alkisopc Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2011 Εχω το msiZ68A-GD80 (G3). Πριν ξεκινησει ο υπολογιστης και ενωσω στα front panel usb δεν ξεκιναει.Γραφει κατω δεξια ενα b2(bios2??) και κολλαει εκει.Να πω οτι bootαρισμα εχει απο σκληρο και μετα cd στο bios.Και μετα usb!Στα πισω usb ξεκιναει κανονικα!!Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει??Ευχαριστω εκ των προτερων!
jefm Νοέμβριος 3, 2011 #2 Νοέμβριος 3, 2011 Έλεγξε τα καλώδια απο το front panel πάνω στην μητρική μήπως ειναι λάθος για αρχή
jefm Νοέμβριος 3, 2011 #4 Νοέμβριος 3, 2011 αν και σε αλλη θεση της μητρικης κανει το ιδιο, πας για front panel. καπου βρχυκυκλωνει
alkisopc Νοέμβριος 5, 2011 Author #5 Νοέμβριος 5, 2011 Θα το τσεκαρω...παντως το σιγουρο ειναι πως δε πρεπει να το κανει αυτο ετσι?ελεγα μηπως δεν ειναι προβλημα επειδη αυτο το mb εχει λεει dual bios(αυτο το b2 που ελεγα οτι βγαζει)!
vasi Νοέμβριος 13, 2011 #6 Νοέμβριος 13, 2011 τελικά με αυτά τα usb τι συμβαίνει ?? βάζω το g15 μαζί και το razer σε usb της μητρικής και δεν τα αναγνωρίζει,ενώ στα μπροστινά οκ σε z68 extreme gen3
alkisopc Νοέμβριος 16, 2011 Author #7 Νοέμβριος 16, 2011 Δεν εχω βγαλει ακρη.Παντως δεν ειναι απο βραχυκυκλωμα!Πρεπει να ειναι απο καποι χαζο μενου του BIOS ή να θελει update.Το 2ο δε μπορω να το καταφερω γιατι η msi φημιζεται για τις βλακειες σε updates!!!
vasi Νοέμβριος 18, 2011 #8 Νοέμβριος 18, 2011 πρέπει να έχει μια ρύθμιση στο bios no error ,πρέπει να την τσεκάρεις , όπως συμβαίνει και σε μένα, που έγραψα παραπάνω.
MicAn Νοέμβριος 19, 2011 #9 Νοέμβριος 19, 2011 Πρεπει να ειναι απο καποι χαζο μενου του BIOS ή να θελει update.Το 2ο δε μπορω να το καταφερω γιατι η msi φημιζεται για τις βλακειες σε updates!!!Είναι αρκετά πιθανό το θέμα να λυθεί με BIOS update.Αν δεν μπορείς να το κάνεις με την τυπική διαδικασία, στείλε email στην MSI για αναλυτικές οδηγίες και αρχείο BIOS.
alkisopc Νοέμβριος 22, 2011 Author #10 Νοέμβριος 22, 2011 πρέπει να έχει μια ρύθμιση στο bios no error ,πρέπει να την τσεκάρεις , όπως συμβαίνει και σε μένα, που έγραψα παραπάνω.Δεν το εχω αντωπισει!Μηπως γνωριζεις σε ποια κατηγορια ειναι στα μενου της MSI?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.