chaosmaster Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2011 Εχει μια φιλη μ μια εργασια για αυριο και δε ξερει να τη κανει.Εγω απο βασεις δε θυμαμει τπτ..Παραθετω την ασκηση κ οποιος ξερει ας βοηθησει..Δεν ειναι δυσκολη αλλα εγω δε θυμαμαι τπτ.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Για να σε γλιτώσω απο κοπο, αμα βάλεις καμια φωτογραφια της φιλης σου κατι γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Νοέμβριος 3, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Για να σε γλιτώσω απο κοπο, αμα βάλεις καμια φωτογραφια της φιλης σου κατι γινεται Δε θες..Πιστεψε με.αχ0χ0α..Παιζει να βγαλουμε καμια ακρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 οχι δεν νομιζω κάποιος να κατσει να σου δώσει ετοιμη εργασία αλλο βοηθεια αλλο το ετοιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Νοέμβριος 3, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 αμα δεν παιδευτεις:wall: δεν μαθαινεις....:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Νοέμβριος 3, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 βασικα εφτιαξα τους πινακες αλλα δε ξερω αν κανω σωστα τις οντοτητεςDatabase1.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 3, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Νομίζω οτι το ER studio ϊσως σου λύσει τα χέρια...αν ξέρεις να βγάλεις το ER σου πετάει έτοιμο κώδικα για sql σίγουρα αν θυμάμαι καλά και για αλλες απλούστερες βάσεις π.χ. accessκαι τα queries εύκολα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.