msdx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2011 Θέλω να αλλάξω την 295 μου .Αλλά τόσο καιρό περιμένω να βγουν οι νέες σειρές από nvidia &amd αλλά δεν βλέπω φως .Τι θα μου προτείνατε 580 ,6970 η 5970 η να κάνω υπομονή ακόμα?:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 ποια 295 εχεις? την sandwitch edition ή αυτη με το μονο pcb?σε τι αναλυση παιζεις?ο υπολοιπος Η/Υ απο τι αποτελειται?:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Νοέμβριος 2, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Με το μονό pcb έχω. Ακόμα 1980χ1080 το pc έχει έναν 920 στα 4 6 gb ram 1000ρι τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 580 ειναι η καλυτερη single core VGA @ the moment οι νεες δεν ξερω ποτε θα ερθουν. Κοιτας και για μτχ ή μονο για καινουργια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Νοέμβριος 2, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Δεν έχω πρόβλημα με αυτό αρκεί να έχει εγγύηση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 2, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 κοιτα, μια used με εγγυηση 580 στα 350 ευρω ειναι ταμαμεγω εκει θα σου λεγα να κοιταξεις :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Νοέμβριος 2, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 580 μεταχειρισμένη με εγγύηση είναι η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή από όλες τις απόψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Νοέμβριος 2, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 2, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Σε αυτά τα λεφτά θα σου πρότεινα 2x6950.Καλύτερη λύση για μένα από πολλές απόψεις αν όχι όλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Νοέμβριος 3, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Το έχω σκεφτεί και αυτό αλλά από την άλλη αν πάρω μια 580 τώρα και οταν βγουν με το καλό οι νέες παίρνω άλλη μια 580 σε πολύ καλύτερη τιμή θα είμαι στα ίδια περίπου επίπεδα με τις καινούριες .υποθέτω δηλαδή :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 3, 2011 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Θέλω να αλλάξω την 295 μου .Αλλά τόσο καιρό περιμένω να βγουν οι νέες σειρές από nvidia &amd αλλά δεν βλέπω φως .Τι θα μου προτείνατε 580 ,6970 η 5970 η να κάνω υπομονή ακόμα?:baby:κατ'αρχην να σου πω οτι συμφωνω με τους προλαλησαντες για 580 ή 2χ6950. θα εχεις επιδοσεις παρεμφερεις ΚΑΙ με τις νεες σειρες! αλλα απορω, γιατι λες οτι περιμενεις τις νεες σειρες! ηδη, μετα απο την δικη σου εχουν βγει 2 σειρες νεων μοντελων και απο τις 2 εταιρειες! Nvidia 4** - 5*** και ΑΤΙ 5*** - 6***! οσο περιμενεις, τοσο θα βγαινουν νεα μοντελα και νεες σειρες. δεν εχει τελος αυτο!! εσυ αποφασιζεις ΠΟΤΕ θα αλλαξεις καρτα γραφικων και μετρας τα δεδομενα της εποχης. τωρα υπαρχει η σειρα 5** της NV και η σειρα 6*** της ΑΤΙ. και περιμενουμε αρχες του 2012 την σειρα ΑΤΙ 7***! Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Νοέμβριος 3, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 κατ'αρχην να σου πω οτι συμφωνω με τους προλαλησαντες για 580 ή 2χ6950. θα εχεις επιδοσεις παρεμφερεις ΚΑΙ με τις νεες σειρες! αλλα απορω, γιατι λες οτι περιμενεις τις νεες σειρες! ηδη, μετα απο την δικη σου εχουν βγει 2 σειρες νεων μοντελων και απο τις 2 εταιρειες! Nvidia 4** - 5*** και ΑΤΙ 5*** - 6***! οσο περιμενεις, τοσο θα βγαινουν νεα μοντελα και νεες σειρες. δεν εχει τελος αυτο!! εσυ αποφασιζεις ΠΟΤΕ θα αλλαξεις καρτα γραφικων και μετρας τα δεδομενα της εποχης. τωρα υπαρχει η σειρα 5** της NV και η σειρα 6*** της ΑΤΙ. και περιμενουμε αρχες του 