Jump to content

Βattlefield 3 Benchmark by Zpaf

zpaf

Recommended Posts

Ψαχνοντας να βρω καποιο τροπο για να δουμε τις επιδοσεις των καρτων μας σε αυτο το παιχνιδι σκεφτηκα το εξης.

Με δεδομενη την πρωτη εικονα μου οπου φαινονται τα settings που εχω στο τελος καθε round υπαρχει μια εικονα με τα αποτελεσματα.

Ανοιγεται consola με το ~ και γραφεται render.drawfps 1

Καντε ενα printscreen για να δουμε καποια νουμερα απο τα setup σας.

settingsge.jpg

roundz.jpg

To 96αρι που εχω εγω για να σας δωσω μια εικονα συνολικη του παιχνιδου ξεκιναει απο 60 καρε στην caspian και 100αριζει στην Metro.

Αν κάνεις 5 3λεπτα fraps loops στο ίδιο map @ ίδιο mode θα βγάλεις μια χαρά νούμερα σαν να έτρεχες κάποιο built-in benchmark ;)

Απλά για να γίνει ένα thread σε φάση crysis benchmark θα χρειαστεί video και να παίζει παραπλήσια ο άλλος, στο ίδιο map, same mode, και ίδιο αριθμό παιχτών ( πάνω κάτω ) [ τι 32 το 30, τι 28, 32 vs 45 ή 32 vs 64 άλλο τούτο, προφανώς ] και να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, μην είναι κανείς π.χ. που αρέσκεται να γεμίζει τον χώρο με smoke και να πηγαίνει μέσα στον καπνό με thermal ενώ εσύ είσαι run & gun τύπος σαν και μένα που τρέχει σαν τρελλός και χώνεται όπου βρεί φως :p

Η καρτα ειναι το τελευταιο πραγμα που με απασχολει.

[H]ard|Forum - View Single Post - Bf3 and cpu scaling, important read

[H]ard|Forum - View Single Post - Longer than expected BF3 load times?

Ακομα και αν τα βαλω ολα low παλι θα εχω αποτομες πτωσεις στα 40-50fps και παλι μεχρι να φορτωσω το καταραμενο το map, το countdown θα εχει τελειωσει και τα οχηματα θα εχουν φυγει ολα απτην βαση, intel σε μισω :(

Αν κάνεις 5 3λεπτα fraps loops στο ίδιο map @ ίδιο mode θα βγάλεις μια χαρά νούμερα σαν να έτρεχες κάποιο built-in benchmark ;)

Απλά για να γίνει ένα thread σε φάση crysis benchmark θα χρειαστεί video και να παίζει παραπλήσια ο άλλος, στο ίδιο map, same mode, και ίδιο αριθμό παιχτών ( πάνω κάτω ) [ τι 32 το 30, τι 28, 32 vs 45 ή 32 vs 64 άλλο τούτο, προφανώς ] και να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, μην είναι κανείς π.χ. που αρέσκεται να γεμίζει τον χώρο με smoke και να πηγαίνει μέσα στον καπνό με thermal ενώ εσύ είσαι run & gun τύπος σαν και μένα που τρέχει σαν τρελλός και χώνεται όπου βρεί φως :p

Σωστα οσα λες αλλα λιγακι δυσκολο για τον καθενα μας να συντονιστει με ολες αυτες τις παραμετρους.

Εγω ειδα οτι στο τελος καθε round εχω ενα σταθερο νουμερακι στα καρε μου με συγκεκριμενα settings και νομιζω οτι ειναι απλο για τον καθενα μας να μας δωσει μια εικονα.

Δεν ξερω αν ισχυει στο καθενα αυτο που εγραψα παραπανω οτι το 96αρι ειναι η εικονα ενος setup που κυμαινεται αναλογως την πιστα το mode και τους παικτες απο 60 μεχρι 100 καρε.

Δεν είπα να μην το κάνει κανείς/κάνουμε.

Απλά έριξα μια εξτρά ιδέα στο τραπέζι :)

Δίχως να θέσω "βέτο" για την δική σου, ούτε "υποτιμώντας" την.

Θα δω μετά όταν παίξω αν είναι και μένα σταθερό το νούμερο στο end screen όπως εσένα.

Είπαν οτι σκέφτονται να βάλουν benchmark στο συγκριμένο παιχνίδι που μας έχει σπάσει τα νευρα. Ρε συ Βασίλη εδώ fixed benchmarks και βγάζουν ότι νάναι νούμερα μερικές φορές. Θα βγάλεις αξιόπιστη μέτρηση με "περίπου" το ίδιο gameplay? Does not compute.

Fixed benchmark διαφορετικά άστο...

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION]

Το δοκίμασα αυτό που λες, 3 φορές ( τόσα rounds έπαιξα χθες ).

Κάθε φορά ( με τα ίδια settings, δεν άλλαξα ρύθμιση, ούτε καν βγηκα από το game, σερί τα πήγα ) έβγαζε άλλο.

Την 1η φορά έπαιζε μεταξύ 146 και 149.

Την 2η φορά μεταξύ 136 και 138.

Την 3η φορά μεταξύ 144 και 147.

Κάθε φορά ( με τα ίδια settings, δεν άλλαξα ρύθμιση, ούτε καν βγηκα από το game, σερί τα πήγα ) έβγαζε άλλο.

ιδιο map?

Με τι settings εισαι σε αυτα τα νουμερα και με τι καρτα ;

Από το PCακι που κάνω τις μετρήσεις για το CPU roundup είναι, 2600K ( HT off, 4.2GHz στις συγκεκριμένες αν δεν απατώμαι ), GTX480 @ 800MHz / GDDR5-4200, 4G RAM, και τα settings του game αν θυμάμαι καλά όλα max εκτός του Post AA που το έχω στο medium, και από τον driver 2xTrSSAA ( 2x Transparency Super-Sampling Anti-Aliasing ) & Gama Correct AA enabled, και 16xAF, optimization off, settings for highest image quality.

Πρέπει να ανοίξω το PCακι για να σιγουρευτώ για όλα τα settings, ενδέχεται να έχω κάποιο λάθος εδώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.