giwrgos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2011 εχω ενα προβληματακι με τον ηχο, αυτό συμβαίνει ακόμα και χωρίς να παιζει μουσικη η καποια ταινια.. οσο ανεβαζω την ενταση τόσο περισσότερο βουητο ακουγεται.πίστευα ότι φταίνε τα ηχεια γιατι τα ειχα 6-7 χρόνια και αγόρασα καινούρια αλλά συνέχισε να γίνετε το ίδιο..Αν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα.... Ευχαριστω.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Νοέμβριος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Μήπως στο κάνει, έχοντας μόλις παίξει κάποιο βίντεο από youtube, ή όταν έχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα που σχετίζεται με αναπαραγωγή ήχου ανοικτό(π.χ. software κάρτας τηλεόρασης);Έχεις καλή κάρτα ήχου ή καμιά μέτρια onboard;Smart volume management(λειτουργία που φέρνει όλους τους ήχους στην ίδια ένταση) κλειστό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos Νοέμβριος 4, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 το κάνει συνεχεια από την ώρα που ανοίξω το pcτο μόνο που έχω πειράξει είναι την ένταση που υπάρχει στην παράθεση κάτω δεξιά (master volume) τα έχω βάλει όλα στο τέρμα γιατί δεν χρειάζετε να ανεβάσω την ένταση στα ηχεία παρά πολύ και το βουητό ακούγετε λιγότεροκάρτα ήχου πως μπορώ να δω ποια έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Νοέμβριος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 Πήγαινε στις ρυθμίσεις ήχου από το κέντρο ελέγχου, εκεί που ρυθμίζεις εντάσεις και πάτα mute στο κάθε ένα μέχρι να σταματήσει το βουητό!Αν θυμάμαι καλά θα είναι ή το what you hear ή το line in! (δεν ξέρω πώς ονομάζονται στα ελληνικά win) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos Νοέμβριος 4, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 το έκανα φίλε μου αλλά τίποτα πάλι ακούγεται το βουητόπες μου αν ξέρεις τι γίνεται με την κάρτα ήχου και πως μπορώ να δω τη κάρτα έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Νοέμβριος 4, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 Για να είμαστε ξεκάθαροι εννοούσα στο παρακάτω Το δοκίμασες και στις ρυθμίσεις αναπαραγωγής και στις ηχογράφησης? Για να δεις ποια κάρτα έχεις: Πίνακας ελέγχου -> Διαχείριση συσκευών και Ήχος... Στα αγγλικά είναι Control Panel -> Device Manager -> Sound, video and game controllers Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 4, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 Το βουητό ακούγεται ακόμα και όταν τα ηχεία είναι mute(η ένταση στο μηδέν)?Και εννοώ και από το master volume κάτω δεξιά αλλά και από τα ηχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Νοέμβριος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 Γιώργο, βουητό ή φύσημα ακούς ακριβώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos Νοέμβριος 5, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 σας ευχαριστώ όλους για την βοηθεια σας!!!τελλικά έπρεπε να κλείσω το pc beepπίνακας ελέγχου -> διαχείριση ήχου -> μεικτής -> pc beep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.