχεις πιο σταθερή γραμμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 5, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 σε ένα εξάμηνο αν έχω ενημερωθεί σωστά από άτομο του adsl.gr έρχεται το vdsl με κατώτερη ταχύτητα του ΟΤΕ που θα μπορεί κλειδώσει θα είναι στα 22mb/sδηλαδή αυτός που πληρώνει 24 και έχει 8 θα πληρώνει 58 κατι για να έχει min 22 :hang3: μιλάω με mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Νοέμβριος 5, 2011 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 σε ένα εξάμηνο αν έχω ενημερωθεί σωστά από άτομο του adsl.gr έρχεται το vdsl με κατώτερη ταχύτητα του ΟΤΕ που θα μπορεί κλειδώσει θα είναι στα 22mb/sδηλαδή αυτός που πληρώνει 24 και έχει 8 θα πληρώνει 58 κατι για να έχει min 22 :hang3: μιλάω με mb/sΠ1πες.Ποιός αμόλυσε την εξυπνάδα αυτή ?by the way ούτε σε 6μηνο, ούτε σε 12μηνο πρόκειται να δωθεί εμπορικά VDSL Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Νοέμβριος 5, 2011 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Π1πες.Ποιός αμόλυσε την εξυπνάδα αυτή ?by the way ούτε σε 6μηνο, ούτε σε 12μηνο πρόκειται να δωθεί εμπορικά VDSL Ελλάδα.Σωστοςςς!Απο το 2009 λεγαν για vdsl του πΟΤΕ, και οτι το 2011 θα ειμαστε στα 32mbps . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Νοέμβριος 5, 2011 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Μπα τιποτα δεν γινεται στην ελλαδα ,μπροστα δεν παμε ,πισω παμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Νοέμβριος 5, 2011 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Μπα τιποτα δεν γινεται στην ελλαδα ,μπροστα δεν παμε ,πισω παμε .Ολα γυριζουν προς τα πισω με ταχυτητα. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Νοέμβριος 5, 2011 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Σε υποθετικό σενάριο που θα ενεργοποιηθεί εμπορικά το VDSL2 στην περιοχή σου, θα έχει δυνατότητα επιλογής πακέτου, είτε 24/1 ( ADSL2 ), 30/x, 50/x ( VDSL2 ).Αν βάλεις ADSL2 θα έχεις ταχύτητες πολύ κοντά στα 24Mbps διότι η απόσταση που θα παίζει σημασία είναι η απόσταση του σπιτιού σου από το ΚΑΦΑΟ(Υ) της γειτονιάς σου.Αν βάλεις VDSL2 δεν υπάρχει περίπτωση να πιάνεις κάτω από τα 27 όπου και να 'σαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.