2012 την σειρα ΑΤΙ 7***! Κοίτα σωστά τα λες αλλά εγώ πέρυσι απολύθηκα από το στρατό μετά με πολύ κόπο κατάφερα να πάρω ένα αμαξάκι έκανα και κάτι αλλαγές στο σπίτι όποτε τα έξοδα για κάρτα ήταν περιττά. Τώρα πουλώντας κάποια άχρηστα πράγματα κατάφερα να έχω κάποια λεφτά για να δώσωεκεί . Γνωρίζω ότι περιμένοντας συνέχεια βγαίνουν . Αλλά συνήθως τέτοια εποχή είχαν βγει νέες η εμπέσει περίπτωση είχαν ανακινηθεί τα χαρακτηριστικά τους άλλα από ότι βλέπω δεν έχει γίνει αυτό ακόμα και θα καθυστερήσουν αρκετά από ότι καταλαβαίνω. Με λίγα λόγια δεν με απασχολούσε ούτε περίμενα κάτι νέο δεν ήταν στα θέλω μου τώρα είναι και για αυτό ψάχνομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 3, 2011 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 γιαυτο τον λογο σου λεω να κοιταξεις μτχ με εγγυηση. Η 580 εχει χρονισει και να πας να δωσεις 450 ευρω για μενα δεν αξιζει. Στα 350 μτχ και με εγγυηση μια χαρα ειναι, αν βαλεις οτι θα πουλησεις και την 295 Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Νοέμβριος 3, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Αυτό κάνω από χθες ψάχνω :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 3, 2011 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 αν το θετεις ετσι, εχεις το δικιο σου. επισης δεν ανεφερες μπατζετ!! ποσα διαθετεις? 300-350-400?αν δεν θες να περιμενεις τη νεα σειρα 7000 της ΑΤΙ, ωστε να αποφασισεις μια και καλη, οι προτασεις που εχουν ηδη γινει σε καλυπτουν ανετα σε 1080p!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Νοέμβριος 3, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Για την ώρα έχω 400 αν δώσω την 295 θα ανέβει το κασέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 3, 2011 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Το έχω σκεφτεί και αυτό αλλά από την άλλη αν πάρω μια 580 τώρα και οταν βγουν με το καλό οι νέες παίρνω άλλη μια 580 σε πολύ καλύτερη τιμή θα είμαι στα ίδια περίπου επίπεδα με τις καινούριες .υποθέτω δηλαδή :toomuchneΌταν βγουν οι καινούριες δεν παίρνεις άλλη και κάνεις sli αλλά πουλάς αυτήν που έχεις και πας για τα νέα.Αυτή είναι και η πιο σωστή κίνηση για μένα.Πάνω κάτω τα ίδια λεφτά θα χαλάσεις και άντε λίγα παραπάνω αλλά θα είναι μία η άλλη καθώς θα έχεις και καλύτερες επιδώσεις.Οπότε για μένα είτε πας ψε cf 6950 από τώρα,είτε σε 580 και όταν βγουν οι καινούριες πας και πάλι σε καινούρια είτε πας σε 6990.Πάντα μιλάμε για μτχ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Νοέμβριος 5, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Σκάφτομαι και το ενδεχόμενο για 2 6950 που μου προτείνατε. Τι είναι καλύτερο 1 η 2 gb ? για την ανάλυση που χρησιμοποιώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 5, 2011 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Κοίτα στην ανάλυση που έχεις είτε του 1gb πάρεις είτε των 2gb το ίδιο πράγμα είναι.Διαφορές δε θα δεις.Και αυτό επειδή πας για 2 κάρτες.Άμα έπαιρνες μια τότε θα σου έλεγα να πάρεις των 2gb αλλά τώρα που πας για 2 κάρτες με 2gb σύνολο είσαι μια χαρά.Βασικά η πιο πολύ μνήμη χρειάζεται για μεγαλύτερες αναλύσεις και όσο πιο μεγάλη ανάλυση τόσο μεγαλύτερη μνήμηείναι καλύτερο.Σε full hd ανάλυση τα 2gb είναι υπεραρκετά.Οπότε όποια και να πάρεις διαφορά δε θα έχεις.Επειδή είναι και πιο φτηνές του ενός γίγα πάρε αυτές.editΓια μένα πήγαινε σε αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG Νοέμβριος 5, 2011 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 αλλά τώρα που πας για 2 κάρτες με 2gb σύνολο είσαι μια χαρά.FAIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.