Jump to content

Seltz: να την παρω ή οχι;

.38-.45

Recommended Posts

Τη ταλαιπώρησα σε τανκ με άλατα, χλωρίνες, σκουριές, οινόπνευμα, calgonit, ό,τι να 'ναι για μήνες.. Μετά σε σειρά εξωτερική από ..τότε.. γενικώς δουλεύει από το Σεπτέμβρη 24/7.. L20 και πάλι αυτή θα έπαιρνα.

την είχα και την άλλαξα.. απο την αρχη εχανε η L20 την πλακωσα στην logo και σιλικονη και ακομα χανει λιγο που και που, επειδη τα εχω ολα μεσα στο κουτι θελω να ειμαι σιγουρος οτι κατι δεν θα παει στραβα γιαυτο πηγα σε eheim 1250.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Απο διαφορους εχω ακουσει αρνητικα σχολια για τις Lxx. Απλα εχω ακούσει.......

Ιδιαίτερη συμπάθεια δε τρέφω στις αντλίες, θα το πω απλά γενικά γιατί το πιστεύω. Συνήθως όταν έχουμε παράπονα γκρινιάζουμε, όταν κάτι πάει καλά απλά το θεωρούμε δεδομένο και δε κάνουμε κουβέντα... :nothing:

Αρχική απάντηση από soki

την είχα και την άλλαξα.. απο την αρχη εχανε η L20 την πλακωσα στην logo και σιλικονη και ακομα χανει λιγο που και που, επειδη τα εχω ολα μεσα στο κουτι θελω να ειμαι σιγουρος οτι κατι δεν θα παει στραβα γιαυτο πηγα σε eheim 1250.

Το πιθανότερο είναι να δουλέψει οκ η L20 αλλά μερικές φορές έχει προβλήματα όπως ο Soki. Eheim 1250 !

Για την τιμη της ειναι πολυ καλη. Αν μπορεις ομως δωσε κατιτις παραπανω και παρε κατι πιο στεγανο/στιβαρο. Φοβαμαι να την ακουμπησω μην ανοιξει ο "λαιμος" εισοδου και εχουμε "περιοδο"...

Απο μια αντλια (οσο και να κανει) το πρωτο πραγμα που περιμενεις ειναι στεγανοτητα και τουλαχιστον η "μικρη" (20αρα) που εχω εγω δειχνει ευπαθης σ' αυτον τον τομεα.

σαν κατασκευη δεν εμπνέει σιγουριά αλλά η τιμή της είναι αχτύπητη. Την ημέρα που την αγόρασα μου έσπασε το μπλε δαχτυλίδι που έχει για να ασφαλίζει τον μηχανισμό στο σωμα της αλλά παρόλα αυτά δουλεύει μια χαρά. Θέλει μόνο προσοχή να μην κουνηθεί απότομα γιατι τότε παίρνει αέρα.

....εγω εχω 2 L30 η μια βυθισμενη και αλλη εξωτερικη....και τις εχω κουρασει παρα πολυ και τις δυο....και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος....ουδεποτε αντιμετωπισα προβλημα και ιδιως για θεματα στεγανοποισης.....τωρα αν ελεγα βεβαια να δοκιμασω κατι αλλο διαφορετικο θα επερνα μια Eheim 1250.....;)

Αρχική απάντηση από tsihlini [Σήμερα, στις 17:05]

μωρε καλα πανε αλλα η L30 ετσι και δεν ειναι βυθιζομενη κανει περβολικο θορυβο!!

κολλησε την (το στροφειο στον αξονα)

ολες αυτες, εχουν επιτηδες ενα μικρο κενο, ωστε οταν ζοριζονται (οταν βρωμησει το νερο στο ενυδρειο), να κανουν θορυβο για να ξυπνησουν τον ιδιοκτητη να καθαρισει το νερο, πριν πεθανουν τα καημενα τα ψαρακια απο τη μπιχλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.