Jump to content

ΑTX ---> ΒTX γινεται ?????????????????

tasosmos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γίνεται να μετατρέψεις κουτί ΑΤΧ σε ΒΤΧ ? Σκεφτομαι να παρω κανα Addtronics το Σεπτέμβριο αλλά δεν υπαρχει κανενα Full ATX με συμβατοτητα ΒΤΧ συμφωνα με τα χαρ/κα τους.Οπότε αν προχωρήσει γρήγορα το ΒΤΧ (διόλου απίθανο με το χρήμα που έχει ρίξει η Intel) θα έχω "πετάξει" 160 Ε. Λογικά πρέπει να ειναι εφικτό έστω αλλά λίγο δύσκολο αφού υπάρχουν κουτιά όπως το Stacker της Coolermaster που υποστηρίζουν και ΑΤΧ και ΒΤΧ. Έχει ακούσει ή διαβάσει κανείς τίποτα σχετικό ? Please HELP!!!

Η Addtronics νομίζω, υποστηρίζει τα κουτιά της με αναβαθμισμένες πλάτες .

Ρώτησε στον αντιπρόσωπο για ποιο σίγουρα.

δε νομίζω να γίνεται. Τα BTX είναι ολόκληρη μανούρα. (θύρες από την κάτω μεριά πίσω, PCI πάνω μεριά πίσω) άσε που η πλάτη πρέπει να έχει ειδική σχεδιάσει για το ειδικό plate, δηλαδή ειδική διαμόρφωση πίσω και μπροστά (στη μούρη για να κρατάει και το HSF σε καλούπι του ιδίου BTX).

Πολυ δυσκολο, εως αδυνατο. Μην ξεχνας οτι το Stacker σχεδιαστηκε για Btx και απλα εχει συμβατοτητα προς τα πισω.

Λίγο άσχετο αλλά τα BTX πότε περίπου θα τα δούμε?

αυτή τη στιγμή πλάνα για BTX έχει η intel για τους 775 μόνο. Αν και δεν έχει βγάλει ακόμα BTX mobo αλλά πιστεύω το Σεπτέμβριο να το λανσάρει και αυτό στην αγορά.

Αρα οποιος θέλει btx-pci express κλπ παρε στην μάπα και επεξεργαστή!!!Η btx θα υποστηρίζει και ddr2??

Αυτό θα είνα το καλύτερο για τα πρώτα μοντέλα αλλιώς θα είναι πολύ απάτη.Θα πρέπει να αγοράσεις καινούργιο ολοκληρωτικά pc αν θες να τα έχεις όλα αυτά!!!Ξενέρα!!!Και έλεγα ότι θα περιμένω να βγούν οι btx για να κάνω αναβάθμιση...:(

Πάντα έτσι δεν γίνεται? :(

(αν εξαιρέσουμε το socket A της AMD που έμεινε ίδιο τόσα χρόνια)...

Λογικα αυτα με ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ mobo tray θα εχουν δυνατοτητα αλλαγης αλλα οι εταιρια που το κατασκευαζει θα ασχοληθει ?? η θα σε αναγκασει να παρεις το ΝΕΟ της κουτι ?

Ολα τα Addtronics εχουν αφαιρουμενα tray για τη μητρικη και βγαινουν μαζι με τις θυρες PCI μεχρι σχεδον τα slots των drives. Για αυτο και εγω ελπιζα οτι θα γινεται να τα μετατρεψεις.

Οπότε θα περιοριστώ στο να πάρω μία από τις υπάρχουσες μητρικές και καλά θα είμαι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.