Kimi Raikkonen Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2004 Τον τελευταιο καιρο οταν ανοιγω το pc μου βγαζει το μυνημα: "invalid boot.ini booting from c:\windows" στη συνεχεια φορτωνει κανονικα! τι μπορει να φταιει? υπαρχει καποιος κινδυνος? τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2004 έχεις πειράξει τίποτα στο msconfig; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Ποια windows έχεις?Μήπως στα System Properties, στο startup and recovery και τέλος στα settings έχεις πειράξει εκεί που γράφει edit?Εκεί μπορείς να επεξεργαστείς το αρχείο boot.ini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Raikkonen Ιούνιος 21, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 εχω τα αγγλικα xp pro! δεν εχω πειραξει κατι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Raikkonen Ιούνιος 21, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 τωρα ειδα οτι οταν ανοιγω το c: δεν μου βγαζει μαζι με τα υπολοιπα και το αρχειο boot! μπορω να το δημιουργησω εγω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 21, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Παρ' το... είναι το default... Λογικά θα σου παίξει....(κάνε το rename σε boot.ini .... βγάλε το .txt)boot.ini.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 21, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από apotsi Παρ' το... είναι το default... Λογικά θα σου παίξει....(κάνε το rename σε boot.ini .... βγάλε το .txt) ή κάνε το περιεχόμενο copy paste στο edit παραπάνω που σου είπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούνιος 21, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Kimi σιγουρα δεν εχεις dual boot εε????Δηλαδη σιγουρα εχεις μονο σε ενα δισκο λειτουργικο???Αλλιως αλλαζει το πραγμα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Raikkonen Ιούνιος 21, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 τωρα εχω ενα δισκο με ενα λειτουργικο! το linux την εκανε με ελεφρα πηδηματακια... :devil: ευχαριστω παιδια! με το αρχειακι σου apotsi ειμαι ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.