fortenick Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2004 Καλημερα παιδια.Εχω ενα enermax 465w το οποιο εχθες το βραδυ και ενω το pc ηταν ετοιμο να κλεισει,ακουστηκε ενα μπαμ συνοδευομενο απο μια λαμψη και υστερα την μυρωδια του καμενου. ?Τι λετε να εσκασε?Ξερετε ποια ειναι η εγγηυση του?Το ειχα παρει απο το ram-shop.
Kostas7GTR Ιούνιος 20, 2004 #2 Ιούνιος 20, 2004 To πιθανότερο είναι να έσκασε κανένας πυκνωτής ή καμία γέφυρα! Τα enermax απο ότι θυμάμαι έχουν 2 χρόνια εγγύηση...
fanisk Ιούνιος 20, 2004 #3 Ιούνιος 20, 2004 Ωωωωωωωχ...ετσι ειχε γινει και με το Chieftec του Πλαισιου στο pc του αδερφου μου...Ναι εσκασε το τροφοδοτικο!Παρε στο ram-shop και ρωτα τους ποση εγγυηση εχει!
paschalia Ιούνιος 20, 2004 #4 Ιούνιος 20, 2004 Το τροφοδοτικο ειναι μαλλον.Προσφατα παθουσα και εγω :cry: Να κοιταξεις μην εχει παρει μαζι του και τπτ αλλο για παρεα γιατι παιζει και τετοια πιθανοτητα μαλλον .
fanisk Ιούνιος 20, 2004 #5 Ιούνιος 20, 2004 Πασχαλια στο pc του αδερφου μου, τροφοδοτικο, cpu, mobo και vga...φτανουν?????
fortenick Ιούνιος 20, 2004 Author #6 Ιούνιος 20, 2004 Ευχαριστω παιδια.αυριο πρωι-πρωι παω για rmaΑπο τι λετε να προκληθηκε?.Μηπως ξερετε σε ποσο καιρο θα το εχω?Δεν εχω αλλο τροφοδοτικο και ειμαι με ενα δανεικο laptop.Αν αργησει πανω απο εβδομαδα,σκεφτομαι να παρω αλλο.Αν γινει αυτο ποιο τροφοδοτικο προτεινετε?
paschalia Ιούνιος 20, 2004 #7 Ιούνιος 20, 2004 Εγω -για καλη μου τυχη- δοξα τω θεω !- την γλυτωσα με ενα τροφοδοτικο μονο! Αν το ακολουθουσαν και αλλα -για παρεα - θα το παθαινα το εγκεφαλικο...!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.