Jump to content

Μείωση Θορύβου

3likos

Recommended Posts

Καλημέρα,

Έστησα μετά από καιρό την υδρόψυξη στο pc. Έχω διαπιστώσει ότι το κουτί συντονίζει τόσο από την αντλία (655) αλλά και ίσως από τους ανεμιστήρες (είναι στις χαμηλές στροφές) - σκληρούς δίσκους.

Επείδή ένας από τους λόγους που έβαλα w/c είναι και ο θόρυβος θα ήθελα μερικά tips - εξαρτηματα που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να μειώσω το θόρυβο.

Να σημειώσω ότι η αντλία δεν ακουμπάει το κουτί. Κρέμεται από κάτι tire up αλλά χωρίς να ακουμπάει το κουτί πουθενά.

Μέσα στη μέρα θα ανεβάσω και φώτο.

Πως τρίζει από την αντλία όπως λες αλλά χωρίς να ακουμπάει???!!!:confused:

Άμα είναι έτσι,κάν'την να ακουμπάει.

Επίσης για τα ψυγεία και τα φαν δοκίμασε να βάλεις πλαστικές ή σιλικονάτες\λαστιχένιες ροδέλες εκεί που πατάνε σε κάθε τρύπα από βίδα.

εγώ έχω αυτήν την αντλία: Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Phobya DC12-400 & EK-Reservoir Combo DCP 4.0 Bundle Phobya DC12-400 & EK-Reservoir Combo DCP 4.0 Bundle 49101

και ο μόνος τρόπος να την κάνω να το βουλώσει είναι να την βάλω να κάτσει σε μία πετσέτα διπλωμένη. πλέον ο θόρυβος της είναι πολύ ανεκτός ακόμα και σε φουλ στροφές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.