pantelos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2011 λοιπον...εχω αυτο το κινητο και πηγα να του αλλαξω το menu του (δηλαδη να του βαλω αλλο χρωμα και κλπ...)και παω να το ανοιξω και μου πεταει κατι ακυρα...(δειτε εικονα)τι μπορω ν κανω....?(ειναι flashαρισμενο το κινητο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Οκτώβριος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 προφανώς κάποια εφαρμογή στην εκκίνηση κολλάει.μετά από αυτο σου ανοίγει κανονικά; αν όχι, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς τη λυση του hard reset.αν σου ανοίγει, δες τις εφαρμογές τις εκκίνησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Οκτώβριος 31, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 οχι δεν ανοιγει καν...δεν μπορω να κανω τπτ...πες κανω hard reset? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Οκτώβριος 31, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 για να λες οτι ειναι flasharismeno τοτε εχεις περασει clockworkmod.Κανε ενα restore σε προηγουμενο back up αν εχεις αλλιως κανε full wipe απο το μενου του clockworkmod. EDIT:φυσικα με το full wipe θα χασεις οτι εχεις στο κινητο οπως και με το restore θα εχεις το τηλεφωνο στην κατασταση που εκανες το backup. Απλα το αναφερω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Οκτώβριος 31, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 βασικα θελω να κνω ενα full formt στο κινητο...αλλα δεν συνδεεται στο pc ουτε μπορω να κανω κατι αλλο....πως κανω ολα αυτα που λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Οκτώβριος 31, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 εσυ δεν ειπες οτι το εχεις φλασαρει το κινητο?Η την διαδικασια δεν την εκανες εσυ?Λοιπον ακου.1)Κλεισε το κινητο2)Ανοιξε το.3)Οταν δεισ το ericsson logo πατα συνεχεια το κουμπι πισω (το δεξια απο τα τρια).4)Στο μενου που θα σου ανοιξε εχει την επιλογη wipe/factory defaults50Αυτο ηταν....:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Οκτώβριος 31, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 βασικα το εκανα αλλα παλι τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Οκτώβριος 31, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 πηγαινε και στο advance και κανε και clear dalvic cache καi ξαναπες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Οκτώβριος 31, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 παλι τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Οκτώβριος 31, 2011 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 εχεις μπει στο μενου το clockwork mod?Αν κανεις wipe/restore factory defaults και clean dalvic cache πρεπει να επανελθει.Στη χειροτερη ξαναπερνα την rom.Aλλα αν κανεις σωστα αυτα που σου λεω πρεπει να επανελθει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Οκτώβριος 31, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 εχω το : Zdzihu's xRecovery mini-alpha..το οποιο ειναι το ιδιο με αυτο π λες...α δοκιμασω να βαλω αλλο ρομ αυριο (η οποτε βρω micro sd reder ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Νοέμβριος 1, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 εβαλα αλλη rom και ειμαι κομπλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_tz Σεπτέμβριος 8, 2012 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Καλησπερα, εχω το xperia x10 mini pro, ειναι root, του ειχα βαλει τα 2.3.7 cmw. Επειδη τον τελευταιο καιρο ειχε καποια κολληματα προσπαθισα να κανω εγκατασταση το v6 supercharger ακολουθωντας ολες τις οδηγιες πηγα να κανω επανεκκινηση και το κινητο οταν ανοιγει δειχνει μονο την οθονη εναρξης και γραφει "Sony Ericsson"... οση ωρα και να το αφησω....!! Επισης προσπαθω να μπω στο recovery mode και δεν μπαινει....!! :cry: μπορω να το σωσω..?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Σεπτέμβριος 8, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Αν δεν μπαίνει τότε μπες στο site τις sony και κατέβασε το sony update δεν θυμάμαι πως λέγεται και βρες την συσκευή σου και κάνε ένα update θα σου έχει οδηγίες απλά όταν συνδέσεις το κινητό μπορεί να μην το πιάσει αμέσως και πρέπει να το βγάλεις βάλεις 5-6 φορές και έτσι θα επανέρθει το κινητό στην αρχική του λειτουργία Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_tz Σεπτέμβριος 8, 2012 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Αν δεν μπαίνει τότε μπες στο site τις sony και κατέβασε το sony update δεν θυμάμαι πως λέγεται και βρες την συσκευή σου και κάνε ένα update θα σου έχει οδηγίες απλά όταν συνδέσεις το κινητό μπορεί να μην το πιάσει αμέσως και πρέπει να το βγάλεις βάλεις 5-6 φορές και έτσι θα επανέρθει το κινητό στην αρχική του λειτουργία Φιλε μου εφτιαξε.... ευχαριστω παρα παρα πολυ...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Σεπτέμβριος 8, 2012 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Φιλε μου εφτιαξε.... ευχαριστω παρα παρα πολυ...!! Παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
timbo99 Ιανουάριος 4, 2013 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2013 λοιπον εγω δεν εχω προβλημα με το λογισμικο αλλα μου χαλασε η καλωδιοταινια που ενωνει το πληκτρολογιο με την οθονη..το εχω λυσει ολο το κινητο αλλα μου φαινεται οτι η καλωδιοταινια μπαινει ακομα πιο μεσα..ξερει κανεις πως ανοιγει το μπροστα μερος το touch? η πως να αλλαξω την καλωδιοταινια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.