Jump to content

Ερώτηση για Πολιτιστικό σύλλογο προς λογιστές....

f117

Recommended Posts

Την καλησπέρα μου!

Στο χωριό μου φέτος φτιάξαμε έναν πολιτιστικό σύλλογο και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.

Για κάθε μέλος έχουμε ορίσει συνδρομή 10 ευρώ. Και με κάθε εγγραφή θα δίνουμε και απόδειξη.

Η ερώτηση είναι εάν θα πρέπει η απόδειξη της είσπραξης των 10 ευρώ από τον σύλλογο, για την έγγραφή του μέλους, να φέρει πάνω σφραγίδα του συλλόγου την απλή ή κάποια η άλλη οποία να έχει το ΑΦΜ του συλλόγου και το μπλοκ να είναι τρυπημένο από την εφορία?

Παρακαλώ τα φώτα σας :D :D :D

To σίγουρο ειναι οτι η σφραγίδα του συλλόγου σας πρέπει να ειναι πλήρης, με όλα τα στοιχεία (ΑΦΜ, ΔΟΥ). Τώρα για το τρυπημένο μπλόκ, κατα 99% δεν χρειάζεται να ειναι θεωρημένο απο την ΔΟΥ, αλλά για σιγουριά ρώτα και κανέναν άλλο συνάδελφο οικονομολόγο μήπως και έχω χάσει επεισόδια.

Και στον δικό μας σύλλογο τα μπλοκάκια ατρύπητα είναι αλλά έχουν την σφραγίδα του συλλόγου με το ΑΦΜ

Η πλήρης σφραγίδα του συλλόγου/οργανισμου είναι απαραίτητη. Η θεώρηση δεν ειναι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.