f117 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2011 Την καλησπέρα μου! Στο χωριό μου φέτος φτιάξαμε έναν πολιτιστικό σύλλογο και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Για κάθε μέλος έχουμε ορίσει συνδρομή 10 ευρώ. Και με κάθε εγγραφή θα δίνουμε και απόδειξη. Η ερώτηση είναι εάν θα πρέπει η απόδειξη της είσπραξης των 10 ευρώ από τον σύλλογο, για την έγγραφή του μέλους, να φέρει πάνω σφραγίδα του συλλόγου την απλή ή κάποια η άλλη οποία να έχει το ΑΦΜ του συλλόγου και το μπλοκ να είναι τρυπημένο από την εφορία? Παρακαλώ τα φώτα σας :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Αν θυμάμαι καλά τέτοιες αποδείξεις είσπραξης χρειαζονται απλα και μόνο την πλήρη σφραγίδα του συλλόγου (με ΑΦΜ, ΔΟΥ κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 1, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 μάλιστα....! :D κανένας άλλος να το σιγουρέψουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 1, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 To σίγουρο ειναι οτι η σφραγίδα του συλλόγου σας πρέπει να ειναι πλήρης, με όλα τα στοιχεία (ΑΦΜ, ΔΟΥ). Τώρα για το τρυπημένο μπλόκ, κατα 99% δεν χρειάζεται να ειναι θεωρημένο απο την ΔΟΥ, αλλά για σιγουριά ρώτα και κανέναν άλλο συνάδελφο οικονομολόγο μήπως και έχω χάσει επεισόδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Νοέμβριος 1, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Και στον δικό μας σύλλογο τα μπλοκάκια ατρύπητα είναι αλλά έχουν την σφραγίδα του συλλόγου με το ΑΦΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 1, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Και στον δικό μας σύλλογο τα μπλοκάκια ατρύπητα είναι αλλά έχουν την σφραγίδα του συλλόγου με το ΑΦΜΗ πλήρης σφραγίδα του συλλόγου/οργανισμου είναι απαραίτητη. Η θεώρηση δεν ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 1, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.