Jump to content

Psu εως 160 ευρω ?

Pieros

Recommended Posts

μεχρι να απαντησεις στα αποπανω προτεινω [ame=http://www.amazon.co.uk/Seasonic-X-760-Watt-Power-Supply/dp/B004F0AQ8C/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1320240230&sr=8-3]αυτο[/ame] που ειναι το καλυτερο που μπορεις να αγορασεις στα 160Ε.(ok...βγαινει 164 μεσω paypal).

20 λιρες κατω εχει το 660..αν πιστευεις οτι 760 σου ειναι υπερβολικα πολλα.

μεχρι να απαντησεις στα αποπανω προτεινω αυτο που ειναι το καλυτερο που μπορεις να αγορασεις στα 160Ε.(ok...βγαινει 164 μεσω paypal).

20 λιρες κατω εχει το 660..αν πιστευεις οτι 760 σου ειναι υπερβολικα πολλα.

κατι μεγαλυτερο εχεις να προτεινεις ?

Αν θέλεις 1000άρι: CoolerMaster Silent Pro M1000 RS-A00-AMBA-J3 1000W Modular PSU - Τροφοδοτικά - plaisio.gr. Θα συμφωνήσω όμως με το Βασίλη από πάνω.

Εμένα μου έχει βγει σκυλί. Ο λόγος που το επέλεξα αρχικά ήταν γιατί είχα ασυμβατότητες με διάφορα καλά (Antec, Enermax, Tagan) και το κατάστημα επιλογής δεν είχε άλλο 1000άρι. Δεν το μετάνοιωσα καθόλου όμως!

Τι τροφοδοτικό έχεις τώρα ? Και για ποιό λόγο θες να το αλλάξεις ?

Επίσης i7 τι ? 920 ? 930 ? 965 ? 970 ? 980X ?

i7 970

psu antec true power trio 650w (νομιζω το ειχα παρει παλιοτερα απο εσενα :)

νομιζω ειναι καιρος να το αλλαξω ....

Αν το έχεις πάρει από εμένα θα είναι κάμποσων χρονών τώρα, αν υπολογίσουμε ότι το χρησιμοποιούσες συνεχώς αυτά τα χρόνια θα έχουνε χάσει αρκετή χωρητικότητα οι πυκνωτές του, οπότε δεν είναι κακή ιδέα να το αλλάξεις.

Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις στο μέλλον CrossFire ή SLI, μπορείς να πας σε ένα Corsair HX850.

Την βγάζεις μια χαρά και με το 650άρι HW, αλλά λέμε να έχεις χώρο και για μια GTX680 π.χ.

κατι μεγαλυτερο εχεις να προτεινεις ?

με σκοτωνεις..(:p)...

παρε [ame=http://www.amazon.co.uk/Corsair-CMPSU-850AXUK-Professional-Power-Supply/dp/B003QP417O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320246250&sr=8-1]αυτο[/ame] τοτε..

Στις 140 λιρες ..δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

Αν και με τα 750 watt...αν δεν πας για κανενα τρελλο xfilre/sli σε καλυπτουν .

Αν το έχεις πάρει από εμένα θα είναι κάμποσων χρονών τώρα, αν υπολογίσουμε ότι το χρησιμοποιούσες συνεχώς αυτά τα χρόνια θα έχουνε χάσει αρκετή χωρητικότητα οι πυκνωτές του, οπότε δεν είναι κακή ιδέα να το αλλάξεις.

Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις στο μέλλον CrossFire ή SLI, μπορείς να πας σε ένα Corsair HX850.

Την βγάζεις μια χαρά και με το 650άρι HW, αλλά λέμε να έχεις χώρο και για μια GTX680 π.χ.

Υποθετω οτι εννοεις για xfire/sli overclocked στο τερμα. Γιατι εγω με το ΗΧ750 εχω τρεξει xfire με cpu@3.8

Θες να εχει πιο πολυ headroom?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.