Jump to content

Αγορά σκληρού

Guest

Recommended Posts

Επειδή γεμίζει ο 120άρης maxtor sata μου, σκέφτομαι να πάρω έναν 200άρη αλλά δεν ξέρω ποια μάρκα να προτιμήσω. ’κουσα πως οι Maxtor καθυστερούν όταν αρχίζουν και γεμίζουν σε αντίθεση με τους WD αλλά δεν έχω δουλέψει ποτέ σε WD.

Όταν δεν ακούω κανένα τραγούδι στο winamp, μπορώ να ακούσω τον σκληρό που κάνει θόρυβο. Οι WD κάνουν θόρυβο καθόλου? Οι seagate 200άρηδες τι λένε? Χρειάζομαι μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κι όχι τόσο πολύ τις ταχύτητες οπότε δεν έχω πρόβλημα αν είναι ata ή sata.

Τα φώτα σας παρακαλώ.

Θα προτεινα τους hitachi 7K250 οι οποιοι θεωρουνται οι πιο γρηγοροι, αλλα φυσικα θα αρχισουν πολλοι να λενε για το τι γινοταν πριν 2-3 χρονια με τους ibm απο αποψη αξιοπιστιας.

Όποιο σκληρό και να πάρεις στα 200GB δεν θα σε απογοητεύσει. Δεν νομίζω ότι έχουν μεγάλες διαφορές τα μοντέλα μεταξύ τους και αφού δεν σε νοιάζει και η ταχύτητα προτίμησε τον φτηνότερο με την μεγαλύτερη εγγύηση.

Αρχική απάντηση από unstoppable

Θα προτεινα τους hitachi 7K250 οι οποιοι θεωρουνται οι πιο γρηγοροι, .

Παρα πολυ καλος δισκος , με το μονο μου ενδοιασμο η προιστορια του.ΑΠο την αλλη λογω του οτι το θες για αποθηκευση καλη περιπτωση ειναι και καποιος Seagate ( αξιοπιστια ) εαν βγαινει στα 200 ομως.Προσπαθησε να αποφυγεις WD διοτι απο την εμπειρια μου ειναι αρκετα αναξιοπιστοι.

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα από όσους WD έχω δει μέχρι τώρα, αλλά οκ ίσως έτυχε να πέσω σε καλά κομμάτια.. έχω ακόμα έναν 20αρη 5400 εδώ και 4 χρόνια και παραμένει αθόρυβος παρά τα καψόνια που του έχω κάνει.

(Για λίγο) Έχω σταματήσει όλους τους ανεμιστήρες και της CPU (κάνω copy paste αρχεία) και ομολογώ ότι μόλις που αντιλαμβάνομαι τους δίσκους (WD 200BB ,WD 800JB)

Αρχική απάντηση από unstoppable

Θα προτεινα τους hitachi 7K250 οι οποιοι θεωρουνται οι πιο γρηγοροι, αλλα φυσικα θα αρχισουν πολλοι να λενε για το τι γινοταν πριν 2-3 χρονια με τους ibm απο αποψη αξιοπιστιας.

I agreek.

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Παρα πολυ καλος δισκος , με το μονο μου ενδοιασμο η προιστορια του.

Εγω απο την αλλη πιστευω οτι δεν υπαρχει προϊστορια για τον συγκεκριμενο σκληρο. Αλλο μοντελο, αλλαξε και η εταιρεια... Δεν βλεπω "θεμα". Ειναι σα να λες οτι "δεν παιρνω Ρ4 3.0C σημερα, γιατι η Intel ειχε προβλημα και ειχε αποσυρει ολη την σειρα ΡΙΙΙ 1.13GHz"...

Θα συμφωνησω και για τους Seagate. Κορυφη οσον αφορα την "ησυχια" και την θερμοκρασια τους.

Αρχική απάντηση από Chosen

Εγω απο την αλλη πιστευω οτι δεν υπαρχει προϊστορια για τον συγκεκριμενο σκληρο. Αλλο μοντελο, αλλαξε και η εταιρεια... Δεν βλεπω "θεμα". Ειναι σα να λες οτι "δεν παιρνω Ρ4 3.0C σημερα, γιατι η Intel ειχε προβλημα και ειχε αποσυρει ολη την σειρα ΡΙΙΙ 1.13GHz"...

Θα συμφωνησω και για τους Seagate. Κορυφη οσον αφορα την "ησυχια" και την θερμοκρασια τους.

Mωρε δικιο εχεις αλλα ξερεις , βαθεια μεσα μου ειναι αυτα τα ψυχολογικα ...

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Επιπλέον προτάσεις είναι καλοδεχούμενες.

Βρήκα Seagate 200GB Sata από το ram-shop (link). Μήπως μπορώ να βρω κάπου αλλού φθηνότερα?

..και γω θα πρωτεινω Maxtor ή Seagate.....με τους Hitachi δεν εχω εμπειρια αλλα πολλα καλα λογια ακουω!!

....και Kaynd πιστεψε με ιδιως τα rma των 800jb ηταν παρα πολλα.....και γενικοτερα απο τους WD δεν εχω καλη εικονα.....ασε που σφυριζουν οι περισσοτεροι....!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.