Hydra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2011 Τα Στέκια μας,οι καφετέριες,τα μπαρ,οι μπυραρίες,τα κλαμπάκια που προτιμάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Νοέμβριος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Δεν ξέρω αν μετράει, Fridays στο Κεφαλάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 3, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Καφεδακια...Συνηθως Rich/Chocolat Μπαρακια....Partners και καμιά φορα είτε Faces είτε Knave. Ολα στην Γλυφαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 3, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Αν γίνεται να λέτε και περιοχές που είναι τα μαγαζιά και τι είναι ,καφετέριες ; μπάρ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Νοέμβριος 3, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Σκλαβενίτης στη Θησέως (Καλλιθέα). Δεν είναι καιροί για έξοδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Νοέμβριος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Στέκι δεν έχω τα τελευταία χρόνια, πηγαίνω σχετικά συχνά σε κάποια, αλλά συνήθως προτιμώ να αλλάζω ( είτε κάποιο νέο, είτε να κάνω rotation ). Φέτος κυρίως πάω στα: Klik Concept ( Κεφαλάρι ) Movida ( Κεφαλάρι ) CASH ( Κεφαλάρι ) Moel ( Πολιτεία ) Cargo ( Ν. Ερυθραία ) Enzzo de Cuba ( Μπουρνάζι ) Αίγλη ( Μπουρνάζι ) Vertigo ( Δροσιά ) Senses ( Άνοιξη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 3, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Αίγλη ; Ίιιουυυ που λένε και οι γκόμενες. Γενικά Μπουρνάζι. Για κανα καφέ το μεσημέρι τρώγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Νοέμβριος 3, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Jazz in Jazz στο Κολωνάκι αλλα καμία σχέση με τα μαγαζιά του "Κολωνακίου".Οτι λέει το όνομά του, το ξύλινο μπαρ χωράει με το ζόρι 100 άτομα αλλά κανένας δεν δυσανασχετεί, και απλώς απολαμβάνει τις σπάνιες ηχογραφήσεις που ακούγονται απ' τα μεγάφωνα. Οι τοίχοι είναι ντυμένοι με πραγματικούς "θησαυρούς": φωτογραφίες με αυτόγραφα απ' τους μύθους της τζαζ, παπούτσια διάσημων περφόρμερ, φυσαρμόνικες, κιθάρες που μας ταξιδεύουν μερικές δεκαετίες πριν. Αγαπημένο μαγαζί. Δεινοκράτους 6, Πλ.Δεξαμενής Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 3, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Καφεδακια...Συνηθως Rich/Chocolat Μπαρακια....Partners και καμιά φορα είτε Faces είτε Knave. Ολα στην Γλυφαδα οποτε παμε εξω απο το rich δεν υπάρχει περίπτωση να μην σχολιάσουμε αρνητικά στις μπυραρίες αυτες τι παιζει απο μουσική/περιβάλλον? παιζει να εχουμε παει αλλα απο ονοματα τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 3, 2011 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Για φαι Feticcio Γλυφαδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 3, 2011 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Δεν εχεις αδικο για τα αρνητικα. Πααααρα πολυ 'δηθεν' κοσμος. Αλλα εχει πολυ καλο καφε και σχετικα φτηνο σουσι (7€ για 8 γεναιοδωρα κομματια σολωμου..) Τα αλλα απο μουσικη πλευρας παιζουν mainstream, εκτος απο το Partners που παιζει διαφορα κατα καιρους αρκετα 'ψαγμενα' θα ελεγα, αλλα στο δικο μου το απειρο αυτακι, ειναι ευχαριστα στον ηχο. (Ειδικα για το τελευταιο, οι ιδιοκτητες ειναι στενοι οικογενειακοι φιλοι και τα ποτα ειναι ΠΑΝΤΑ 100% καθαρα , πραγμα σπανιο -δυστυχως...-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 3, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 -Arch Beer House (Περιστέρι) Ναός της Μπύρας -Ναργιλές (Περιστέρι) Το καλύτερο ναργιλεδάδικο απ'όσα ξέρω,με ωραίο περιβάλλον ξύλο-πέτρα ,πολύ ζεστό στέκι για το χειμώνα με ρακόμελα και η μουσική είναι αυτή που πρέπει,ωραία λαϊκά Μάλαμα,Παπάζογλου,Ζερβουδάκη,Κανά ... τέτοια. -Αυθεντικόν (Περιστέρι) Από τα λίγα καθαρά -όσο γίνεται έστω- και MUST είτε είσαι μετά απο συναυλία είτε ποτό ,είτε στην 1 το βράδυ είτε στις 4 !! Σάντουιτςςςς!! -Ουσίες/Οινοπνεύματα (Ψυρρή) Τα βάζω μαζί γιατι ίδια μου φαίνονται.Για την παρέα πάω. Εντάξει ...στα μείον ο κόσμος ,η μουσική (house σε ναργιλεδάδικο πρώτη φορά βλέπω),οι κράχτες και οι τιμές. -SOHO (Γκάζι) Ωραία πράγματα,καλύτερο από Millenium βέβαια! Club. -Ο Ηλίας (Περιστέρι) Μόνο εκεί εμπιστεύομαι το "έξω φαγητό".