Jump to content

pcu+cf 5850

tavlamari

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.

Εχω ενα συστημα που αποτελειται απο Q6600,4giga μνημες,1 ssd,1hdd sata2,2 dvdrw,5 led 12αριδες.

Psu εχει το Welcome to Axpertec.com

H ερωτηση μου ειναι ως εξης.

1)Θα εχει ανεση το συστημα με 2 5850 σε crossfire?

2)Σε μελλοντικο oc στον επεξεργαστη και στις μνημες παιζει να ειμαι στο οριο?

Με ενα calculator που μετρησα,συνολο βγαζει οτι καταναλωνει χονδρικα γυρω στα 500watt.Εσεις τι λετε?

σαν νουμερο τα 630W ειναι αρκετα! δεν ξερω ομως με τα 22Α στα 12V αν ειναι αρκετα!!

το δικο μου (MAIN PC) με μια 5850 εχω δει max, στο wattομετρο πριζας 385W!

Απο τις πληροφοριες της σελιδας που εδειξες βλεπω τα 21 και τα 22 Α και νομιζω οτι ειναι αρκετα.

Το θεμα ειναι τι παιζει μεσα στο τροφοδοτικο και πως τα βγαζει. Αν τραβανε απο ενα θα λεγα οτι εισαι οριακα χωρις oc.

Καλως.Λετε να το δοκιμασω?Το χω συμπαθησει αυτο το τροφοδοτικακι και η αληθεια ειναι οτι με εχει βγαλει ασπροπροσωπο μεχρι τωρα..Δεν μου παει η καρδια να το στειλω αμα δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος.

Οι καρτες δεν θα κλοκαριστουν σιγουρα.Το μονο oc που μπορει να πεσει ειναι σε cpu και ram.Αλλα και αυτο με επιφυλαξη μιας και σε λιγο καιρο θα αλλαξει χερια.

για καλυτερα παντως μπορεις να το πουλησεις το τροφοδοτικο σου και να βαλεις λιγα ακομα και να παρεις κανα αλλο

750 watt για εχει περιθωριο o/c etc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.