panzaxa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2011 Καλησπερα εχω ενα περιεργο προβλημα εχω κανει καθαρη εγκατασταση win 7 σε ssd agility 3 ολα μια χαρα μεχρει που κανω εγκατασταση το panta global protection και με το μπαινει στα windows παγωνει .τελος μονο με reset ξεκειναει κατι καποιος ????
jefm Νοέμβριος 2, 2011 #2 Νοέμβριος 2, 2011 Ετσι οπως το γράφεις ειναι σα να φταιει το panta global protection.Ξεκινα σε Safe mode και αν δουλεψει κανε απεγκατάσταση το panta global protection να δεις αν εισαι οκ. Διαφορετικα κανε restore με το dvd των windows
panzaxa Νοέμβριος 2, 2011 Author #3 Νοέμβριος 2, 2011 Ναι το παντα την κανει τη δουλεια αμα το απεγκαταστησω ολα μια χαρα γιατι ομως στον μηχανικο τον δισκο ειναι μια χαρα ακριβως ιδια εγκατασταση win 7
jefm Νοέμβριος 2, 2011 #4 Νοέμβριος 2, 2011 Απο οτι εχω διαβάσει οι agility 3 εχουν κατι θεματακια με κωλύματα, κοίτα αν έχεις το τελευταίο firmware
panzaxa Νοέμβριος 2, 2011 Author #5 Νοέμβριος 2, 2011 εχει το 2,13 με 2,15 το νεοτερο αλλα δεν ξερω πως να βαλω το τελευταίο firmware?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.