Jump to content

Fan splitter prob

spH3RiCal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα προβλημα με αυτο το splitter ModMyToys 3-Pin Power Distribution PCB - 5-Way Block Products Model: MMT-PCB-5WAY-D [MMT-PCB-5WAY-D] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come . Αν βαλω ανεμιστηρα επανω ειναι σαν να παιρνει τη μιση ισχυ.. Η κατασκευη ειναι απλουστατη, οι connectors ειναι συνδεδεμενοι σε σειρα ουτε αντιστασεις ουτε τιποτα δεν υπαρχει.. Θα καταλαβαινα το προβλημα αν παρουσιαζοταν τη στιγμη που ειχα τοποθετημενους παραπανω απο εναν ανεμιστηρες, αλλα με εναν μονο δε μου βγαζει νοημα.. Να αναφερω οτι η πλακετα συνδεεται με το psu και οχι με fan controller) και οτι το φαν δουλευει κανονικοτατα αν μπει πανω στο τροφοδοτικο (με τα ιδια καλωδια που συνδεω την παλακετα)..

Μαλλον το βρηκα το προβλημα.. Αλλα μου φαινεται λιγο περιεργο..

Δειτε λιγο την εικονα

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=popup_image_scroll&products_id=30359&image_scroll_id=0

Υποτιθεται οτι η τροφοδοσια θα παει στο 3pin με τη γωνια. Αν παρατηρησετε ομως αυτο ειναι τοποθετημενο αναποδα, κατι λογικο αν εμπαινε εκει θυληκο αλλα με αρσενικο ειναι no go.. Αν βαλω τη τροφοδοσια σε ενα απο τα υπολοιπα 5 τοτε ολα τα fan στις υπολοιπες θεσεις δουλευουν μια χαρα..

Το περιεργο ειναι οτι ειναι πολυ προφανες, δε θα επρεπε να το ειχαν παρατηρησει? Η εγω εχω καταλαβει κατι λαθος? :S

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.