Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MSI (MS7519) P43

mccormick tech

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ).ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΓΕΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ CLEAR CMOSS ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ BIOS UPDATE?ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΙΣΙΜΗ Η ΒΟΙΘΕΙΑ ΣΑΣ.:help:

Αρχικα δοκιμασε με αλλες μνημες (1 ντιμακι).

Δευτερο κοιτα στην πλακετα τους πυκνωτες αν εχει "σκασει" κανενας.

(Καλο ειναι να μην γραφεις με κεφαλαια διαβαζονται πιο δυσκολα :) )

Αρχικα δοκιμασε με αλλες μνημες (1 ντιμακι).

Δευτερο κοιτα στην πλακετα τους πυκνωτες αν εχει "σκασει" κανενας.

(Καλο ειναι να μην γραφεις με κεφαλαια διαβαζονται πιο δυσκολα :) )

Δοκιμασα φιλε μου τις δικες μου μνημες αλλα δεν κανει τιποτα,οσο για τους πυκνωτες κοιταξα οπως μου ειπες αλλα δεν βλεπω κατι περιεργο ολοι μου φαινονται οκ.καμια αλλη γνωμη?

Το μονο που μπορω να πω ειναι να την αφησεις χωρις ρευμα και χωρις μπαταρια αποσυνδεμενη απο τα παντα για ενα βραδυ μπας κ ξεκολλησει.

Μαλλον καποιο προβλημα παιζει με το mobo....

• 2 weeks later...

Παιδια συγνωμη για την αργοπορημενη απαντιση αλλα ειχα καπιες δουλιες.το εργαλειο ειναι οκ. καμενη καρτα δικτυου(ηταν το μονο που ειχα ξεχασει να βγαλω απο επανω).ευχαριστω παντος παρα μα παρα πολυ.Οι συμβουλες σας ηταν παρα πολυ καλες.Να εισατε καλα.:clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.