Νονός του κολλητού μου και όλα τα κρέατα φρέσκα ,καθαροί και τίμιοι. Ταβερνάκι. (είναι κοντά στο Πατατράκ,για όσους θένε να ψαχτούν) Αυτά για τον τελευταίο καιρό ,ε και κανά καφέ Γέρακα ,στην Moments ,απάνω στην πλατεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Νοέμβριος 3, 2011 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Αίγλη ; Ίιιουυυ που λένε και οι γκόμενες. Γενικά Μπουρνάζι. Για κανα καφέ το μεσημέρι τρώγεται. Δεν είν' κακό για να χτυπήσεις καμμιά 20-21αρα Για το Enzzo de Cuba θα το μετανοιώσεις, λογικά δεν έχεις πάει σε βραδιά που κάνει χoρό ( corrected, πω πω μαμώ τις παθήσεις μου, πάει η ορθογραφία μου! ακούς εκεί, το χορός με ω ) καμμιά σχολή, για αυτό λες μπλιάχ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 3, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Για το Enzzo δεν είπα κάτι ,γιατί είμαι κρύο - ζέστη να πάω και εγώ μια μέρα. Απλά από τις φωτό και από τα άτομα που ξέρω ότι πάνε ... δεν μπορώ το πολύ "ψευτοκουλτουρέ". Ξέρεις πάνε οι 20αρες,ντυμένες με 5 κιλά make up και στυλ ethnic. Ας βγω ψεύτης.Είναι και ανάλογα το γούστα του καθενός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 3, 2011 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 1) St. Etienne στον Αγ. Στέφανο για καφεδάκι2) "Φράγμα" καφέ στον Μαραθώνα ειδικά το καλοκαίρι η δύση του ήλιου πάνω απο την λίμνη τα σπάει.3) Αυθεντικό στο Περιστέρι για κάτι στα όρθια μετα απο club3) Verde στον Χολαργό για καφεδάκι4) Λαδόκολλα στο Περιστέρι για μεζεδοκατάσταση5) Αδιαχώρητο στην Πανόρμου για Ρεμπετομεζεδοκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Νοέμβριος 3, 2011 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Draft (μπυραρία) στο Μοσχάτο δίπλα στο δημαρχείο, ωραίο περιβάλλον με live μουσική Τρίτη και Πέμπτη.Παγωτομανία (ή παγωτομάνια) στη Γλυφάδα, από τα καλύτερα παγωτά που έχω φάει ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 4, 2011 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 2) "Φράγμα" καφέ στον Μαραθώνα ειδικά το καλοκαίρι η δύση του ήλιου πάνω απο την λίμνη τα σπάει. Καφέ/γλυκό: Gazi College, Γκάζι. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, σωστές τιμές, ωραία μουσική, ολόφρεσκα γλυκά και σνακς, κόβει πάντα απόδειξη και απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα ακόμα κι αν έξω έχει χιονοθύελλα. Παρόλα αυτά είναι πάντα πίτα. Φαγητό: Agora, Hilton & Metro Αμπελοκήπων. Όχι φθηνό, αλλά με πολύ μεγάλες μερίδες, ποικιλία γεύσεων και σωστή εξυπηρέτηση. Νικήτας, Ψυρή. Σπιτικό φαγητό, πεντανόστιμα σουτζουκάκια, μερίδες εστιατορίου, αλλά τρώνε καλά και νόστιμο φαγητό, 2 άτομα με 25€. Το μόνο πρόβλημα ότι στις ηλιόλουστες αργίες δε βρίσκεις να κάτσεις. Άγιος Μερκούριος, στον Άγιο Μερκούριο (daaa...) στην Πάρνηθα. Το καλύτερο παϊδάκι της Αττικής. Μέσα στο πράσινο, φαγητό στη λαδόκολλα, γρήγορη εξυπηρέτηση και σωστές τιμές. Chez Lucien, Πετράλωνα. Γαλλική κουζίνα, σωστά ψημένο κρέας. Με 22€ έχει μενού (1ο πιάτο, κυρίως, γλυκό). Για αυτούς που θέλουν να φάνε "gourmet" χωρίς να πληρώσουν μια περιουσία για τη μόστρα. Συνήθως είναι πίτα, αλλά αν πάτε από εκεί και δώσετε το όνομά σας, σας παίρνουν στο κινητό μόλις αδειάσει τραπέζι. Ποτό: Cafe Del Mare, Πόρτο Ράφτη: Ψαγμένη μουσική, ωραίος κόσμος, καθαρά ποτά, πάνω στη θάλασσα. Κάποτε έπαιζα μουσική εκεί και αισθάνομαι περήφανος που το κάναμε (μαζί με τον τωρινό DJ και πλέον ένας από τους ιδοκτήτες) το καλύτερο μαγαζί στην περιοχή. (όπως καταλάβατε, βράδυ βγαίνουμε σπάνια για ποτό... έφαγα αρκετή νύχτα όσα χρόνια δούλευα, χώρια που ως παντρεμένος, δεν έχω κίνητρο να πηγαίνω σε μπαράκια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 4, 2011 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 -Ticket House - Ticket Pro Αυτά για τον τελευταίο καιρό ,ε και κανά καφέ Γέρακα ,στην Moments ,απάνω στην πλατεία. Proper Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Νοέμβριος 4, 2011 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 Kαμια καφετερια που να παιζει ροκ/μεταλ μουσικες εχει κανεις να προτεινει; Καφετερια ομως, να μπορω στις 22:00 να παραγειλω φρεντο... οχι μαλακιες τυπου εχει κλεισει ο μπουφες κτλ ....Οπως ηταν το wild thing στο μικρολιμανο δλδ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Νοέμβριος 4, 2011 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 beer academy στην Κηφισιά.Ο Ναός της Αγίας Μπύρας.suite bar για ναργιλέ/ποτάκι/χορό/μπίτσιζ πάλι στην ΚηφισιάΜύθος(Κηφισιά),Πλούταρχος/Πίτα του παππού(Ν.Ερυθραία) για μασαμπούκωμαΙmportante,ωραίο καφενεδάκι στην ΕρυθραίαVertigo(Δροσιά) αν είναι να πάω με καμιά ντόπια ματσό μπιτς για καφέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.