Jump to content

Telumetar

Recommended Posts

Εχει 2 ανεμιστηρες push pull. Αυτοι οι 2 συνδεονται σε εναν ανταπτορα 2 σε 1 ο οποιος με την σειρα του συνδεεται σε 3πινο chassisfan. Αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην ρυθμιζονται οι στροφες των fans αυτοματα βαση της θερμακρασιας του cpu αλλα χειροκινητα. Πρακτικα δεν ξερω γιατι ακολουθησε αυτη την λυση η corsair.

Προσωπικα δεν με χαλαει, γιατι εφενος η ψυκτρα εχει πολυ καλη αποδοση (σχεδον οσο η noctua d14) και εφετερου οι ανεμιστηρες ειναι pwm και τους ελεγχω με το speedfan.

δε σε δεσμευει ομως αυτο σε περίπτωση που θες να βάλεις άλλους ανεμιστήρες "ελεγχόμενους " ;

Μεσα στη συσκευασια σου παρεχει τους ανεμιστηρες που σου λεω. Τωρα εσυ μπορεις να βαλεις οτι ανεμιστηρες θελεις με επιπλεον βεβαια κοστος, στις θεσεις που υπαρχουν.

Απλα για το κοστος της ειναι χαμηλο και οι επιδοσεις της ειναι κορυφαιες.

Με τους επιπλεον ανεμιστηρες θα ξεφυγεις πανω απο τα 40 ευρω.

Με τους επιπλεον ανεμιστηρες θα ξεφυγεις πανω απο τα 40 ευρω.

...Οπότε είτε πας σε άλλη αερόψυκτρα,είτε πας σε αυτή που συμφωνώ και εγώ για τα χρήματά της.

Σε αυτήν την τιμή Α70 και από μένα!

Εκτός αν μπορείς να βάλεις λίγα ακόμη και να πας σε αυτήν.

Yπολογισε και εξοδα μεταφορας και αντικαταβολης απο το συγκεκριμενο καταστημα.

+1 και απο μενα για την Α70

Ειμαι σιγουρος πως με 40ε αν ψαξεις σε αγγελιες θα βρεις αρκετες καλυτερες ψυκτρες, μπορει και καινουργιες.

Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις για την νεα Archon Rev.A.

Συνάδελφοι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δυστηχώς η Α70 δεν ειναι διαθέσιμη απο eworld άμεσα.

Ειμαι σιγουρος πως με 40ε αν ψαξεις σε αγγελιες θα βρεις αρκετες καλυτερες ψυκτρες, μπορει και καινουργιες.

Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις για την νεα Archon Rev.A.

Στο σκρουτζ δεν την βρήκα. Εκτός κι αν δε γράφω κάτι σωστά . Η μόνη " archon " που βρήκα ειναι η eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής

Κοιτα σε αγγελιες οχι στο Skroutz....Δεν εισαγει κανεις επισημα Thermalright αυτη την στιγμη.

Αν εμενες Αθηνα παντως θα μπορουσα να σου βρω.

Πλαισιο...

Corsair CPU Cooler Air Series A70 (Intel 775,1156,1366 & AMD AM2/AM3) - Ψύκτρες - plaisio.gr

Δυστυχώς την αυξησαν απο 39,90 στα 44,90....

Προτεινω και αυτη αλλα ειναι υποδεεστερη της Α70:

CoolerMaster Hyper 212 Plus Cpu Cooler (RR-B10-212P-GP) - Ψύκτρες - plaisio.gr

Και να σκεφτεις οτι πριν 1 χρονο την πουλουσαν 25ευρω....

Εξακολουθω και προτεινω Α70. Στο συστημα της υπογραφης εχω 55 βαθμους με prime (μιση ωρα, 1,44vcore) σε θερμοκρασια περιβαλλοντος 30 βαθμους.

το κουτι μου εχει 22 εκατοστά πλάτος . μέσα όμως εσωτερικά υπάρχει μια βαση στην οποια κάθεται η μητρικη και απέχει περιπου 4 πόντους απτο κουτι. βαλε και γυρω στο μισο ποντο η μητρικη χάνονται κοντα 5 πόντοι. 22-5= 17 ... Δε ξερω εαν κανω καπου λαθος αλλα πολυ φοβάμαι οτι δε χωράει

Διαβάζοντας και αυτό http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=1078824&mpage=1&print=true με κάποιο με το ιδιο κουτι και την εν λόγω ψύκτρα ο οποιος εχει κ προβλημα στο να χωράει τις μνημες ραμ.

Σκέπτομαι και αυτό στις 50 λίρες [ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004MYFOE2/ref=s9_simh_gw_p147_d0_g147_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0YTF3SFARDQXKVTED0SZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294[/ame]

Αν εχεις μνημες με ψηλες ψυκτρες σιγουρα δεν χωρανε!

Με το φαρδος του κουτιου σου δεν θα εχεις προβλημα. Εχω αυτο το κουτι σε γκρι με 17,98cm φαρδος και χωραει: Chieftec Dragon Series (ADX-01BNDU/SPX-02BNF) ATX Mid-Tower Case Details and Product Specifications - Epinions.com

Για τα σετ υδροψυξης το μονο που ξερω ειναι οτι πχ το corsair H50 πρεπει να εχει χειροτερες επιδοσεις απο την Α70. Για το Η60 δεν ξερω.

Ας μας πει καποιος απο το forum που εχει.

Με μνημες χαμηλου προφιλ εισαι μια χαρα! Αυτες που εχεις χωρανε.

Παρε και 2 φωτο απο το δικο μου:

post-19806-1416075598,3044_thumb.jpg

post-19806-1416075598,7253_thumb.jpg

Tις μνημες σου δε βλέπω :p και τι θα γινει οταν και αν θελήσω απο τα 6 θελω να παω στα 12 πχ γιγα; με 6 τριπλε τσάνελ δυάρες; αχχχχχ και μ'αρεσει τοσο αυτη η ψύχτρα. δεν ειμαι κ πολυ φαν του νερου..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.